Daptar Universitas Murah di Australia pikeun Siswa Internasional

Australia sanés ngan ukur salah sahiji tujuan diajar di luar negeri anu paling populér, éta ogé tempat pikeun sababaraha universitas anu paling murah sareng paling murah, akademi jeung sakola pikeun mahasiswa internasional sareng Australia kalayan anggaran murah.

Biaya SPP henteu saluhur di Australia sapertos di Amérika Serikat sareng Inggris.

Sanajan kitu, éta rada di sisi luhur. 

Sateuacan urang teraskeun ningali paguron luhur di Australia anu anjeun tiasa angkat salaku mahasiswa internasional, éta idéal anjeun terang yén paguron luhur di Australia ngecas jumlah anu béda-béda gumantung kana kursus anu dilakukeun.

Nanging, upami anjeun milarian béasiswa Australia anu béda-béda sareng teu acan nampi, anjeun panginten badé pariksa kuliah paling murah di Australia pikeun mahasiswa internasional.

Intina pituduh ieu pikeun ngabantosan anjeun pikeun ngahontal impian anjeun diajar di Australia ku ngadaptar di salah sahiji paguron luhur atanapi paguron luhur pikeun mahasiswa internasional.

Paguron luhur anu Murah di Australia pikeun Siswa Internasional

Baca ogé: 10 Universitas Murah di Kanada pikeun diajar ampir gratis

Naon anu kuring kedah diajar di Australia?

Sapertos di nagara-nagara sanés, diajar di lembaga mana waé ngabutuhkeun anjeun ngalamar nganggo syarat-syarat anu tangtu.

Nanging, sababaraha sarat khusus pikeun sakola.

Tapi dina catetan umum, kami nyangking daptar syarat dasar pikeun diajar di salah sahiji paguron luhur atanapi universitas di Australia salaku mahasiswa internasional atanapi Australia.

Saratna diantarana;

  • Sertipikat SMA (pikeun studi sarjana) 
  • Diploma sarjana (pikeun Masters atanapi Ph.D.) 
  • Bukti kamahéran basa Inggris tiasa janten IELTS, PTE, atanapi TOEFL gumantung kana universitas.
  • Ogé, bukti kapasitas kauangan pikeun diajar.
  • Buktina karésidénan di Australia sapanjang sakola anjeun.

Naha urang kedah didorong diajar di Australia?

Tanpa kecap mincing, Australia mangrupakeun 3 panglobana tujuan diajar di luar negeri anu populér di dunya.

Sagedengeun ti eta, eta boga atikan kualitas luhur pisan ditawarkeun. 

Henteu ngan ukur sistem pendidikanna anu pikaresepeun, tapi standar hirup ogé mangrupikeun atraksi anu ageung.

Baca ogé: Tempat anu pangsaéna pikeun diajar di luar negeri di Australia pikeun Siswa Internasional

Daptar Universitas Murah di Australia pikeun Siswa Internasional Pascasarjana sareng Biaya SPP

  • Universitas Charles Sturt
    • Fee Biaya $ 16,000 - $ 29,712
  • Universitas Katolik Australia
    • Fee Biaya $ 22,720 - $ 27,960
  • Universitas Palang Kidul
    • Fee Biaya $ 25,200 - $ 30,800
  • Féderasi Universitas Australia
    • Fee Biaya $ 25,400 - $ 28,800
  • Universitas New England
    • Fee Biaya $ 26,250 - $ 31,500
  • Universitas Basisir Sunshine 
    • Fee Biaya $ 26,600 - $ 25,600
  • Universitas Edith Cowan
    • Fee Biaya $ 26,950 - $ 31,100
  • CQUniversity
    • Fee Biaya $ 27,120 - $ 29,520
  • Universitas Southern Queensland
    • Fee Biaya $ 27,680 - $ 31,920
  • Universitas Wollongong
    • Fee Biaya $ 29,484 - $ 36,768

25 Universitas Murah di Australia pikeun Siswa Internasional

Kasempetan anjeun gaduh anggaran anu rendah sareng anjeun ogé henteu hoyong ngaleungitkeun "studi di impian Australia".

At Tetep Inpormasi Grup, kami tetep anjeun informed jeung inpo nu panganyarna pikeun boga pangalaman akademik alus.

Sareng ieu salah sahijina: daptar 25 sakola, paguron luhur, sareng paguron luhur pikeun diajar di tingkat paling murah di Australia salaku mahasiswa internasional.

Di dieu anjeun bakal mendakan Universitas Australia paling murah dibuka pikeun mahasiswa internasional dina tingkat studi anu béda.

Paguron luhur anu Murah di Australia pikeun Siswa Internasional

#1. Universitas Sunshine Basisir

  • location: Cahaya panonpoe
  • Biaya SPP: Sarjana $24,000, Lulusan $27,000

Salian ti biaya SPP anu murah, USC dipikanyaho janten salah sahiji paguron luhur di Australia kalayan pangalaman mahasiswa anu luar biasa.

Dasarna, murid diajar ngagunakeun téknologi canggih sareng realitas maya pikeun berinteraksi sareng sagala jinis data anu kompleks.

Salian pangalaman diajar anu saé, murid nampi palatihan langsung sareng magang. 

#2. Universitas Southern Queensland

  • location: Darling Heights
  • Biaya Biayaan: Sarjana $17,500, Lulusan $19,000

Universitas Queensland Kidul mangrupikeun universitas nomer hiji Australia pikeun padamelan lulusan. 

Salian ti éta No. 1 di Australia, éta ogé No.1 dina pendidikan online sareng campuran. 

Kaseueuran mahasiswa internasional anu nuju ka Australia sering ngalakukeunana kusabab USQ.

Pikeun sakola gedéna sapertos kitu, biaya SPP luar biasa rendah.

Lantaran éta mangrupikeun salah sahiji paguron paling murah pikeun mahasiswa internasional di Australia.

#3. Universitas Charles Sturt

  • location: Sydney
  • Biaya Biayaan: Sarjana $17,600, Lulusan $28,000

Upami anjeun milarian universitas kreatif di Australia, maka Universitas Charles Sturt éta.

Universitas Charles Sturt aya di payuneun nyiptakeun ékosistem anu lestari pikeun generasi anu bakal datang. 

Ogé, éta ngagaduhan tingkat padamelan lulusan anu luhur pisan. 

SPP na kawilang affordable.

#4. Féderasi Universitas Australia

  • location: Victoria
  • Biaya Biayaan: Sarjana $26,000, Lulusan $28,400

Féderasi Universitas Australia dipikawanoh salaku Akademi Seni sanajan boga slot pikeun Forensics Émbaran jeung Kaamanan. 

Dina daptar paguron luhur Australia, éta rengking 31. 

Sanaos aya sakedik mahasiswa internasional, universitas tujuanana pikeun narik langkung seueur mahasiswa internasional. 

Dasarna, ieu sababna biaya SPPna murah pisan.

# 5. Universitas Palang Kidul

  • location: Lismore
  • Biaya Biayaan: Sarjana $26,000, Lulusan $32,000

Salian ti SPP anu mampu, SCU gaduh studio seni visual anu endah, laboratorium lingkungan ogé fasilitas pelatihan guru spesialis. 

Sanaos aranjeunna ogé bangga salaku salah sahiji paguron luhur anu ngagaduhan standar akademik anu luhur, SPPna hargana.

Ieu mangrupikeun alesan éta dianggap salaku salah sahiji paguron paling murah di Australia.

Baca ogé: 45 Program Masters Online Terjangkau

# 6. Universitas Charles Darwin

  • location: Casuarina
  • Biaya Biayaan: Sarjana $27,000, Lulusan $33,000

Upami anjeun milarian salah sahiji panalungtikan paling murah di universitas Australia maka Universitas Charles Darwin éta.

Salian ti éta, éta ngagaduhan padamelan lulusan anu luhur sareng hasil gaji. 

Fitur hébat séjén tina kuliah ieu nyaéta yén éta ngagaduhan kaanggotaan sareng 'Universitas Panaliti Inovatif' Australia. 

#7. Universitas New England

  • location: Armidale
  • Biaya Biayaan: Sarjana $26,500, Lulusan $28,000

UNE mangrupikeun universitas riset anu didirikan di luar ibukota nagara.

Kusabab hasil panilitian anu luhur, aranjeunna dipikanyaho pikeun karyana dina genetika sato sareng beternak ternak.

Aya seueur rohangan pikeun panalungtikan di universitas ieu.

Ogé, perhatikeun yén mahasiswa di Universitas New England ngagaduhan tawaran $ 5 juta dina bentuk beasiswa sareng bursaries.

#8. Universitas Victoria

  • location: Melbourne
  • Biaya Biayaan: Sarjana $29,000, Lulusan $29,500

Universitas Victoria mangrupikeun universitas Australia anu pangkat luhur.

Éta rengking di luhur 2% paguron luhur di dunya.

Lembaga ieu komitmen kana kamakmuran ékonomi Melbourne Kulon sareng Australia sacara umum.

Kalayan biaya SPP anu murah, mahasiswa internasional tiasa gaduh kasempetan pikeun diajar di kuliah anu berpatutan ieu.

# 9. Universitas Griffith

  • location: Brisbane
  • Biaya SPP: Sarjana $28,500, Lulusan $31,500

Griffith University mangrupikeun salah sahiji paguron paling murah pikeun mahasiswa internasional di Australia.

Ieu mangrupikeun salah sahiji paguron Australia anu gaduh pandangan internasional anu kuat.

Sagedengeun ti eta, eta pisan disambungkeun ka wewengkon Asia. 

Kaunggulan panalungtikan internasional na ngajadikeun éta salah sahiji anu dipeunteun luhur.

# 10. Universitas Newcastle

  • location: Newcastle
  • Biaya Biayaan: Sarjana $29,000, Lulusan $36,000

Universitas anu sanés dina daptar kami paguron luhur di Australia nyaéta Universitas Newcastle.

Universitas Newcastle mangrupakeun universitas panalungtikan-intensif konsistén ranking di luhur 10 universitas Australia.

Automation and Control Téknik ditawarkeun di universitas Newcastle rengking 8 dina ranking dunya universitas. 

Ieu di luhur Harvard sareng Cambridge.

Baca ogé: Beasiswa Australia

#11. Universitas Curtin

  • location: Bentley
  • Biaya Biayaan: Sarjana $29,800, Lulusan $41,600

Sanaos Universitas Curtin henteu gaduh pangakuan internasional anu kuat, éta gaduh populasi sakitar 25% mahasiswa internasional.

Kuliah ieu ngagaduhan hubungan anu kuat sareng kerjasama sareng industri anu béda. 

Gelar sarjana ti Curtin University tiasa ngukir jalan pikeun anjeun di perusahaan top dunya.

# 12. Universitas Tasmania

  • location: Hobart
  • Biaya Biayaan: Sarjana $28,500, Lulusan $32,500

Upami anjeun hoyong waktos anu saé nalika diajar di Australia, maka Universitas Tasmania bakal nawiskeun pangalaman anu unik kusabab lokasi pulona. 

Salaku tambahan, mahasiswa ngagaduhan seueur kasempetan panalungtikan anu ngamungkinkeun aranjeunna ngartos sababaraha tantangan ékologis penting anu disanghareupan Australia.

Dasarna, SPP na kawilang rendah sareng éta mangrupikeun salah sahiji paguron luhur di Australia pikeun mahasiswa internasional.

# 13. James Cook University

  • location: Townsville
  • Biaya Biayaan: Sarjana $29,500, Lulusan $36,000

Kusabab komitmen anu luhur kana tujuan PBB pikeun ngirangan kateusaruaan, éta dianggap salah sahiji paguron luhur di Australia. 

James Cook University prides sorangan dina 38 wewengkon panalungtikan kaasup Stasion Panalungtikan Fletcherview.

Ahéngna, éta mangrupikeun salah sahiji paguron paling murah di Australia pikeun mahasiswa internasional.

# 14. Universitas Wollongong

  • location: Wollongong
  • Biaya Biayaan: Sarjana $30,000, Lulusan $47,000

Universitas Wollongong gaduh catetan lagu pikeun ngahasilkeun lulusan kualitas luhur. 

Salian ti éta, éta ngagaduhan tempat anu kuat dina 1% paguron luhur dunya.

Kusabab ieu, Universitas Wollongong saleresna mangrupikeun salah sahiji paguron anu paling mahal dina daptar ieu.

# 15. Universitas Flinders

  • location: Adelaide
  • Biaya Biayaan: Sarjana $29,200, Lulusan $34,000

Universitas anu sanés dina daptar kuliah sareng paguron murah di Australia pikeun mahasiswa internasional nyaéta Flinders University.

Universitas Flinders labél dirina salaku lembaga multikultural kusabab gaduh sababaraha fasilitas nagara-of-nu-seni pangsaéna sareng gelar anu didorong ku industri.

Sanaos éta lembaga anu terhormat, SPP luar negerina lumayan pikeun mahasiswa internasional.

Baca ogé: MBA di Australia pikeun Siswa Internasional - Beasiswa, Biaya, Sarat

#16. Universitas CQ

  • location: Rockhampton
  • Biaya Biayaan: Sarjana $28,950, Lulusan $30,480

CQ University mangrupikeun lembaga anu sanés dina rengking 2% pangluhurna di dunya anu mangrupikeun bagian tina universitas paling murah di Australia pikeun mahasiswa internasional.

Universitas ieu mangrupikeun hiji-hijina universitas anu ngagaduhan kampus di sadaya nagara daratan, di Australia. 

Fitur séjén anu ngajantenkeun éta luar biasa nyaéta palatihan panangan sareng rupa-rupa bengkel anu dijalani ku murid.

Ieu mangrupikeun salah sahiji perguruan tinggi anu cocog pikeun mahasiswa internasional di Australia.

# 17. Universitas Katolik Australia

  • location: Brisbane
  • Biaya Biayaan: Sarjana $28,200, Lulusan $31,000

Pikeun mahasiswa internasional anu milarian diajar agama sareng studi ketuhanan, Universitas Katolik Australia mangrupikeun tempat anu saé pikeun ngamimitian.

Nanging, aranjeunna nawiskeun kursus gelar sanés sapertos pendidikan sareng kaséhatan.

Éta ngagaduhan kurikulum pangajaran anu unik anu ngajantenkeun aranjeunna tempat diajar anu saé.

#18. Universitas Sydney Kulon

  • location: Sydney
  • Biaya Biayaan:Sarjana $26,800, Lulusan $30,200

Western Sydney University mangrupikeun salah sahiji paguron luhur anu dipeunteun di Australia pikeun kapuasan dunungan.

Jurusan anu paling kuat nyaéta Perawat sareng Ékologi. 

Di WSU, murid ngagaduhan kasempetan anu henteu terbatas pikeun diajar kalayan kasempetan pikeun ngarambat sareng damel di langkung ti 400 tujuan di dunya.

Dunungan lulusan WSU 100% puas kana kualitas pendidikan anu ditampi.

#19. Universitas Edith Cowan

  • location: Perth
  • Biaya Biayaan: Sarjana $30,000, Lulusan $31,500

Universitas Edith Cowan mangrupikeun salah sahiji paguron paling murah di Australia pikeun mahasiswa internasional.

Sanaos henteu diakui sacara global, éta parantos ngalatih jutaan jalma anu ngagaduhan pangalaman mahasiswa anu pangsaéna. 

Di Universitas Cowan, aya rupa-rupa gelar pikeun dipilih kalebet komponén praktis anu ageung. 

Baca ogé: Kumaha cara nerapkeun Beasiswa di Australia

# 20. Universitas Melbourne

  • location: Melbourne
  • Biaya Biayaan: Sarjana $40,200, Lulusan $44,700

Universitas Melbourne nyebat dirina salaku universitas Australia No. 

Peringkat dunya paguron luhur rengking ka-32 dina daptar. 

Kusabab profilna anu luhur, syarat pangakuanna ketat pisan, upami sanés anu paling hese di Australia.

Salian ti éta, universitas ngagaduhan langkung ti 100 pusat panalungtikan sareng lembaga masing-masing fokus kana daérah penting. 

#21. Universitas Torrens

  • location: Adelaide
  • Biaya SPP: Sarjana $18,917, Lulusan $21,293

Universitas Torrens mangrupikeun universitas swasta di Australia anu biayana kawilang rendah.

Ieu sabenerna salah sahiji universitas Australia bungsu jeung murah.

Torrens University nawiskeun gelar sarjana sareng pascasarjana ngaliwatan Kolej Bisnis & Komunikasi, Desain, Bisnis, Desain Media, Manajemén Hotel, sareng Manajemén Perhotelan.

Daptar Paguron luhur Australia Murah pikeun Siswa Internasional Sarjana

  • Universitas Basisir Sunshine
  • Universitas Victoria  
  • Universitas Katolik Australia 
  • Universitas Charles Darwin 
  • Universitas Southern Queensland
  • Universitas Charles Sturt
  • Universitas New England 
  • Universitas Sydney Kulon 
  • Féderasi Universitas Australia
  • Universitas Palang Kidul

Kuring Nyarios Basa Inggris, Dupi abdi tiasa kéngingkeun Universitas Murah di Australia pikeun Siswa Internasional anu ngajar dina basa Inggris?

Muhun, anjeun bisa.

Sabenerna, basa Inggris mangrupikeun basa primér anu dianggo di sakola Australia.

Sareng sami manglaku ka seueur paguron luhur Australia anu paling murah.

singgetan

Sacara umum, Australia mangrupikeun tempat pikeun lembaga anu mahal sareng murah.

Nanging, émut yén biaya pendidikan henteu nangtukeun kualitas.

Ogé, janten abreast kanyataan yén biaya hirup jauh langkung handap tibatan di Inggris sareng Amérika Serikat.

Good tuah sareng pilihan anjeun nalika anjeun milih dina daptar paguron luhur anu murah atanapi murah pikeun mahasiswa internasional sareng Australia di Australia.

saran:

Rujukan

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Anjeun Dupi ogé kawas