Sarat jeung Kaayaan DMCA

Sarat jeung Kaayaan DMCA

Sadaya bagian tina Stayinformedgroup.com ramatloka téh solely pikeun pamakéan pribadi.

ISP jeung/atawa Administrator teu nanggungjawaban kana eusi situs numbu atawa tumbu nu dikandung dina Loka numbu, atawa pikeun sagala parobahan/apdet kana situs sapertos.

Tetep Informed Grup Tim teu nanggungjawaban kanggo eusi situs nu numbu atawa Stayinformedgroup.com atawa tumbu nu kapanggih dina situs nu numbu ka StayInformedgroup.com atawa sagala bentuk update / robah dilakukeun dina situs sapertos.

Nanging, kabijakan urang pikeun ngabales béwara pelanggaran anu VALID sareng nyandak tindakan anu luyu dina undang-undang hak cipta anu ngalakukeun anu pangsaéna pikeun matuh.

Nanging, kami di Stay Informed Group nyandak bewara pelanggaran VALID sacara serius, sabab éta tanggung jawab urang pikeun matuh DMCA sareng hukum hak cipta internasional anu sanés.

Kabijakan tanggung jawab urang pikeun ngabales béwara anu jelas ngeunaan dugaan ngalanggar hak cipta. Upami anjeun mendakan yén salah sahiji pangguna urang ngalanggar hak cipta intelektual anjeun, sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta ngirim kami béwara anu lengkep anu bakal ngalebetkeun inpormasi penting ngeunaan masalah anu bakal dilakukeun.

Kadé anjeun terang yén sadaya bewara anu dikirim kedah nuturkeun sareng sasuai sareng sarat inpormasi béwara DMCA.

Bewara Anjeun Kudu Nuturkeun Tuturkeun pituduh handap sarta kami bakal miceun bahan langsung.

Kami ajak sadaya Pamilik Hak Cipta pikeun henteu miceunan waktos ngahubungi kami upami aranjeunna mendakan eusi dina situs ieu anu aranjeunna gaduh hak cipta sareng éta bakal dileungitkeun.

Pedoman Request DMCA Takedown

1. Identipikasi diri anjeun salaku:

  • Jalma nu boga karya (s) nu ieu hak ciptana, atawa
  • "Hiji individu anu geus otorisasi pikeun meta atas nama jalma anu boga hak ekslusif anu disangka dilanggar".

2. Identipikasi karya anu disangka dilanggar hak ciptana.

3. Identipikasi bahan anu diklaim ngalanggar atanapi subjek kagiatan ngalanggar ku nyayogikeun kami lokasi pasti tina file anu ngalanggar sareng lokasi pasti interupload.com sareng pakaitna bahan anu bakal dipiceun atanapi aksés ditumpurkeun

4. Nyadiakeun URL dimana urang dipasang link.

5. Pasihan kami inpormasi kontak anjeun, kalebet nami lengkep, alamat sareng nomer telepon anjeun.

(Tingali 17 USC 512 (c) (3) pikeun detil langkung seueur ngeunaan jinis inpormasi anu diperyogikeun pikeun béwara bakal dianggap sah)

Kadé anjeun sadar yén dina DMCA, claimants anu misrepresent palanggaran hak cipta bisa jadi nanggungjawaban kanggo karuksakan hasilna tina panyabutan atawa blocking bahan, waragad pangadilan, sarta waragad attorneys '.

Bewara anu leres kedah ngandung inpormasi di luhur atanapi henteu tiasa dianggap sah!

Kirim bewara anjeun ka [email dijaga]

Mangga nyanggakeun dugi ka 2 dinten kerja kanggo réspon email. Hatur nuhun kana pamahaman anjeun.