21 Sakola Kedokteran Terbaik di Australia

Naon sakola médis anu pangsaéna di Australia? Daptar sakola ieu parantos sayogi, sareng anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta neraskeun maca pikeun mendakan sakola-sakola ieu sareng inpormasi anu sanés ngeunaan universitas médis sareng diajar ubar di Australia.

Pikeun sababaraha taun ayeuna, Australia parantos janten salah sahiji tujuan luhur pikeun mahasiswa internasional, henteu merta kusabab biaya anu murah pikeun diajar sareng hirup di nagara éta, tapi kusabab reputasi anu saé, Australia sacara internasional nawiskeun pendidikan sareng panalungtikan anu berkualitas.

Ieu dibuktikeun ku sabaraha sering paguron luhur Australia rengking diantara paguron luhur dunya; kanyataanna, 11 sakola médis Australia geus rengking diantara luhureun 150 sakola médis di dunya nu nawiskeun kualitas studi médis patali. Peringkat ieu dipedalkeun ku ranking universitas dunya QS numutkeun mata pelajaran.

Universitas Sydney, Universitas Melbourne sareng Universitas Monash dianggap salah sahiji sakola médis anu pangsaéna di Australia sabab ditempatkeun dina 50 pangluhurna di dunya pikeun program gelar médis.

Masing-masing sakola dina daptar ieu parantos ditaliti sareng disusun sacara saksama pikeun nyayogikeun anjeun daptar komprehensif ngeunaan sakola médis ieu ku kituna anjeun tiasa ngaksés aranjeunna sareng mendakan inpormasi ngeunaan aranjeunna tanpa setrés.

Masing-masing Sakola ngagaduhan tautan resmina supados anjeun tiasa nuturkeun tautan pikeun milari langkung seueur ngeunaan sakola médis sateuacanna aplikasi Anjeun.

sakola médis pangalusna di Australia

Ogé Baca: 39 Sakola Hukum Pangalusna di Inggris sareng Peringkat

Sakola Médis di Australia Syarat

Diajar naon waé gelar anu aya hubunganana sareng médis di Australia narik kriteria sareng syarat hétérogén. Aya program gelar médis di Australia anu anjeun tiasa nyandak langsung saatos lulus ti SMA, gelar médis ieu ditawarkeun dina tingkat sarjana, sareng ngabutuhkeun anjeun janten lulusan sains anu condong ti SMA atanapi sakola sekundér anu terhormat.

Aya gelar médis séjén ditawarkeun ku sakola di Australia anu merlukeun gelar sarjana muda; gelar médis ieu ditawarkeun dina tingkat sarjana sareng pelamar diwajibkeun gaduh a gelar sarjana dina widang nu patali jeung élmu.

Anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta sateuacan anjeun nerapkeun ka sakola médis mana waé di Australia anjeun kedah terang upami sakola éta nawiskeun gelar médis di sarjana atanapi tingkat sarjana atawa malah duanana.

Sakola Médis di Australia Syarat

Sabaraha Sakola Médis di Australia?

Sateuacan anjeun ngagulung ka handap kana daptar sakola médis anu pangsaéna di Australia anu parantos didaptarkeun di handap ieu, kami pikir éta bakal dipikaresep ku anjeun pikeun pariksa sabaraha biaya Universitas médis di Australia.

Paguron luhur dina tulisan ieu anu nawiskeun gelar médis di Australia aya di tempat anu béda-béda di nagara éta sareng ieu gaduh cara pikeun biaya SPP. Dasarna, biaya universitas di Australia diitung per unit kiridit, sareng tingkat pangajaran hiji individu sadar mangaruhan jumlah anu dibayar ku murid pikeun taun éta.

Hal anu sanés anu dimaénkeun nalika ngeunaan naon waé sakola médis di Australia bakal hargana nyaéta status murid.

Naha atanapi henteu jalma mahasiswa internasional atanapi domestik gaduh jalan anu panjang pikeun mutuskeun naon anu bakal dibayar ku mahasiswa salaku biaya SPP pikeun sakola médis di Australia.

Hal séjén anu mangaruhan biaya salah sahiji Universitas médis di Australia nyaéta klasifikasi kursus pangajaran; gelar médis sarjana médis bakal ngarugikeun jumlah duit béda jeung pascasarjana atawa gelar médis panalungtikan bakal ngarugikeun hal béda.

Sacara statistik, parantos kabuktian salami mangtaun-taun yén sakola médis di Australia langkung mahal tibatan Inggris atanapi Amérika Serikat, tapi diajar di Australia tetep anu pangsaéna pikeun mahasiswa internasional kusabab biaya hirup anu murah. rada luhur di Inggris atanapi Amérika Serikat.

Biasana gelar médis di salah sahiji universitas médis di Australia hargana antara 57,760 dugi ka 71,488 Dolar Australia (kira-kira 40.000 dugi ka 49,100Euros / taun) sareng ieu tiasa ningkat unggal taun. 

Ogé Baca: Australia Awards Scholarships 2021

Sabaraha Sakola Médis di Australia?

Sacara resmi aya 21 sakola médis di Australia sakola ieu akreditasi sareng nawiskeun gelar kualitas dina widang pangajaran anu aya hubunganana sareng médis. Tapi lamun datang ka paguron luhur anu nawiskeun gelar médis di tingkat sarjana sareng lulusan, aya langkung ti 70 di antarana.

Sababaraha sakola médis ieu digantelkeun ka paguron luhur anu langkung ageung sareng fungsina salaku sub-sakola Universitas éta, sedengkeun sawaréh mangrupikeun sakola sorangan sareng henteu napel kana Universitas anu parantos aya.

Sababaraha gelar anu diucapkeun ku sakola médis Australia ieu kalebet MBBS, MBChB sareng, ayeuna, MD.

Upami aya anu tiasa ngarengsekeun salah sahiji gelar anu kasebat di Australia éta jalma bakal diakui salaku dokter SMP.

Sabaraha Sakola Médis di Australia

Dupi anjeun Mindahkeun ka Médis Ssakola di Australia?

Biasana, hese mindahkeun antara sakola médis di Australia; sababaraha urang malah nyebutkeun yén éta téh teu mungkin

Tapi sababaraha sakola tiasa ngolah transfer anjeun ti sakola médis sanés dina sababaraha kaayaan khusus anu dianggap pas ku sakola.

Anjeun kedah parios upami sakola anjeun ngijinkeun transfer antara sakola médis dina kaayaan anu tangtu, upami kitu, maka anjeun kedah ngirim email pamundut transfer ka Dekan sabab éta hiji-hijina jalma anu tiasa mertimbangkeun pamundut transfer anjeun.

Sababaraha mahasiswa anu ngagaduhan pamenta transfer antara sakola médis di Australia dianggap nyarios yén pamundut ieu dianggap dina kaayaan anu welas asih anu timbul saatos aranjeunna nampi tawaran pangakuan sareng parantos ngamimitian diajar di sakola médis sateuacana.

Ogé Baca: USnews sareng World Report College Rankings

Naon anu Sakola Médis Pangalusna di Australia?

Salajengna, anjeun bakal ningali sakola médis pangsaéna di Australia dibuka pikeun aplikasi. Salaku mahasiswa domestik atanapi internasional, anjeun tiasa nerapkeun diajar di sakola anu didaptarkeun di handap ieu.

Anjeun gaduh aksés kana situs wéb resmi sakola ieu supados anjeun tiasa nganjang ka sakola sareng ningali inpormasi anu diropéa ngeunaan aranjeunna sareng kumaha cara nerapkeun upami anjeun resep.

Naon Sakola Médis Pangalusna di Australia?

Di handap ieu mangrupikeun sakola médis anu pangsaéna di Australia pikeun diajar:

# 1. Universitas Nasional Australia

Sakola médis di Universitas Nasional Australia mangrupikeun salah sahiji sakola médis pangalusna di Australia. Universitas nyaéta universitas panalungtikan nasional anu bergengsi di Canberra, ibukota Australia. Kampus utama sakola aya di Acton, salian ti sababaraha paguron nasional sareng lembaga riset, anu ogé kalebet tujuh paguron pangajaran sareng panalungtikan.

 Universitas Nasional Australia ngadaptarkeun langkung ti 20,000 mahasiswa sareng 3,000 mahasiswa internasional unggal taun. Laju pangakuan caket kana 35%, janten ngalebetkeun ANU kompetitif. Dina 2020, Universitas Nasional Australia nampi sakitar 10,052 sarjana sareng 10,840 aplikasi pascasarjana.

#2. Sakola Médis Sydney

Ieu mangrupikeun salah sahiji sakola médis anu pangsaéna di Australia. The University of Sydney School of Medicine, ogé didadarkeun salaku Sydney School of Medicine, nyaéta sakola médis pascasarjana Universitas Sydney. Diadegkeun dina 1856 sareng mangrupikeun sakola médis munggaran di Australia.

Aya rupa-rupa fakultas di sakola pikeun ngadukung misina dina pendidikan, panalungtikan sareng kasehatan. Unggal taun, éta ngagaduhan langkung ti 1,100 mahasiswa médis sareng 2,000 mahasiswa pascasarjana anu ngalaman kursus sareng program gelar pelatihan riset.

#3. Universitas New South Wales Sakola Élmu Médis

Universitas New South Wales mangrupikeun universitas publik Australia. Kampus panggedénana aya di pinggiran kota Kensington, Sydney.

Kuliah ieu kabentuk dina 2001 ku ngahijikeun sakola saméméhna anatomi, fisiologi, farmakologi sareng patologi. Aranjeunna parantos ngalaksanakeun padamelan anu saé pikeun ngamangpaatkeun panilitian anu beunghar sareng warisan pangajaran anu saé unggal sakola sateuacana ieu.

 Lila-lila, aranjeunna tiasa ngahijikeun disiplin ieu sareng latihan fisiologi pikeun masihan murid kasempetan diajar anu pikaresepeun sareng nyiptakeun kerjasama panilitian inovatif diantara stafna.

#4. Sakola Kadokteran Universitas Sydney Kulon 

Western Sydney University School of Medicine mangrupikeun lembaga konstituén Sakola Kaséhatan sareng Élmu Universitas Western Sydney, Australia.

Ieu mangrupikeun salah sahiji sakola médis anu pangsaéna di Australia, asanggeus Universitas Sydney jeung Universitas New South Wales. abdit janten sakola médis katilu di Sydney pikeun nawiskeun gelar dina prakték médis.

#5. Universitas Wollongong Sakola Kadokteran

Universitas Wollongong Sakola Kedokteran parantos ngahasilkeun lulusan luar biasa anu komitmen pikeun ningkatkeun kaséhatan individu, komunitas sareng populasi. Ieu mangrupikeun salah sahiji sakola médis di Australia anu nyayogikeun pangalaman pendidikan anu pikaresepeun, nangtang sareng relevan pikeun murid urang.

 Aranjeunna museurkeun kana ngokolakeun lulusan anu tiasa damel di sababaraha lingkungan, kalebet padésan sareng régional Australia sareng padamelan internasional.

#6. Universitas Kedokteran Newcastle

Universitas Newcastle (informal katelah Universitas Newcastle) mangrupa universitas publik Australia ngadeg di 1965. Kampus utama na lokasina di Callahan, hiji suburb of Newcastle, New South Wales. Universitas ieu ogé ngagaduhan kampus di Ourimbah, Singapura, Port Macquarie, Distrik Bisnis Pusat Newcastle sareng Distrik Bisnis Pusat Sydney.

 Universitas nawiskeun kursus médis ngaliwatan sakola di handap ieu:

  • Sakola Élmu Biomédis sareng Farmasi
  • Sakola Scienceslmu Kaséhatan
  • Sakola Kedokteran sareng Kaséhatan Umum
  • Sakola Kaperawatan na Midwifery

#7. Universitas Kedokteran New England

Sakola médis di Universitas New England (UNE) mangrupikeun salah sahiji sakola médis anu pangsaéna di Australia. Universitas mangrupikeun universitas umum anu aya di Australia sareng mahasiswa pendidikan tinggi dugi ka 22,500. Kampus asli sareng utami ayana di kota Armidale di kalér-tengah New South Wales. UNE mangrupikeun universitas munggaran di Australia anu diadegkeun di luar ibukota nagara.

Universitas nawiskeun disiplin anu aya hubunganana sareng kadokteran ngalangkungan sakola kadokteran sareng kaséhatan ieu:

  • Sakola Kaséhatan
  • Sakola Psikologi
  • Sakola Kedokteran désa

#8. Universitas Notre Dame Sakola Kadokteran, Sydney

Universitas Notre Dame Australia mangrupikeun salah sahiji paguron swasta Katolik nasional sareng kampus di Fremantle sareng Broome di Australia Kulon sareng Sydney di New South Wales.

 Sakola ogé ngagaduhan dalapan sakola klinis anu bagian tina sakola médis anu aya di Sydney sareng Melbourne, ogé di New South Wales sareng Victoria, Australia.

#9. Sakola Kadokteran Universitas Macquarie

Universitas Macquarie (Macquarie) diadegkeun dina universitas subur kalayan lima fakultas, kitu ogé Rumah Sakit Universitas Macquarie (Rumah Sakit Universitas Macquarie) jeung Macquarie Pascasarjana Sakola Manajemén (Macquarie Pascasarjana Sakola Manajemén), anu lokasina di pinggiran kota Sydney; kampus utama universitas.

Sakola Kadokteran Universitas Macquarie mangrupikeun salah sahiji sakola médis anu pangsaéna di Australia salaku MQ Kaséhatan tumuwuh siklus kahirupan intending jeung dokter ngembang. Dumasar kana tujuan inti na Éta nyayogikeun taneuh anu subur pikeun pendidikan médis, panalungtikan sareng pelatihan. Dokter aktif ngalatih, ngajarkeun sareng nungtun ékosistem lengkep siswa, dokter sareng profésional kaséhatan kalayan tingkat pangalaman anu béda.

#10. Universitas Bond Fakultas Healthlmu Kaséhatan jeung Kedokteran

Fakultas Élmu Kaséhatan sareng Kedokteran Universitas Bond dipikanyaho pikeun pendidikan sareng panalungtikan anu luar biasa dina ubar, kaséhatan sareng élmu olahraga.

 Kuliah nyadiakeun pangalaman atikan pribadi, anjeun bakal ngarasakeun pangajaran kelas leutik, dijamin kasempetan pagawean jeung kasempetan pangalaman gawé, kitu ogé pamakéan éksténsif pakakas industri jeung téknologi panganyarna.

 Anjeun bakal nguntungkeun tina ahli industri sareng sarjana anu diterbitkeun sacara internasional anu henteu ngan ukur terang anjeun ku nami tapi ogé bakal ngudag kabijakan "panto kabuka" sareng gaduh minat anu kuat pikeun kasuksésan anjeun.

#11. Kawalu Universitas Sakola Kadokteran

Sakola Kedokteran sareng Kedokteran Gigi mangrupikeun salah sahiji sakola médis di Australia komitmen pikeun nyiapkeun generasi profésional sareng praktisi salajengna pikeun nyumponan tantangan kaséhatan sareng kasehatan dina dunya anu robih gancang.

 Populasi mahasiswa anu rupa-rupa pedah tina kasempetan pikeun diajar di fasilitas canggih sareng tiasa milih tina gelar sareng kursus dina seueur disiplin sapertos kedokteran gigi sareng kaséhatan lisan, kaséhatan jalma kahiji, ubar, paramedic sareng kaséhatan masarakat.

#12. Universitas Universitas Universitas Kadokteran sareng Kedokteran Gigi

Universitas James Cook (Universitas James Cook) mangrupikeun universitas anu paling suksés di Australia, sareng lulusanna tiasa ngudag karir désa sareng régional. JCU's College of Medicine and Dentistry nyayogikeun pelatihan kelas dunya dina widang kadokteran, kedokteran gigi sareng apoték, sareng gaduh hasil panalungtikan anu kasohor sacara internasional.

#13. Universitas Queensland Sakola Kadokteran

Universitas Queensland Sakola Kedokteran nyadiakeun pangajaran-kelas dunya dina widang kadokteran, kaséhatan publik jeung élmu biomedis, kitu ogé lima lembaga panalungtikan klinis ngarah jeung puseur, nu bakal jadi kakuatan utama dina pangajaran médis sarta panalungtikan translational di Australia.

The university of Queensland Sakola Kadokteran mangrupikeun salah sahiji sakola médis anu pangsaéna di Australia kusabab program gelar médis kualitas luhur anu aranjeunna tawarkeun.

#14. Universitas Sakola Médis Adelaide

Sakola Médis Adelaide mangrupikeun anu panggedéna di sadaya sakola sanés di paguron luhur, sakola nyayogikeun lingkungan diajar kolaborasi inovatif anu dianggap kualitas kelas dunya pikeun mahasiswa anu nyandak ubar translasi sareng panilitian panalungtikan.

 Di Sakola Médis Adelaide, anjeun ditawarkeun tingkat kalenturan anu tangtu pikeun milih tina sababaraha gelar sarjana sareng pascasarjana dina ubar sareng bedah.

#15. Flinders Universitas Sakola Kadokteran 

Program Médis Flinders kasohor sacara internasional pikeun kursus-kursus inovatifna, anu nyayogikeun pelatihan klinis sareng akademik anu saé, ngagabungkeun dasar anu kuat pikeun ubar klinis sareng biomedis.

 Siswa anu diajar di Flinders University gaduh aksés pikeun nyandak kauntungan tina sababaraha cara anu saé pikeun asup kadokteran.

#16. Universitas Tasmania Sakola Kadokteran

The Tasmanian Medical School mangrupikeun salah sahiji sakola médis anu pangsaéna di Australia; ieu ngabogaan sajarah leuwih ti 50 taun kaunggulan dina pangajaran jeung panalungtikan. Sakola penting pisan pikeun komunitas Tasmania. Gawéna caket sareng sistem kaséhatan lokal sareng nyayogikeun pendidikan médis, perawat sareng lulusan pikeun ngalatih praktisi anu luar biasa sareng pamimpin kaséhatan anu bakal datang.

 Program médis Universitas Tasmania mangrupikeun salah sahiji gelar médis terkemuka di Australia, sareng dihargaan pisan pikeun kualitas pangalaman diajarna, sareng lulusan sakola dilengkepan ku kamampuan ngarengsekeun masalah anu luhur salaku praktisi médis.

#17. Sakola Médis Melbourne

Universitas Melbourne Sakola Kedokteran, Sakola Kedokteran Gigi sareng Élmu Kaséhatan ngagaduhan jumlah pendaptaran pascasarjana anu paling ageung di Universitas Melbourne sareng gaduh jumlah departemén sareng pusat pangageungna diantara sadaya paguron Universitas Melbourne. Kuliah ieu diwangun ku 52 sub-organisasi fakultas.

 Taun 2021, Melbourne Medical School rengking 25th di dunya dina 2021 QS Subject Rankings, sareng kadua di Australia.

#18. Universitas Monash Fakultas Kedokteran, Nursing sareng Healthlmu Kaséhatan

Monash University School of Medicine, Nursing and Health Sciences mangrupikeun salah sahiji panyadia pendidikan kaséhatan panggedéna di Australia.

Éta kalebet 10 sakola, sareng seueur pangajaran sareng panalungtikan, sareng pusat klinis. Fakultas nawiskeun program atikan sarjana, pascasarjana sareng profésional dina ubar, asuhan sareng kaséhatan anu aya hubunganana. 

Sakola mangrupikeun anggota M8 Alliance of Pusat Kaséhatan Akademis, Paguron luhur sareng Akademi Nasional.

#19. Sakola Deakin Universitas Kedokteran

Deakin University School of Medicine mangrupikeun salah sahiji sakola médis anu pangsaéna di Australia. Sakola perenahna di kampus Waurn Ponds di Geelong, Victoria, Australia. Sakola nawiskeun program pascasarjana opat taun, Dokter Kedokteran (MD)

Gelar médis mangrupikeun kursus 4 taun, kalebet atikan pra-klinis 2 taun di kampus universitas Waurn Ponds, dituturkeun ku 2 taun pendidikan klinis sareng pangalaman berorientasi prakték di salah sahiji 5 sakola klinis.

#20. Universitas Australia Australia Kulon Kedokteran

The University of Western Australia School of Medicine nyaéta Universitas Western Australia School of Medicine di Perth, Australia. Diadegkeun dina 1957 sareng mangrupikeun sakola médis pangkolotna di Australia Kulon kalayan langkung ti 6,000 alumni.

 Sakola médis kasohor ku panalungtikan sareng pangajaran klinis na. Dina 2019 World University Clinical Medicine Academic Ranking, sakola médis rengking kadalapan di dunya sareng kahiji di Australia.

#21. Curtin Universitas Sakola Médis Curtin

Salaku salah sahiji sakola médis pangsaéna di Australia, anjeun bakal diajar ngeunaan komunitas médis dina seueur sumber Curtin School of Medicine. Anjeun tiasa latihan kaahlian klinis di kamar dedicated nu dirancang pikeun simulate kantor dokter sarta bisa ngagunakeun model pangajaran anatomi jeung sumber sejenna.

 Numutkeun kana 2021 Excellent University Guide, Curtin Medical College rengking kahiji di Australia dina hal kualitas ngajar, partisipasi peserta didik, sumber diajar sareng dukungan murid. Éta ogé universitas luhur dina hal pangalaman sareng pamekaran kaahlian di Universitas Australia Kulon.

saran:

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Anjeun Dupi ogé kawas