Kumaha Munculna Téknologi Ngalereskeun Masalah Kepegawaian

Téknologi ayeuna henteu sapertos téknologi sababaraha taun ka pengker. Téknologi anu munculna ngarobih cara sanés ngan ukur usaha tapi pamaréntahan, organisasi nirlaba, bahkan rumah tangga.

Pausahaan tina sagala ukuran dina sagala industri anu harnessing téknologi anyar pikeun ngajawab masalah staffing. Kieu kumaha téknologi anu munculna ngalereskeun masalah kepegawaian.

Kumaha Munculna Téknologi Ngalereskeun Masalah Kepegawaian

Kacerdasan buatan

Naon anu kaganggu ngeunaan kecerdasan jieunan (AI)? Aya hype, lajeng aya aksi. Candak, contona, ngamimitian téknologi Silicon Valley anu ngangkat dana $ 3.6 juta pikeun hiji Powered AI jasa scheduling pikeun réstoran.

Potensina teu aya watesna, tina ngajadikeun otomatis patarosan palanggan anu sederhana pikeun nyayogikeun waktos ngantosan anu langkung akurat, tina ngabantosan jadwal tenaga kerja pikeun nyepetkeun prosés nyewa sareng saluareun.

Kusabab AI tiasa dianggo sapanjang jam sareng teu gaduh liburan, éta tiasa ngadamel tugas-tugas biasa sapertos ngaréspon patarosan palanggan atanapi ngamutahirkeun situs web sacara terus-terusan salami siang, anu bakal nyandak waktos sareng usaha anu ageung pikeun pagawé manusa.

Kaahlian cocog

Karajinan alatan mangrupakeun hambalan diperlukeun dina prosés Ngiring na firing. Aya leuwih ti sababaraha kasalahan manusa nu bisa ngabuktikeun ongkosna mahal pikeun duanana dunungan jeung karyawan. Contona, nyandak lila teuing pikeun evaluate dihanca calon atawa wawancara calon anu teu minuhan sarat pakasaban bisa ngabuktikeun ongkosna mahal lamun aranjeunna hired ku dunungan badag-waktos jeung teu cocog pikeun kalungguhan husus. Ieu bisa mantuan usaha leutik Ngahindarkeun kasalahan ieu sabab ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngabédakeun tenaga kerja, anu berpotensi nyayogikeun konsistensi dina tujuan, gaji, sareng kauntungan, ogé pendapatan.

Organisasi pamaréntahan ngagunakeun drone sareng AI pikeun peta lingkungan sareng tempat-tempat panas kajahatan sareng ngaidentipikasi kaméra panjagaan sacara real waktos. Ieu ngan bakal meunang hadé ti dieu.

Ngalegaan Pamakéan Big Data

Baheula, SDM dumasar kana sistem birokrasi kuno anu ngagunakeun seueur prosés manual sareng prosés nyewa anu panjang anu ngan ukur nyumponan kabutuhan éntri data manual.

Data ageung sareng pembelajaran mesin bakal ngirangan prosés ieu sacara signifikan, janten langkung éfisién sareng efektif bari ningkatkeun efisiensi dina kalungguhan dina sajumlah industri.

Visibilitas Jauh

Baheula, éta hésé pikeun manajer pikeun mastikeun karyawan maranéhanana digawé dina tugas katuhu sarta yén karya maranéhanana éta kualitas luhur. Karyawanna sering tiasa log in ti mana waé, nganggo atanapi tanpa pangawasan langsung manajerna.

Téknologi anu muncul parantos nyayogikeun cara pikeun perusahaan pikeun ngawas karyawanna damel jarak jauh, ku kituna ngagampangkeun ngalacak produktivitas sareng kualitas kaluaran. Éta ogé tiasa ngatur langkung seueur staf, ku kituna ningkatkeun tingkat padamelan.

Padamelan Padamelan

Dina taun katukang, upami aya anu hoyong milarian padamelan, aranjeunna kedah angkat ka kantor fisik atanapi panalungtikan online. Ieu nyéépkeun waktos sareng nyababkeun réspon anu katinggaleun ogé pelamar leungit anu panginten henteu suksés tapi tetep hoyong padamelan.

Kiwari, seueur papan padamelan ngagampangkeun jalma milarian padamelan, milarian inpormasi gaji sareng nerapkeun dina waktosna.

Pasar padamelan global diperkirakeun nambihan jutaan padamelan énggal ku 2022. padamelan énggal ieu ngabutuhkeun kompeténsi sareng kaahlian anu langkung luhur tibatan posisi sateuacana salaku hasil tina téknologi anu muncul.

Hatur nuhun kana papan padamelan, langkung gampang milarian sareng ngalamar kasempetan ieu.

A platform staffing dental, contona, ngagampangkeun prakték dental pikeun milarian sareng nyewa bakat anu pangsaéna bari ngahémat waktos, artos, sareng hanjelu.

Kebangkitan Pagawé Leupas

Henteu aya waktos anu langkung saé pikeun hirup upami anjeun karyawan. Freelancing sareng padamelan mandiri naék, ngamungkinkeun jalma-jalma pikeun ngontrol karirna sareng nyetél jadwal sorangan. Nyatana, urang Amerika anu padamelan mandiri nampi gaji median langkung ti $ 10,000 langkung taunan tibatan karyawan anu digajikeun.

Téknologi anu muncul ngagampangkeun perusahaan pikeun nyewa freelancer sareng ngamungkinkeun para freelancer milarian padamelan ti mana waé di dunya tanpa kedah lebet deui ka kantor.

Ieu arrangements gawé fléksibel geus kabuktian hasil: ampir satengah tina pagawe millennial ngalaporkeun yén maranéhna kabetot dina gawe sahenteuna bagian tina waktu, jarak jauh.

Digitalisasi Pelatihan

Kalayan langkung seueur perusahaan anu ngandelkeun parangkat lunak pikeun ngabantosan fungsi SDM atas nama aranjeunna, langkung gampang pikeun manajer ngawangun program pelatihan anu langkung saé pikeun timna. Salaku conto, sistem manajemén diajar (LMS) ngamungkinkeun perusahaan pikeun ngatur eusi pelatihan dumasar kana kapuasan karyawan sareng kinerja padamelan.

Sistem sapertos ieu ngagampangkeun organisasi pikeun ngawangun pangalaman diajar khusus anu langkung cocog sareng kabutuhan khusus timna.

Tren ieu ogé ngandung harti yén sabagéan ageung perusahaan langkung museurkeun kana prosés pendidikan, nambihan produktivitas ka karyawan anu sami anu parantos damel. Salaku conto, upami aya anu parantos lami sareng perusahaan sareng gaduh pangalaman anu relevan, éta idéal pikeun ngalatih aranjeunna dina peran padamelan sabab aranjeunna tiasa ngabagi pangaweruh ka batur.

Aya sababaraha hal anu parantos dilakukeun ku téknologi pikeun ningkatkeun pangajaran:

i) Kebangkitan téknologi anyar bakal ngabantosan usaha pikeun maksimalkeun sumber daya manusa ngalangkungan prosés anu langkung éfisién sareng efektif.

ii) Kanaékan otomatisasi bakal ngamungkinkeun tim manajemén pikeun ngalengkepan diri pikeun nganyahokeun pagawé anyar sareng sistem anu leres.

Adaptasi tina Strategi KPI Digital

Pagawéna ganti. Kaahlian sareng pangaweruh anu dipilarian ku pangusaha ayeuna henteu kedah kaahlian sareng pangaweruh anu sami anu dipilari ti baheula. Sanaos pergeseran ieu sanés janten parobihan anu gampang, usaha kedah nangkep éta pas-gancang.

Fungsi HR/payroll geus tradisional dipigawé ngaliwatan spreadsheets ku payroll jeung SDM professional anu sacara manual input data kana spreadsheet kana waktu.

Prosés manual ieu parantos ningkat kana sababaraha darajat kalayan program parangkat lunak modern sapertos sistem parangkat lunak HR sapertos Sage CRM atanapi sistem Payroll sapertos ADP Paychex (baheulana Hewlett Packard Enterprise).

Parangkat lunak ieu ngabantosan usaha pikeun ngatur prosés SDM sareng gaji, anu ningkatkeun efisiensi sareng ngabantosan ngagampangkeun ngatur gaji sareng prosés SDM.

Pamakéan sistem parangkat lunak, sapertos Sage HR, parantos ngabantosan pangusaha janten langkung produktif sareng éfisién bari ningkatkeun kauntungan sacara umum.

KPI mangrupikeun ukuran penting anu kedah dipertimbangkeun dina bisnis atanapi organisasi naon waé. Nalika direncanakeun leres, KPI tiasa ngukur kinerja sareng kaluaran karyawan sapanjang organisasi.

Sabalikna, pangukuran ieu ngamungkinkeun organisasi pikeun ngaidentipikasi daérah pikeun perbaikan pikeun ngahontal hasil anu langkung saé, ku kituna masihan manajer metode pikeun ngukur kinerja karyawan ku cara anu langkung akurat tibatan sateuacanna. Hal ieu ngamungkinkeun aranjeunna nyiptakeun program pelatihan sareng alur kerja anu leres-leres nyiapkeun pagawé pikeun kalungguhan khusus.

Diajar Mandiri

Seueur perusahaan modéren ayeuna nuju ngalih ka arah diajar mandiri, ngamungkinkeun para karyawan ngurus pendidikan sorangan ku diajar ngaliwatan kursus online, program khusus, sareng sesi pelatihan pribadi. Salaku conto, perusahaan tiasa nganggo platform online pikeun ningkatkeun tingkat ingetan pikeun karyawan énggal kumargi platformna langkung mirah sareng kirang nyéépkeun waktos tibatan program pelatihan tradisional.

Kamampuhan pikeun ngakses eusi dina laju sorangan bari ngaleungitkeun beungbeurat booking program latihan mahal ogé geus ngagampangkeun pikeun pagawé pikeun diajar di imah atawa nalika maranéhna ngarasa kawas éta.

Ieu ngandung harti yén pagawé ayeuna tiasa nyandak kaputusan anu terang ngeunaan diajar sareng kamekaranana ti mana waé di dunya.

Ieu parantos ngarengsekeun masalah kepegawaian saprak kalolobaan kasalahan anu dilakukeun dina jaman baheula nalika perusahaan ngandelkeun tutorial mahal parantos ningkat sacara drastis ku téknologi anu muncul.

Kiwari, dipikanyaho yén kalolobaan karyawan perusahaan tiasa dilatih tanpa ngaluarkeun artos sareng henteu ngabahayakeun kualitas perusahaan.

Dumasar kana fakta ieu sareng seueur deui, janten écés yén teu kedah nyéépkeun artos kanggo ngalatih karyawan énggal ayeuna; aya solusi anu béda pikeun nyumponan sadaya kabutuhan anjeun.

Revolusi téhnologi ieu nyadiakeun dunungan kalawan aksés ka kolam renang gede poténsi pagawe ti sakuliah dunya anu bisa jadi teu boga aksés ka latihan kaahlian dasar atawa pangalaman.

Mesen Online

Salah sahiji downsides tina tech munculna éta transaksi online anu lumangsung leuwih ti kantos; komo, 53% konsumén geus nyieun purchases online dina hirupna maranéhanana. Ieu kusabab seueur platform online énggal ngajantenkeun langkung gampang sareng langkung aman pikeun balanja online.

Salaku conto, hatur nuhun kana téknologi munculna sareng kebangkitan raksasa eCommerce sapertos Amazon, langkung seueur jalma anu ngamangpaatkeun genah pikeun mésér sadayana tina bahan kadaharan ka dipan.

Kalolobaan pamakéna ngarasa leuwih percaya diri lamun balanja ti imah maranéhanana dina waktu sorangan ti ti toko bata-na-mortir. Dina 2020 waé, penjualan eCommerce ngahontal $ 453 juta di Amérika waé.

Dina kacindekan, téknologi munculna parantos ngarengsekeun masalah kepegawaian saprak téknologi nyayogikeun pangusaha aksés kana kolam renang poténsial anu langkung ageung ti sakumna dunya anu panginten henteu ngagaduhan aksés kana pelatihan atanapi pangalaman dasar.

Téknologi anu muncul parantos masihan kami kakuatan anu langkung ageung tibatan sateuacanna, sareng éta ngan ukur bakal ningkat dina waktosna.

saran:

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

Anjeun Dupi ogé kawas