Universitas Adelaide Laju ditampa, pangakuan, SPP, réngking

Universitas Adelaide mangrupikeun salah sahiji lembaga panalungtikan umum anu paling luhur di Australia, sareng di dieu, urang parantos ngabahas tingkat katampi sareng syarat pangakuan.

Teu aya ragu yén Universitas Adelaide rengking diantara paguron luhur di dunya. Universitas Australia Kidul mangrupikeun salah sahiji anu pangkolotna di nagara éta, sareng éta tetep janten lembaga panaliti anu terkemuka di dunya dugi ka ayeuna. 

Salaku universitas publik anu kasohor, Universitas Adelaide sering nampi rébuan aplikasi ti mahasiswa domestik sareng internasional. Universitas nawiskeun program sarjana sareng pascasarjana dina widang studi anu béda-béda di sababaraha kampus.

Gelar pascasarjana online ogé ditawarkeun di Universitas Adelaide. Di universitas ieu, individu tiasa nampi MBA online atanapi gelar master of science data.

Tapi hiji hal anu penting pikeun saha waé anu hoyong diajar di Universitas Adelaide. Sareng éta terang tingkat katampi pikeun Universitas Adelaide sareng syarat éntri pikeun kursus khusus.

Pituduh ieu masihan wawasan kana prosedur pangakuan di Universitas Adelaide sareng tingkat katampina. Upami anjeun mahasiswa internasional anu gaduh ambisi diajar di Universitas Adelaide, inpormasi dina pituduh ieu bakal ngajelaskeun anjeun ngeunaan syarat khusus pikeun pangakuan.

Pikeun terang kasempetan pangakuan anjeun sareng biaya ngadatangan Universitas Adelaide salaku mahasiswa internasional, kami pangjurung anjeun maca tulisan dugi ka tungtungna.

Universitas Adelaide Laju ditampa

Ngeunaan Universitas Adelaide

Universitas Adelaide nyaéta lembaga panalungtikan umum di Adelaide, Australia. Universitas ieu mangrupikeun salah sahiji anu pangheulana di Australia sareng universitas pangkolotna katilu di nagara éta.

Diadegkeun dina 1874, Universitas Adelaide tetep salah sahiji sakola umum anu paling luhur di dunya. Universitas panalungtikan global anu kasohor anu rengking diantara 100 paguron luhur di dunya.

Universitas Adelaide ngagaduhan sababaraha kampus di Australia Kidul sareng kampus satelit di Melbourne. Kampus utamana nyaéta Kampus Teras Kalér di Adelaide. Kampus séjén di Universitas Adelaide kalebet Kampus Roseworthy, Kampus Waite sareng Kampus Melbourne di Victoria.

Pendaptaran mahasiswa di Universitas Adelaide ngandung langkung ti 29,000 mahasiswa sarjana sareng lulusan. Universitas nawiskeun program sarjana sareng pascasarjana ngaliwatan tilu fakultas.   

Program sarjana diajarkeun di Kampus Teras Kalér. Kampus Roseworthy universitas mangrupikeun hiji-hijina sakola Pangajaran sarta Palatihan Atikan di Australia Kidul.

Universitas Adelaide mangrupikeun anggota paguron Sandstone, Grup Dalapan, sareng Asosiasi Paguron Pasamakmuran.

Ogé Baca: Beasiswa Program Panaliti Panaliti Pamaréntah Australia

Fakultas di Universitas Adelaide

Universitas Adelaide nawiskeun sababaraha program akademik ngalangkungan tilu fakultas. Unggal fakultas di universitas diwangun ku sakola sareng pusat panalungtikan. 

Sababaraha sakola sareng pusat panalungtikan di handapeun Fakultas Seni, Bisnis, Hukum sareng Ékonomi nyaéta Sakola Usaha, Sakola Hukum, Sakola Ékonomi sareng Kabijakan Umum, Pusat Panaliti Masa Depan sareng Kaahlian (FES), sareng Sakola Pendidikan.

Sakola Dental Adelaide, Sakola Médis, Sakola Kaperawatan, Klinis Padésan; Sakola, Sakola Élmu sareng Praktek Kaséhatan Sekutu, Sakola Psikologi, Sakola Kaséhatan Umum, sareng Sakola Biomédis ngabentuk Fakultas Kaséhatan sareng Élmu Médis.

Fakultas Élmu, Téknik, sareng Téknologi diwangun ku Sakola Élmu Sato sareng Pangajaran sarta Palatihan Atikan, Australian School of Petroleum and Energy Resources (ASPER), Sakola Téknik Mesin, sareng Sakola Téknik Eléktro sareng Éléktronik.

Peringkat Universitas Adelaide

Universitas Adelaide rengking diantara paguron luhur di Australia sareng dunya.

Numutkeun kana U.Snews and World Report, Universitas Adelaide rengking ka-7 salaku universitas global pangsaéna di Australia, ka-7 di Australia / Selandia Anyar, sareng ka-66 di dunya.

Times Higher Education pangkat Universitas Adelaide 111th dina Peringkat Universitas Dunya. Universitas Adelaide ogé rengking 109th dina QS World University Rankings.

Peringkat subjek Universitas Adelaide (U.Snews & Laporan Dunya)

  • #95 dina élmu Pertanian
  • #16 dina rékayasa listrik sareng éléktronik
  • #33 dina rékayasa
  • #48 dina kimia fisik
  • #35 dina élmu komputer
  • #69 dina rékayasa sipil
  • #103 dina sistem jantung sareng kardiovaskular
  • #68 dina Kimia
  • #73 dina fisika
  • #54 dina élmu tutuwuhan sareng sasatoan

Naha Diajar di Universitas Adelaide

Universitas Adelaide mangrupikeun lembaga panilitian anu unggul di dunya kalayan latar anu terhormat. Ieu mangrupikeun salah sahiji paguron luhur di Australia, rengking di luhur 120 paguron luhur di dunya.

Diajar di Universitas Adelaide mangrupikeun kasempetan pikeun kéngingkeun pangaweruh anu pangsaéna dina studi sarjana atanapi pascasarjana. Universitas Adelaide nawiskeun program gelar hiasan dina rékayasa, seni, bisnis, ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan, élmu alam, sareng élmu kaséhatan. 

Program akademik anu anjeun badé diajar sareng ngawangun karir hareup ditawarkeun di Universitas Adelaide. Henteu ngan éta, Universitas Adelaide didédikasikeun pikeun mangaruhan pangaweruh sareng kaahlian ngaliwatan panalungtikan akademik anu intensif.

Universitas Adelaide nyayogikeun dasar-dasar pikeun pangalaman hirup kuliah anu pangsaéna. Siswa di universitas mikaresep unggal moment milu dina kagiatan olahraga atanapi gabung klub. Pusat kabugaran universitas dibuka pikeun mahasiswa tetep aktip sareng séhat di kampus.

Di Universitas Adelaide, anjeun bakal disayogikeun sumber daya pikeun suksés dina akademisi sareng karir prospektif anjeun. Kalayan sumber daya anu ngadukung sareng lestari universitas, anjeun bakal dipandu dina jalan anu leres dina milih karir anu bakal datang.

Siswa di Universitas Adelaide nampi pangalaman panangan heula ngaliwatan panempatan padamelan sareng magang. Lamun anjeun diajar di Universitas Adelaide, anjeun dilengkepan kaahlian jeung pangaweruh pikeun ngajawab masalah kecap nyata.

Universitas Adelaide ngagaduhan tingkat padamelan lulusan pangluhurna di Australia Kidul. Lulus ti Universitas Adelaide netepkeun anjeun dina jalan anu leres pikeun padamelan.

Diajar di Universitas Adelaide mangrupikeun investasi akademik anu seueur mangpaat.

Ogé Baca: 16 Pasantrén Pangalusna di Adelaide Australia

Laju Ditampa di Universitas Adelaide

Universitas Adelaide mangrupikeun tempat pikeun rébuan mahasiswa sarjana sareng lulusan. Sapanjang taun, jumlah mahasiswa di Universitas Adelaide parantos ningkat ku sababaraha rébu.

Salaku salah sahiji lembaga riset luhur di Australia, Universitas Adelaide ngagaduhan tingkat katampi anu kirang selektif. Universitas Australia langkung gampang lebet tibatan paguron luhur di Amérika Serikat.

Salaku conto, tingkat katampi pikeun elit Ivy ampir dina angka tunggal. Éta pisan nangtang pikeun asup ka Harvard, Stanford, MIT atanapi Universitas Oxford.

Laju ditampa di Universitas Adelaide diperkirakeun 75%. Ngalamar anu ngagaduhan kualifikasi akademik anu diperyogikeun pikeun pangakuan kana kursus khusus ngagaduhan kasempetan pikeun asup ka Universitas Adelaide.

Nanging, tingkat katampi Universitas Adelaide nunjukkeun yén dugi ka 25% pelamar ditolak nalika pangakuan. Pikeun universitas rengking di luhur 120 di dunya, laju ditampa 75% dianggap cukup kompetitif.

Syarat Grendeng pikeun Sarjana

Universitas Adelaide nampi sababaraha kualifikasi akademik pikeun pangakuan kana program sarjana.

Upami anjeun pelamar sareng Sertipikat Pendidikan Australia Kidul (SACE) atanapi sarimbagna, anjeun tiasa nganggo kualifikasi anjeun salaku jalur ka Universitas Adelaide. Anjeun kedah nampi réngking pamilihan anu kompetitif pikeun dipertimbangkeun pikeun pangakuan ka universitas.

Pikeun meunangkeun asupna kana sabagéan ageung program sarjana di Universitas Adelaide, anjeun kedah henteu acan réngsé langkung ti dua taun diajar full-time (unit 48).

Émut yén sababaraha program sarjana anu ditawarkeun di universitas tiasa meryogikeun audisi, wawancara lisan, sareng UCAT, diantarana.

Ogé Baca: 21 Sakola Kedokteran Terbaik di Australia

Kumaha Larapkeun ka Universitas Adelaide

Di handap ieu mangrupikeun pituduh léngkah-léngkah pikeun ngalengkepan aplikasi ka Universitas Adelaide. Tapi sateuacan anjeun ngamimitian aplikasi, pariksa sarat éntri pikeun gelar anu anjeun badé diajar di Universitas Adelaide.

Lengkah 1. Larapkeun ngaliwatan SATAC

Anjeun tiasa nerapkeun ka Universitas Adelaide ngaliwatan situs wéb aplikasi SATAC. Sakumaha anu kami nyarios tadi, pariksa sarat éntri pikeun program anu anjeun badé diajar di universitas.

Sababaraha program anu ditawarkeun di Universitas Adelaide ngagaduhan syarat éntri tambahan. Pastikeun anjeun pariksa upami program pilihan anjeun ngagaduhan sarat éntri tambahan sateuacan anjeun ngamimitian aplikasi.

Nyaho tanggal aplikasi sareng wates waktu sateuacan anjeun ngamimitian aplikasi.

Lengkah 2. Pariksa atawa Jieun Édit

Dina situs wéb aplikasi SATAC, anjeun tiasa ngarobih atanapi ngarobih préferénsi ngalangkungan bagian My Application. Anjeun tiasa ngahapus atanapi nambihan préferénsi kana aplikasi anjeun.

Lengkah 3. Pariksa Panawaran Grendeng

Gelar anu anjeun hoyong diajar di Universitas Adelaide kedah janten karesep anjeun. Upami anjeun peryogi bantosan, anjeun tiasa ngahubungi panaséhat di Universitas Adelaide.

Lengkah 4. Narima Panawaran Anjeun

Anjeun bakal nampi email sareng tawaran saatos réngsé aplikasi anjeun.

Anjeun teu kedah ngabales panawaran pangakuan upami anjeun nampi tawaran pikeun karesep munggaran anjeun. 

Nanging, anjeun kedah log in kana halaman wéb SATAC sareng ngabales ku tanggal dina tawaran email anjeun upami panawaran anu anjeun tampi sanés kana kahoyong munggaran anjeun.

Lengkah 5. Nyiapkeun Hadirin

Sakali anjeun nampi tawaran anjeun, anjeun bakal nampi email ti Universitas Adelaide kalayan detil penting. Surélék bakal ngalebetkeun nomer ID énggal anjeun pikeun universitas.

Syarat Pendaftaran pikeun Murid Internasional

Universitas Adelaide ngakuan sareng nampi sababaraha kualifikasi internasional salaku syarat pikeun pangakuan kana program sarjana. Unggal program ngagaduhan sarat éntri khusus anu kedah dicumponan sateuacan mahasiswa bakal diaku.

Pikeun milarian sarat éntri pikeun mahasiswa internasional di universitas ieu, klik di dieu.

Syarat Kekecapan Inggris

  • Universitas Adelaide bakal nampi skor tina tés basa Inggris ieu.
  • Sistem Tés Basa Inggris Internasional (IELTS) - Tés Akademis
  • Tés Inggris salaku Basa Asing (TOEFL) dumasar internét sareng kertas
  • Tés Pearson tina Inggris- Akademis
  • Cambridge Inggris Advanced

Naon Laju Ditampi pikeun Siswa Internasional di Universitas Adelaide?

Universitas Adelaide ngabagi komunitas anu rupa-rupa, kalayan langkung ti 100 nagara diwakilan di kampus. Numutkeun statistik, mahasiswa internasional ngadamel 31% tina awak mahasiswa di Universitas Adelaide.

Mayoritas mahasiswa internasional di universitas asalna ti Républik Rahayat Cina sareng India.

Laju ditampa sacara umum di Universitas Adelaide nyaéta 75%. Kalayan langkung ti 9,000 mahasiswa ti langkung ti 100 nagara ayeuna di Universitas Adelaide, mahasiswa internasional nampi bagian anu adil tina tingkat katampi sakola. 

Syarat Éntri pikeun Studi Pascasarjana

Sarat pikeun mahasiswa internasional pikeun asup kana studi pascasarjana nyaéta;

  • Gelar Sarjana atanapi sarimbagna dicandak ti lembaga akreditasi, sahenteuna 60% dugi ka 70%
  • Bukti Kamampuhan Basa Inggris (IELTS/TOEFL/PTE/CAE)
  • Hurup tina rekomendasi

Ogé Baca: 80 Pasantrén Pangalusna di Australia pikeun Dulur

Dokumén anu Dibutuhkeun pikeun Ngalarapkeun Gelar Pascasarjana

Pikeun nerapkeun studi pascasarjana di Universitas Adelaide, mahasiswa internasional kedah gaduh;

  • Transkrip akademik sareng sertipikat
  • Pernyataan tujuan
  • Hurup ageung
  • Visa murid Australia
  • CV
  • Buktina ngeunaan kamampuan basa Inggris

Béasiswa pikeun Murid Internasional 

Universitas Adelaide nawiskeun beasiswa pikeun mahasiswa sarjana sareng pascasarjana internasional. Kalayan beasiswa ieu, mahasiswa internasional anu gaduh catetan akademik anu saé tina studi saméméhna bakal ngirangan SPP ku sababaraha persén.

Beasiswa Keunggulan Akademis Global

The Global Academic Excellence Scholarship nyaéta pikeun mahasiswa internasional sarjana sareng pascasarjana kalayan prestasi akademik anu luar biasa dina studi saméméhna.

Upami dileler, beasiswa ieu bakal ngirangan SPP murid ku 50%. 

Beasiswa Warga Global

Beasiswa Warga Global nawiskeun pangurangan 15% sareng 30% tina SPP pikeun mahasiswa sarjana sareng pascasarjana internasional anu nampi istighfar akademik dina diajarna.

Universitas Adelaide SPP sareng Biaya

Di handap ieu perkiraan biaya hadir di Universitas Adelaide.

Master of Philosophy (Téknik)AUD 47,000
Master of Philosophy (Arsitektur)AUD 43,000
Master of Philosophy (Kedokteran Gigi)AUD 53,000

Alamat Kontak Universitas Adelaide

  • Alamat Sakola: Universitas Adelaide, Adelaide, Australia Kidul 5005 Australia
  • Phone: +61 8 8313 5208

Patarosan anu Sering Ditaroskeun ngeunaan Laju Ditampa di Universitas Adelaide

Ieu mangrupikeun patarosan anu sering ditaroskeun ngeunaan tingkat katampi di Universitas Adelaide.

Naha Universitas Adelaide mangrupikeun universitas anu saé pikeun mahasiswa internasional?

Universitas Adelaide mangrupikeun tempat anu sampurna pikeun mahasiswa internasional diajar. Institusi panalungtikan nyaéta tempat pikeun kira-kira 9,000 mahasiswa internasional anu asalna ti langkung ti 100 nagara.

Naha Universitas Adelaide mangrupikeun sakola anu saé pikeun diajar?

Universitas Australia Kidul ieu rengking diantara 120 paguron luhur di dunya. Salian ti salah sahiji universitas pangkolotna di Australia, Universitas Adelaide mangrupikeun universitas global ka-7 anu pangsaéna di Australia / Selandia Baru.

Naha Universitas Adelaide sesah lebet?

Universitas Adelaide ngagaduhan tingkat katampi 75%, anu kirang selektif. Universitas nampik sakitar 25% pelamar nalika pangakuan.

kacindekan

Paguron luhur Australia mangrupikeun anu pangsaéna di dunya, kalayan tingkat katampi anu kirang kompetitif. Laju ditampa Universitas Adelaide ngaku langkung ti satengah pelamar sadayana.

Pikeun nampi tawaran pangakuan ti Universitas Adelaide, anjeun kedah nyumponan sarat éntri pikeun program anu dipikahoyong sateuacan anjeun ngamimitian aplikasi.

saran

Rujukan

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

Anjeun Dupi ogé kawas