Daptar Sakola Luhur di Dénmark

Upami anjeun parantos milarian sakola luhur anu pangsaéna di Dénmark, maka anjeun kedah maca tulisan ieu pikeun terang Gimnasium Denmark anu paling luhur.

Dénmark mangrupakeun nagara éndah di Éropa kalér. Bangsa Nordik nyaéta nagara Skandinavia pangkidulna. Kalayan Kopenhagen salaku ibukota, Dénmark ogé ngagaduhan daérah sareng kota sanés.

Dénmark ngagaduhan lingkungan anu tenang sareng kondusif pikeun pendidikan di tingkat sekundér sareng tersiér. Aya rébuan sakola luhur di Dénmark, tapi kami ningali sakola anu pangsaéna sareng paling diakui sacara internasional.

Sakola tinggi di Dénmark biasana disebut Gymnasium. Aya opat program pendidikan menengah luhur di nagara-nagara, nyaéta STX, HHX, HTX sareng HF.

Urang bakal nempo Denmark pangalusna SMA jeung kapasitas maranéhanana. Bersantai, nyandak korsi sareng maca pikeun terang sakola luhur di Dénmark.

Daptar Sakola Luhur di Dénmark

fakta metot Ngeunaan Denmark

Dénmark nyaéta pangkidulna bangsa Skandinavia di Éropa. Nagara ieu babagi wates jeung Swédia jeung Jérman. Ibu kotana sareng kota panggedéna Copenhagen gaduh populasi kirang langkung 800,000.

Bangsa Nordik téh ramah tur pisan akomodatif ka asing nu nganjang ka nagara. Jalma-jalma angkat ka Denmark pikeun diajar, sabab nagara éta ngagaduhan sababaraha paguron luhur sareng sakola luhur di Éropa.

Dénmark mangrupikeun tempat anu saé pikeun saha waé anu nganjang sareng ngajelajah. Lamun anjeun di Denmark, anjeun ngan sababaraha mil jauh ti seashores. 

Ayeuna hayu urang tingali sakola luhur anu pangsaéna di Dénmark.

Ogé Baca: 16 Pasantrén Pangalusna di Adelaide Australia

Sakola Internasional Copenhagen (CIS)

Sakola Internasional Copenhagen perenahna di daérah métropolitan Kopenhagen Dénmark. Sakola ieu mangrupikeun sakola dinten ko-pendidikan internasional sareng sakitar 930 murid anu béda-béda kabangsaan. Siswa anu sakola di Copenhagen International School asalna ti langkung ti 80 nagara.

Basa resmi pangajaran di Copenhagen International School nyaéta basa Inggris. SMA ieu mangrupikeun salah sahiji anu pangsaéna di nagara Nordik. Éta nawiskeun program pendidikan ti pra-TK dugi ka kelas 12.

CIS akreditasi ku European Council of International Schools (ECIS), Council of International Schools (CoIS), sareng New England Association of Schools and Colleges (NEASC).

Sakola Internasional Copenhagen mangrupikeun salah sahiji sakola luhur di Dénmark. SPP taunan CIS nyaéta $25,796 kanggo pra-TK, $20,541 kanggo TK ka kelas lima, $21,815 kanggo kelas genep dugi ka tujuh, sareng $23,089- $28,822 kanggo kelas dalapan dugi ka dua belas.

CIS ogé anggota Déwan Éropa Kulon Sakola Internasional (NECIS).

Pikeun terang langkung seueur ngeunaan Copenhagen International School, anjeun tiasa nganjang ka halaman wéb resmi sakola.

Alamat Sakola: Copenhagen International School, Levantkaj 4-14, 2150 Nordhavn, Dénmark

Ingrid Jespersens Gymnasieskole

Ingrid Jespersens Gymnasieskole nyaéta SMA swasta di kacamatan Osterbro of Kopenhagen. SMA swasta ieu mimitina diadegkeun dina 1894 salaku sakola dasar swasta pikeun awéwé.

Sakola diadegkeun ku Ingrid Jespersen di 1894. Ingrid Jespersens Gymnasieskole mimiti di kamar nyéwa di Nordre Frihavnegade. Sabelas taun ti harita sakola dasar dilegaan jadi gimnasium (SMA).

Sataun ti harita, Ingrid Jespersens Gymnasieskole ngenalkeun laboratorium sloyd pikeun kelas kimia sareng fisika. Dina 1960, Ingrid Jespersens Gymnasieskole mimiti ngaku murid lalaki.

Kiwari, Ingrid Jespersens Gymnasieskole mangrupikeun salah sahiji SMA anu pangsaéna di Dénmark. Sakola ieu kasohor pisan di kota Copenhagen, sareng éta narik sababaraha murid unggal taun.

Anjeun tiasa mendakan langkung seueur ngeunaan Ingrid Jespersens Gymnasieskole nalika anjeun nganjang ka halaman wéb resmi na.

Alamat sakola: Nordre Frihavnsgade 9, 2100 København, Dénmark

Birkerod Gymnasium, HF, IB jeung Pasantrén

Diadegkeun dina 1868, Birkerod Gymnasium, HF, IB, sareng Pondok Pasantrén mangrupikeun salah sahiji sakola luhur di Dénmark. Bikerod Gymnasium, HF, IB jeung Pondok Pasantrén nawarkeun Studentereksamen (SFX), dua taun ujian preparatory luhur (HFX) jeung International Baccalaureate (IB).

SMA ieu ngagaduhan sakitar 1,000 murid sareng 100 guru mumpuni pikeun mata pelajaran anu béda. Bikerod Gymnasium, HF, IB, sareng santri Pasantrén ilubiung dina kompetisi internasional. Siswa ti sakola ieu ngawakilan Denmark dina Olimpiade Fisika Internasional (IPhO).

SMA ieu mangrupikeun tempat anu sampurna pikeun kosan. Aya langkung ti 70 kamar di Bikerod Gymnasium, HF, IB sareng Pasantrén. Tiap kamar boga ranjang cozy, meja bacaan, lomari buku, sambungan internét, sarta lomari a.

Nganjang ka ramatloka resmi Bikerod pikeun neangan nu leuwih seueur tentang sakola.

Alamat sakola: Søndervangen 56, 3460 Birkerød, Dénmark

Ogé Baca: 20 Sakola Luhur Pangalusna di Sydney Australia

Grénaa Gymnasium

Grenaa Gymnasium mangrupikeun SMA di Grenaa, sareng salah sahiji anu pangsaéna di Dénmark. Aya dua wangunan iconic di Grenaa Gymnasium. Wangunan mimiti sakola diadegkeun dina 1964, sareng éta disebut bagian anu lami. Wangunan kadua SMA katelah bagian anyar, sareng didirikeun taun 1973.

Grenaa Gymnasium ngagaduhan ruang kelas khusus. Bagian heubeul imah ruang kelas sains jeung budaya sedengkeun humaniora, matématika jeung kelas élmu sosial aya dina wangunan anyar.

SMA ieu nyayogikeun dasar pikeun murid diajar dina suasana anu kondusif. Aya daérah umum anu ageung sareng kantin, perpustakaan, sareng tempat bacaan di gedong kadua.

Siswa di Grenaa Gymnasium asalna ti sababaraha tempat di dunya. SMA ieu ngabagi komunitas anu rupa-rupa sareng jalma-jalma anu béda-béda latar.

Tangtosna, anjeun tiasa mendakan langkung seueur ngeunaan SMA ieu nalika anjeun nganjang ka halaman wéb resmina.

Alamat SakolaGrénaa Gymnasium NP Josiassensvej 21 Dénmark – 8500 Grénaa

Gimnasium Norre

Diadegkeun dina 1818, Noree Gymnasium mangrupikeun salah sahiji sakola luhur anu panggedéna di Copenhagen, Dénmark. Sakola ieu nawiskeun instruksi Denmark sareng kurikulum International Baccalaureate.

Caroline Wroblewsky nyaéta pangadeg Noree Gymnasium. Sakola diadegkeun pikeun ngadidik budak awéwé Denmark deui dina 1818. Pangadegna, Caroline Wroblewsky ngatur Noree Gymnasium salami opat puluh taun. Anjeunna digentos ku putrina, sareng dina ahir abad ka-19, jumlah murid di sakola parantos ngahontal 100.

Noree Gymnasium sacara akademis nyiapkeun murid pikeun pendidikan di tingkat tersiér. Sakola dikhususkeun pikeun ngasuh murid ku cara anu pangsaéna. Norre Gymnasium nyadiakeun kasempetan pikeun siswa jadi kreatif.

Di Noree Gymnasium, murid disayogikeun sumber daya anu ngadukung dina akademisi.

Inpormasi langkung seueur ngeunaan Noree Gymnasium aya dina halaman wéb resmi na.

Alamat Sakola: Nørre Gymnasium Mørkhøjvej 78 Denmark-2700 Brønshøj

Gimnasium Rysensteen

Diadegkeun dina 1881, Rysensteen Gymnasium mangrupikeun sakola sekundér luhur di Copenhagen, Dénmark. Sakola mimitina diadegkeun salaku Sakola Laura Engelhardt (Laura Engelhardts Skole).

Rysensteen Gymnasium parantos direlokasi ka sababaraha tempat ti saprak mimiti. Sakola dipindahkeun ka Rysensteensgade di 1895. Sakola ieu diganti ngaranna Rysensteen Gymnasium katuhu sanggeus kopenhagen Municipality Panyandakan Alih ku.

ieu SMA lokasina di puseur Kopenhagen, Dénmark. Pendaptaran murid sadayana di Rysensteen Gymnasium sakitar 1,100 dugi ka 1,200. Ayeuna, SMA ieu ngagaduhan kirang langkung 125 pagawé aktip.

Rysenteen Gymnasium nawiskeun program pendidikan sekundér luhur. Sakola ieu ogé nawiskeun rupa-rupa program studi khusus dina élmu, humaniora, musik sareng drama, sareng studi sosial.

Inpo nu langkung lengkep ihwal Rysensteen Gymnasium tiasa dipendakan dina halaman wéb resmi na.

Alamat sakola: Tietgensgade 74, 1704 København, Dénmark

Ribe Katedralskole

Sakola salajengna dina daptar sakola luhur kami di Dénmark nyaéta Ribe Katedralskole. SMA ieu mangrupikeun sakola katolik anu aya di kota Ribe Denmark.

Ribe Katedraskole dianggap salah sahiji sakola pangkolotna di dunya. Ngadegkeun Ribe Katedralskole balik deui ka 1145.

Salah sahiji wangunan pangkolotna di Ribe Katedralskole teh Puggard diwangun dina abad ka-14. Wangunan ieu masih dianggo dugi ka ayeuna sareng mangrupikeun salah sahiji anu pangkolotna di Skandinavia.

SMA ieu tetep salah sahiji sakola Denmark kalayan struktur sajarah ti abad ka-14. Ayeuna, Ribe Katedralskole mangrupakeun SMA modern anu fungsina mandiri.

Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan SMA ieu, anjeun tiasa nganjang ka halaman wéb resmi ngalangkungan tautan di handap ieu.

Alamat sakola: Puggaardsgade 22, 6760 Ribe, Dénmark

Aalborghus Gymnasium

Ieu mangrupikeun salah sahiji sakola sekundér luhur panggedéna (Gymnasium) di Dénmark Kalér. Aalborghus Gymnasium nyaéta sakola luhur di kacamatan wétan Aalborg, Dénmark.

Aya langkung ti 1,000 mahasiswa ayeuna didaptarkeun di Aalborghus Gymnasium. Siswa SMA ieu diajar di 45 kelas anu béda-béda, kalayan sakitar 120 guru anu mumpuni sareng staf pangrojong anu paduli khusus pikeun ngadidik murid. 

Sakumaha anu ceuk urang tadi, aya opat program pendidikan sekundér luhur di Dénmark. Éta Studentereksamen (SFX), HHX, HTX, sareng HF. Aalborghus Gymnasium nawiskeun dua program pendidikan menengah luhur ieu. Ieu nawiskeun STX na HF.

STX anu ditawarkeun di Alborghus Gymnasium mangrupikeun program tilu taun sepenuh waktos sareng rupa-rupa mata pelajaran wajib SMA. Mata pelajaran wajib SFX kalebet humaniora, élmu sosial, sareng élmu alam.

HF mangrupikeun program dua taun sepenuh waktos sareng sagala rupa mata pelajaran sakola hog wajib dina humaniora, élmu sosial, sareng élmu alam.

Aalborghus Gymnasium nyiapkeun murid pikeun diajar kahareupna.

Inpormasi anu langkung lengkep ihwal Aalborghus Gymnasium aya dina halaman wéb resmi na.

Alamat sakola: Sohngårdsholmsvej 60, 9000 Aalborg, Dénmark

Ogé Baca: Beasiswa Kelestarian Finduddannelse.dk

International Peoples College

International Peoples College mangrupikeun salah sahiji sakola luhur anu pangsaéna di Dénmark. Éta mangrupikeun Sakola Luhur Rakyat Denmark tradisional. Siswa di International Peoples College asalna tina langkung ti 25 nagara di sakumna dunya.

Aya Sakola Luhur Rakyat anu sanés di Dénmark. Nanging, International Peoples College (IPC) konsentrasi utamina dina nawiskeun pendidikan ka mahasiswa internasional. 

Basa resmi pangajaran di International Peoples College nyaéta basa Inggris. Salaku Sakola Luhur Rakyat, International Peoples College nyayogikeun kagiatan anu pikaresepeun pikeun siswa.

Sakola Luhur Rakyat Internasional di Dénmark sok gaduh langkung seueur mahasiswa internasional tibatan mahasiswa Denmark. Ieu mangrupikeun salah sahiji sakola luhur anu pangsaéna di nagara pikeun mahasiswa internasional anu hadir sareng diajar.

Anjeun tiasa pariksa langkung seueur inpormasi dina situs wéb International Peoples College.

Alamat sakola: International People's College Montebello Allé 1 3000 Helsingør, Dénmark

Sakola Herlufsholm

Ieu mangrupikeun salah sahiji sakola luhur pangkolotna di nagara Nordik ieu. Herlufsholm School nyaéta dinten pribadi sareng pasantrén anu ngadeg taun 1565. Sakola ieu mimitina diadegkeun salaku pasantren pikeun putra-putra lalaki anu mulya tur jujur.

Ti taun 1960-an, SMA Denmark ieu janten atikan ko-atikan pikeun murid-murid beurang. Pendaptaran mahasiswa sadayana di Herlufsholm ayeuna langkung ti 600 mahasiswa. Sakitar 275 murid mangrupikeun pasantrén anu cicing di asrama sakola.

Herlufsholm nawiskeun pendidikan ti kelas 6 di sakola sekundér rendah Denmark. SMA ieu ogé nawiskeun kelas 10 pilihan, kelas tilu di sakola sekundér luhur (Gymnasium), sareng program internasional.

Herlufsholm nyadiakeun rupa-rupa kagiatan pikeun siswa tetep aktip. Siswa di SMA ieu ilubiung dina kagiatan olahraga sapertos baskét, maén bal, hoki, rugbi, ténis, voli, e-sport, badminton, jrrd.

 Didatangan halaman wéb sakola Herlufsholm pikeun langkung seueur inpormasi.

Alamat Sakola: Næstved, Dénmark Herlufsholm Allé 170 4700 Næstved

Sakola Luhur Folk Denmark 

Sakola Luhur Rakyat Denmark digolongkeun salaku sakola padumukan non-formal anu nawiskeun kasempetan diajar dina sagala rupa mata pelajaran SMA. Murid anu ngahadiran sakola ieu umurna antara dalapan belas dugi ka dua puluh opat sareng aranjeunna diajar salami opat dugi ka genep bulan.

Sakola Luhur Folk Internasional

Sakola Luhur Rakyat internasional mangrupikeun lembaga anu langkung seueur mahasiswa internasional tibatan mahasiswa domestik. International Peoples College mangrupikeun conto Sakola Luhur Rakyat internasional.

Basa resmi pangajaran di IPC nyaéta basa Inggris. Langkung seueur mahasiswa internasional ngahadiran IPC tibatan mahasiswa Denmark. IPC mangrupikeun hiji-hijina Sakola Luhur Umum Umum internasional di sakumna Dénmark.

kacindekan

Aya ratusan upami henteu rébuan sakola di Dénmark. Kami parantos daptar sakola luhur anu pangsaéna di nagara Nordik. Sababaraha sakola luhur anu kami daptarkeun nyaéta abad ka tukang, kalayan gedong-gedong bersejarah pikeun diinget-inget.

Dénmark mangrupikeun tempat diajar pikeun pendidikan sekundér sareng tersiér. Nagara ieu ngabagéakeun ka urang asing sadaya bangsa. Urang ngobrol ngeunaan International People College anu mangrupikeun tempat anu sampurna pikeun mahasiswa internasional diajar. Sakola tinggi (IPC) ngagaduhan langkung seueur siswa internasional tibatan mahasiswa domestik, sareng bagian anu pikaresepeun nyaéta instruksi dina basa Inggris.

Upami anjeun kantos nganggap diajar di sakola sekundér Denmark, anjeun tiasa milih salah sahiji sakola anu didaptarkeun dina tulisan ieu. Kami ngarepkeun tulisan ieu ngeunaan sakola luhur Denmark anu pangsaéna ngabantosan.

saran

Rujukan

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Anjeun Dupi ogé kawas