Bantahan

Upami anjeun meryogikeun inpormasi lengkep atanapi aya patarosan ngeunaan panolakan situs kami, punten kersa ngahubungi kami ku email di [email dijaga].

Sadaya inpormasi dina halaman wéb ieu dipedalkeun kalayan iman anu saé sareng pikeun tujuan inpormasi umum wungkul.

https://stayinformedgroup.com/ henteu masihan jaminan ngeunaan kalengkepan, kaandalan, sareng katepatan inpormasi ieu. Sakur tindakan anu anjeun laksanakeun kana inpormasi anu anjeun mendakan dina halaman wéb ieu https://stayinformedgroup.com/ nyaeta mastikeun dina resiko sorangan. 

https://stayinformedgroup.com/  moal nanggungjawaban kanggo karugian sareng / atanapi karusakan anu aya hubunganana sareng panggunaan halaman wéb kami.

Punten perhatikeun ogé yén nalika anjeun ngantunkeun halaman wéb kami ka situs pihak katilu, situs-situs ieu tiasa gaduh kawijakan privasi sareng istilah anu béda-béda anu aya di luar kendali urang. Punten pastikeun parios Kabijakan Privasi situs-situs ieu sareng "Syarat Layanan" sateuacan ngalaksanakeun usaha atanapi unggah inpormasi naon waé.

Kalayan ngagunakeun halaman wéb kami, anjeun satuju kana bantahan kami sareng satuju kana istilahna