Beasiswa Program Pelatihan Panaliti Pamaréntah Australia 2020

Aplikasi pikeun milarian beasiswa ditampi pikeun beasiswa program Pelatihan Panaliti Pamaréntah Australia 2020 dibuka pikeun mahasiswa internasional ti sakuliah dunya. Janten upami anjeun mahasiswa internasional, penting pikeun anjeun ngaliwat tulisan ieu, pikeun tiasa ngenalkeun diri anjeun sareng inpormasi dina tulisan ieu, sareng ogé kasempetan pikeun meunang beasiswa ieu anu bakal ngabantosan anjeun pikeun ngabiayaan anjeun. studi pascasarjana atanapi pascasarjana di Australia.

Beasiswa Program Panaliti Panaliti Pamaréntah Australia

Katerangan beasiswa singket

Aplikasi ayeuna didorong pikeun ngalamar beasiswa program pelatihan riset Pamaréntah Australia di Universitas Adelaide 2020. Beasiswa RTP Universitas Pamaréntah Australia nyaéta beasiswa anu dibiayaan sapinuhna di Australia pikeun ngahontal gelar master atanapi doktor.

Universitas Adelaide beasiswa panalungtikan kabuka pikeun sadaya murid ti sakumna dunya, henteu paduli kabangsaanna. Program beasiswa panalungtikan pamaréntah Adelaide Australia pikeun palatihan sayogi dina sagala widang disiplin akademik sareng fakultas. Durasi beasiswa nyaéta 3 taun.

Rupa-rupa disiplin anu sayogi, kalebet:

  • Téknik
  • komputer
  • Scienceslmu matematik
  • Élmu kaséhatan
  • Seni
  • profesi
  • Élmu geus sadia

Universitas Adelaide mangrupikeun salah sahiji paguron luhur anu paling bergengsi di Australia sareng diakui sacara internasional pikeun kaunggulanna dina pangajaran sareng panalungtikan.

Host Bangsa

Universitas Adelaide Beasiswa Panaliti Pamaréntah Australia diayakeun di Adelaide, Australia

Tingkat / Widang Studi Ngabogaan

Sadia Widang Akademis & Jurusan:

Program pelatihan Panaliti Pamaréntah Australia ti Universitas Adelaide di Australia nawiskeun kasempetan beasiswa pikeun sadaya jurusan/fakultas utama. Daptar widang dibere handap.

  • Seni
  • Téknik
  • Komputer, sareng Élmu Matematika
  • Kaséhatan jeung Scienceslmu Médis
  • profesi
  • Élmu

Grup anu layak

Ngalamar kedah janten Siswa Internasional, sareng henteu kedah asalna ti Australia

Mangpaat Scholarship

Beasiswa Australia pikeun program pelatihan panalungtikan nyaéta beasiswa anu dibiayaan pinuh pikeun mahasiswa internasional di Australia.

Beasiswa Panaliti 2020 di Australia nyertakeun biaya ieu.

  • Sangu: hibah taunan AUD 28,092 (henteu kalebet pajeg, nilai 2020) maksimal 2 taun kanggo gelar master dina panalungtikan sareng dugi ka 3 taun pikeun gelar doktor dina panalungtikan.
  • Biaya SPP lengkep pikeun guru dugi ka 2 taun sareng mahasiswa doktor dugi ka 4 taun.
  • Pausahaan asuransi kaséhatan (dibayar cuti sakit).
  • Asuransi kaséhatan pikeun mahasiswa asing (OSHC)
  • Tikét hawa (perjalanan 1000 USD ti nagara asal anjeun ka / ti Adelaide.
  • Ngirimkeun tesis ahir (contona, ngédit, nyitak, ngajilid) AUD 840 pikeun mahasiswa doktor.
  • 420 AUD pikeun calon master panalungtikan.

Syarat eligibility umum

  • Ieu mangrupikeun kritéria dasar pikeun beasiswa di Australia pikeun Masters sareng beasiswa di Australia pikeun PhD dina Panaliti.
  • Ngalamar kedah janten mahasiswa internasional. Ngalamar kedah parantos suksés ngalengkepan sahenteuna sarimbag sareng Gelar Honors Australia.
  • Ngalamar kedah nunjukkeun yén aranjeunna nyumponan Syarat basa Inggris Universitas Adelaide

Pedoman Aplikasi Beasiswa

Sadaya pelamar kedah ngalebetkeun formulir aplikasi online. Tautan ka formulir aplikasi online sareng tautan ka halaman wéb resmi dijelaskeun di handap.

Tanggal Tutup Aplikasi.

Ngalamar bakal diinpokeun ngeunaan hasil aplikasi beasiswana dina pertengahan Oktober 2020.

Ahli waris kedah ngamimitian program risetna dina semester kahiji 2021 (antara 1 Januari 2021, sareng 30 Juni 2021).

Bates waktos

Tuntas ahir pikeun ngalamar beasiswa panalungtikan pamaréntah Australia pikeun 2020 di Universitas Adelaide nyaéta Juli 10, 2020

Béjar Patalina

saran:

koméntar 4
  1. Abdi hoyong nerapkeun gelar Masters dina administrasi Bisnis. Kusabab kuring lulus gelar kahiji (BA) dina manajemen Bisnis di Wollaga Business and Economics University kuliah di 2018A.C.

  2. Upami kuring suksés Kasempetan ieu, kuring bakal nyobian damel siang sareng wengi pikeun ngarobih kahirupan kuring sareng pikeun kamekaran Ékonomi Nagara! GDP
    - Abdi hoyong janten pitulung diri!

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Anjeun Dupi ogé kawas