16 Pasantrén Pangalusna di Adelaide Australia

Pasantrén pangsaéna di Adelaide Australia parantos disusun dina tulisan ieu dina daptar anu kalebet sakola ko-pendidikan sareng sakola tunggal-gender. Sakola sakola kalebet sakola dasar sareng sekundér anu nawiskeun kursus anu berkualitas sareng mantap.

Upami anjeun hoyong gaduh pangalaman unik anu béda ti pangalaman sanés anu anjeun kantos ngalaman ngeunaan tujuan diajar maka anjeun kedah mertimbangkeun Adelaide.

Adelaide Australia mangrupakeun salah sahiji tempat pangalusna anjeun bisa milih pikeun diajar; kota ngabogaan sajumlah alus pasantren kaasup single-gender sarta lembaga coeducational.

Siswa domestik sareng internasional anu milari tempat anu nguntungkeun nalika biaya hirup sareng pendidikan kualitas kedah nganggap Adelaide sabab éta mangrupikeun salah sahiji tempat anu paling murah di Australia.

Pasantrén anu pangsaéna dina tulisan ieu dibuka pikeun mahasiswa anu ti Australia atanapi mahasiswa internasional ti komunitas internasional sanés di dunya

Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta nuturkeun halaman wéb resmi salah sahiji pasantren anu pangsaéna di Australia anu dipikaresep ku anjeun sareng naroskeun kumaha cara ngalamar prosés pikeun diri anjeun atanapi murangkalih anjeun salaku kolot.

Pasantrén Pangalusna di Adelaide Australia

Ogé Baca: 21 Sakola Kedokteran Terbaik di Australia

Naha Diajar di Pasantrén di Adelaide Australia

Upami anjeun domestik atanapi anu mahasiswa internasional sareng anjeun milarian tempat anu hargana sareng kondusif pikeun diajar maka Adelaide bakal janten pilihan pangsaéna anjeun di Australia.

Kamampuhan tempat ieu dugi ka lembaga tersiér sareng pasantrén pikeun pendidikan dasar sareng menengah.

Henteu paduli dimana anjeun digolongkeun dina kategori ieu Adelaide bakal nawiskeun anjeun lingkungan anu kondusif pikeun ngawujudkeun tujuan akademik anjeun 

Adelaide mangrupa salah sahiji kota nu teu ngalaman loba déforestasi; kituna anjeun bisa ngarasakeun angin ngahiliwir tenang tina tatangkalan sabudeureun jeung serenity nu hadir kalawan eta.

Seueur pasantrén tiasa dipendakan di Adelaide Australia. Anjeun tiasa naroskeun sareng ngadaptarkeun anak anjeun atanapi upami anjeun anu ngahadiran anjeun tiasa ngawartosan ka kolot anjeun pikeun ngadaptarkeun anjeun ka salah sahiji sakola.

Kumaha anjeun milih pasantren pangsaéna di Adelaide?

Milih salah sahiji pasantren di Adelaide Australia sanes elmu rokét; kami malah ngagampangkeun anjeun ningali sakola sareng ngaksésna.

Kami parantos ngalebetkeun déskripsi pondok sakola ieu kalebet tautan resmi anu upami anjeun ngaklik éta anjeun bakal dialihkeun ka halaman wéb sakola dimana anjeun bakal ngaksés detil lengkep sakola sareng pedoman aplikasi.

Stayinformedgroup.com nyaéta situs wéb anu berorientasi akademis anu kalebet mastikeun yén kami ngalakukeun pagawéan anu sesah pikeun anjeun ku cara nalungtik ngeunaan sakola sareng nyusun daptar sakola éta supados anjeun tiasa ngaksésna kalayan gampang.

Pasantrén pangsaéna di Adelaide Australia anu didaptarkeun di dieu sadayana akreditasi sareng nawiskeun kursus-kursus anu kuat sareng fasilitas pasantrén anu bakal mastikeun yén murangkalih anjeun henteu kakurangan dina sagala aspek diajar.

Institusi ieu ayana di tempat anu paling aman sareng lingkungan diajar anu kondusif. Salaku indung, anjeun gaduh kalenturan pikeun ngadaptarkeun anak anjeun salaku kosan full-time, semi-pasantrén atanapi murid sadinten.

Ogé Baca: 12 Pasantrén Pangalusna di Brisbane Australia

Mangpaat Pasantrén di Adelaide Australia

Sacara umum, aya béda anu écés antara siswa anu asup ka pasantrén sareng anu henteu. Disarankeun yén upami anjeun ngagaduhan kasempetan pikeun ngirim anak anjeun ka pasantren anjeun kedah teras-terasan ngalakukeun éta.

Pasantrén anu pangsaéna di Adelaide Australia gaduh kursus sareng fasilitas kost anu kuat pikeun ngajantenkeun anak anjeun kompeten sacara akademis sareng percaya diri anu henteu sami nalika datang ka sakola siang. 

Salah sahiji alesan anjeun kedah ngirim anak anjeun ka pasantren nyaéta kanyataan yén aranjeunna jauh ti bumi. Pangalaman ieu aranjeunna ngembangkeun pola pikir anu mandiri sareng fokus kana pendidikan sareng pangajaran; aranjeunna salawasna bakal ningkatkeun kasempetan pikeun ngahontal mangpaat akademik.

Nalika murangkalih anjeun diajar di salah sahiji pasantren anu pangsaéna di Australia, anjeunna pasti bakal pendak sareng murid sanés anu bakal aranjeunna hirup sareng damel sareng, anu bakal ngabantosan aranjeunna ngembangkeun kamampuan gawé babarengan sareng cara ngarengsekeun masalah babarengan.

Pasantrén Pangalusna di Adelaide Australia

Naon sakola pasantrén anu pangsaéna di Adelaide Australia? Teu nanya deui. Anjeun badé ningali komprehensif di handap anu ngandung sadaya sakola anu berorientasi pasantren di kota ieu.

Sakola sadayana akreditasi di Australia. Anjeun bakal salawasna neangan tempat pikeun anjeun salaku gadis atawa lalaki.

Pasantrén Pangalusna di Adelaide Australia

#1. Immanuel College

Immanuel College mangrupikeun sakola Lutheran anu aya di Nova Gardens, Adelaide, Australia Kidul - dinten ko-pendidikan sareng pasantrén, ti kelas 7 dugi ka 12, nawiskeun kursus sakola sekundér IB. Kuliah ieu diadegkeun dina 1895 salaku sakola di Garéja Lutheran Australia.

Pikeun sababaraha generasi, Imanuel College parantos dipilih ku mahasiswa janten tujuan diajarna; Kanyataanna, ieu tempat Immanuel dimimitian dina Point Pass di 1895.

 Immanuel Pasantrén perenahna di tengah kampus Nova Garden sareng nyayogikeun lingkungan sapertos bumi pikeun kirang langkung 170 mahasiswa kosan.

  • Budak awéwé: Sekunder
  •  Budak: Sekunder
  •  Kaagamaan: Lutheran
  •  Alamat: 32 Morphett Road NOVAR GARDENS SA 5040

# 2. Loreto College

 Loreto College Mariatville mangrupikeun salah sahiji pasantrén anu pangsaéna di Adelaide Australia. Éta mangrupikeun sakola primér sareng sékundér Katolik Roma pikeun dinten sareng awéwé pasantrén. Tempatna di Mariatville, pinggiran kidul wétaneun Adelaide, Australia Kidul, sakitar 4 kilométer ti pusat kota Adelaide.

  • Katresna ': primér sarta sekundér
  •  Budak lalaki: Henteu
  •  Kaagamaan: Katolik
  •  Alamat: 316 Portrush Road MARRYATVILLE SA 5068

Ogé Baca: Naon Dupi 12 Sakola Liga Ivy sareng Peringkatna?

#3. Sakola Pembroke

Sakola Pembroke di Adelaide mangrupikeun salah sahiji pasantrén anu pangsaéna di Australia. Ieu mangrupikeun dinten coeducational sareng non-denominational Australia sareng pasantren anu aya di Kensington Park, daérah suburban 6 kilométer wétaneun pusat kota Adelaide, Australia Kidul. Diadegkeun dina 1974 ku ngahijikeun King's College, Boys 'School sareng Gordon Girls' School.

Dina raraga ngahontal rasa prestasi jeung pamahaman siswa, sakola nawarkeun rupa-rupa program akademik di SMP, SMP jeung SMA, kaasup SACE jeung IB, kagiatan ekstrakurikuler, jeung program pastoral jeung karaharjaan.

  • Katresna ': primér sarta sekundér
  • Budak ': primér sarta sekundér
  • Kaagamaan: Euweuh
  • Alamat: 342 Parade KENSINGTON PARK SA 5068

#4. Prince Alfred College - Pasantrén di Adelaide Australia

Prince Alfred College mangrupikeun salah sahiji sakola budak pasantrén swasta anu pangsaéna di Dequetteville Terrace di Kent Town-deukeut ka tengah Adelaide, Australia Kidul. Sakola ogé ngagaduhan sasadiaan pikeun wates.

Prince Alfred College mangrupikeun salah sahiji sakola budak lalaki pangkolotna di Australia. Administrasi sakola komitmen pikeun nyayogikeun pendidikan anu pangsaéna pikeun budak lalaki sareng nyayogikeun kursus sareng metode anu unik dumasar kana kabutuhan khususna.

  • Budak awéwé: Henteu
  • Budak ': primér sarta sekundér
  • Kaagamaan: Ngahiji
  • Alamat: Dequetteville Terrace KENT TOWN SA 5067

#5. Rostrevor College

Rostrevor College mangrupikeun salah sahiji pasantrén anu pangsaéna di Adelaide Australia. Ieu mangrupikeun dinten budak lalaki Katolik Roma sareng pasantrén anu aya di Woodford, pinggiran kota Adelaide, Australia Kidul, sakitar 9 kilométer ti pusat kota Adelaide. The Christian Brothers nyaéta jalma anu ngamimitian dina 1923.

Rostrevor nyayogikeun sababaraha guru profésional anu pangsaéna di nagara éta anu terus-terusan ngabimbing muridna pikeun ngahontal kasuksésan akademik anu luar biasa dina sadaya daérah kurikulum.

  • Budak awéwé: Henteu
  • Budak ': primér sarta sekundér
  • Kaagamaan: Katolik
  • Alamat: Jalan Glen Stuart WOODFORDE SA 5072

#6. Sacred Heart College

Sacred Heart College mangrupikeun salah sahiji seueur pasantren di Adelaide Australia. Éta sakola ko-pendidikan Katolik pikeun murid kelas 7-12, sareng dua kampus dina tradisi Marist.

Kusabab 1897, salaku pamimpin pendidikan Katolik, Sacred Heart College parantos ngajantenkeun para nonoman leres-leres kana nilai-nilai Marist na bari ngaréspon kalayan gagah sareng welas asih ka dunya di sabudeureunana.

  • Budak awéwé: Sekunder
  • Budak: Sekunder
  • Kaagamaan: Katolik
  • alamat: 195-235 Brighton Jalan Somerton Park SA 5044

#7. Pasantrén Scotch College di Adelaide Australia

The Scottish College mangrupikeun salah sahiji pasantrén anu pangsaéna di Adelaide Australia. Éta mangrupikeun garéja ngahiji, ko-pendidikan, dinten sareng pasantrén, ayana di dua kampus padeukeut di Torrance Park sareng Mitcham di pinggiran kiduleun Adelaide, Australia Kidul.

Scotch nyadiakeun lalampahan atikan unparalleled, salila usaha ieu hargana jeung markisa kapanggih. Boarders asup ka kulawarga dimana nilai kuat hormat, toleransi jeung well-mahluk hirup di komunitas beragam, dijieun ku kulawarga internasional, reflecting masarakat budaya homogen.

  • Katresna ': primér sarta sekundér
  • Budak ': primér sarta sekundér
  • Kaagamaan: Ngahiji
  • Alamat: Jalan Carruth TORRENS PARK SA 5062

#8. Seymour College - Pasantrén di Adelaide Australia

Seymour College mangrupikeun salah sahiji pasantrén anu pangsaéna di Adelaide Australia. Éta mangrupikeun garéja, dinten sareng sakola awéwé pasantrén mandiri anu aya di Glen Osmond, Adelaide, Australia Kidul. Seymour diadegkeun dina 1922 salaku Presbyterian Girls' College kalayan kabijakan pendaptaran anu henteu selektif sareng ayeuna ngalayanan murid ti TK dugi ka kelas 12, kalebet 105 siswa pondok.

Ti mimiti leumpang ka gerbang Pondok Pasantrén Seymour, anjeun bakal karasa kahaneutan sareng kasabaran anu dirasakeun ku unggal santri. Sakola ngalakukeun anu saé pikeun mastikeun yén unggal awéwé tiasa ngaraos bagian tina kulawarga Seymour, anu diwangun ku sakitar 100 awéwé ti padésan sareng régional Australia Kidul, interstate sareng luar negeri.

  • Katresna ': primér sarta sekundér
  • Budak lalaki: Henteu
  • Kaagamaan: Ngahijikeun Garéja
  • Alamat: 546 Portrush Road GLEN OSMOND SA 5064

#9. Sakola St Joseph urang – Pasantrén di Adelaide Australia

Sakola Kingswood St Joseph nyaéta sakola dasar Katolik taun 6. Éta mangrupikeun salah sahiji sakola pondok coeducational pangsaéna di Adelaide Australia. Dumasar kana sumanget imajinasi, inspirasi, sareng kamakmuran-skala sakola ngamungkinkeun murid tumuwuh dina lingkungan anu haneut, dimana aranjeunna janten murid anu percaya diri ayeuna sareng pikiran anu kuat pikeun énjing.

  • Katresna ': primér sarta sekundér
  • Budak ': primér sarta sekundér
  • Kaagamaan: Katolik
  • Alamat: Mortlock Terrace PORT LINCOLN SA 5606

#10. St Mark urang College

Kolej Saint Mark mangrupikeun salah sahiji pasantrén anu pangsaéna di Adelaide Australia. Éta sakola ko-pendidikan anu kabuka pikeun budak lalaki sareng awéwé anu siap nyandak usaha akademik ka tingkat salajengna.

Sakola anu ngagaduhan kaagamaan ka sakola ieu nyaéta sareng Katolik sareng tempatna di TerraceExtension PORT PIRIE SA 554, Adelaide Australia.

#11. St Peter urang College 

St. Peter's College mangrupikeun salah sahiji pasantren anu pangsaéna di Adelaide Australia. Éta mangrupikeun sakola dasar sareng sekundér Anglikan sareng sakola budak pasantrén anu aya di Adelaide, Australia Kidul, Australia.

Pikeun janten kost di St Peter's College nyaéta ngahijikeun kana lingkungan sosial sareng émosional anu mereun ku kituna unggal budak tiasa mekar. Komunitas Pondok Pasantrén mangrupikeun pangalaman anu aman sareng nyaman anu nyayogikeun komunitas anu haneut, sapertos kulawarga sareng ngadukung pikeun budak lalaki.

  • Budak awéwé: Henteu
  • Budak ': primér sarta sekundér
  • Kaagamaan: Anglikan
  • Alamat: Jalan Hackney ST PETERS SA 5069

#12. Walford Anglikan Sakola Pikeun Girls

Wolford mangrupikeun sakola awéwé anu séhat anu nyayogikeun lingkungan anu ramah, berorientasi kulawarga anu nyorong unggal murid pikeun ngalakukeun anu pangsaéna.

Fasilitas canggih nyayogikeun pangajaran sareng bimbingan léngkah-léngkah pikeun nyayogikeun siswa persiapan anu pangsaéna pikeun ngawujudkeun cita-cita masa depan.

Sakola mangrupakeun komunitas vibrant, dimana learning diutamakeun sarta silaturahim lifelong geus kabentuk. Kampus tujuanana pikeun ngamajukeun interaksi positip dina sasmita sareng nyayogikeun unggal awéwé rasa milik sareng sambungan ka sakola.

  • Katresna ': primér sarta sekundér
  • Budak lalaki: Henteu
  • Kaagamaan: Anglikan
  • Alamat: 316 Unley Road HYDE PARK SA 5061

#13. Sakola Westminster

Westminster School mangrupikeun salah sahiji pasantren anu pangsaéna di Adelaide Australia. Éta mangrupikeun garéja anu mandiri, ngahijikeun, diajar awal ka kelas 12 coeducational, dinten sareng pasantrén, ayana di Marion, Australia Kidul, 12 kilométer kiduleun Adelaide.

Di Westminster School, kampus anu lega ngabogaan fasilitas kelas hiji, rupa-rupa mata pelajaran pikeun kelas 12, leuwih ti 200 tim olahraga, klub kagiatan jeung ensemble, program karaharjaan unggulan, sarta guru anu mingpin widangna masing-masing. Ti PAUD nepi ka kelas 12, unggal murid bisa ngarasakeun atikan sabenerna luar biasa tur dipiharep bisa ngahontal hasil saluareun imajinasi maranéhanana.

  • Katresna ': primér sarta sekundér
  • Budak ': primér sarta sekundér
  • Kaagamaan: Ngahiji
  • Alamat: Alison Avenue MARION SA 5043

#14. Sakola padang 

Wilderness School mangrupikeun salah sahiji pasantren anu pangsaéna di Adelaide Australia. Éta mangrupikeun pasantrén Kristen non-denominasi sareng sakola budak awéwé anu aya di Media, pinggiran kalér-kalereun Adelaide, Australia Kidul.

Sakola Wilderness dumasar kana nilai tradisional kulawarga Kristen non-denominasi. Filosofi pangadeg sakola nyaéta pikeun nyaimbangkeun antara keramahan anu teu aya watesna dina hubungan antarpribadi, kabungahan dina diajar, rendah haté, sareng ngudag kaunggulan pribadi sareng palayanan berehan ka masarakat. Nilai-nilai ieu nungtun unggal bagian tina budaya sakola gurun, hubungan, pangajaran, sareng rencana diajar.

  • Budak awéwé: primér
  • Budak lalaki: Henteu
  • Kaagamaan: Kristen (Non-denominasi)
  • Alamat: 30 Hawkers Road MEDINDIE SA 5081

#15. Fairholme College

Fairholm College gaduh sajarah anu panjang sareng mangrupikeun salah sahiji sakola anu pang populerna di daérah Toowoomba. Sakola boga tujuan pikeun jelas tur hadir dina sakabéh aspék sakola.

Hormat, welas asih, sareng tahan banting mangrupikeun sababaraha kualitas pribadi anu diusahakeun ku sakola pikeun dicandak sareng ditingalikeun di masarakat.

Sakola narékahan pikeun ngagungkeun keunikan masing-masing ku cara nyayogikeun kasempetan pikeun sadayana sareng ngembangkeun budaya anu nangtukeun yén perjalanan ka kaunggulan sering diaspal ku diajar tina kasalahan, kalenturan, adaptasi, ku trial and error sareng nyandak resiko,

  • Katresna ': primér sarta sekundér
  • Budak lalaki: primér
  • Kaagamaan: Presbyterian
  • Alamat: Jalan Wirra Wirra TOOWOOMBA QLD 4350

#16. Whitsunday Anglikan Sakola

Whitsunday Anglican School perenahna di Mackay, Queensland. Éta mangrupikeun salah sahiji pasantrén anu pangsaéna di Adelaide Australia, sareng nawiskeun kursus ti TK dugi ka kelas 12. Kami ogé nyayogikeun jasa kost mingguan sareng full-time pikeun murid kelas 5-12.

Di Sakola Anglikan Pentecostal, aranjeunna percanten nyayogikeun murid-murid pendidikan anu komprehensif supados unggal murid tiasa ngahontal poténsina. Ieu kahontal ngaliwatan falsafah pembelajaran pribadi sakola, anu nyorong unggal murid pikeun ngahontal anu pangsaéna ku cara ngudag kaunggulan.

  • Katresna ': primér sarta sekundér
  • Budak ': primér sarta sekundér
  • Kaagamaan: Anglikan
  • Alamat: Celeber DriveBeaconsfield MACKAY QLD 4740

saran:

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Anjeun Dupi ogé kawas