Tentang Kami

Tetep Informed Grup?

Tetep Informed Grup

Naha anjeun milarian inpormasi ngeunaan Beasiswa Dibiayaan Pinuh, Hibah, Kursus Online Gratis, Fellowships, Internships, Tip Studi Luar Negeri, tip karir, kontén motivasi, tip perjalanan ka luar negeri sareng Beasiswa? Tetep Informed Grup nyaéta tempat.

Visi jeung misi

Misi kami nyaéta pikeun ngagambarkeun sumber inpormasi anu tiasa dipercaya ngeunaan beasiswa, perjalanan, tip Karir, tulisan motivasi, sareng kasempetan diajar-mancanagara sanés online. Aya kabutuhan pikeun ngahubungi jalma anu peryogi inpormasi sapertos kieu, mimitian ti mahasiswa domestik sareng internasional, individu anu hoyong terang sadayana ngeunaan perjalanan ka luar negeri, sareng kasempetan internasional.

Aya ogé bagian tina situs wéb ieu dimana mahasiswa sareng non-murid anu hoyong kéngingkeun tip karir, kasempetan padamelan anu aya di sekitar aranjeunna atanapi di luar negeri. Eusi motivasi sareng tip karir profésional ogé tiasa ditingali dina halaman wéb ieu pikeun mahasiswa sareng non-murid.

Warta anu saé nyaéta yén sadayana tiasa nampi pendidikan anu berkualitas sareng ogé ngahontal karir anu diimpikeun ku beasiswa, kasempetan akademik sareng non-akademik sareng kasempetan bantosan kauangan sanés anu disponsoran ku panangan perusahaan sareng sosial lembaga, perusahaan, individu anu hartos. jeung pamaréntahan Bangsa-Bangsa.

Kalayan masalah ieu ditingali, urang ngajalajah kamampuan Internét pikeun ngawangun "Tetep Inpormasi Grup" portal inpormasi online anu janten perantara antara Beasiswa, sponsor kasempetan, sponsor bantosan kauangan sareng jalma anu peryogi éta.

Platformna parantos didamel pikeun navigasi sareng algoritma anu gampang pikeun masihan sémah kabetot aksés kana beasiswa sareng inpormasi kasempetan anu sanés anu aranjeunna layak pikeun ngalamar.