Laju Panarimaan Universitas Arizona, SAT / ACT, IPK, SPP, Peringkat

Tulisan ieu ngandung inpormasi ngeunaan Laju Penerimaan Universitas Arizona, SAT / ACT, IPK, SPP, Peringkat sareng prosés aplikasi pikeun ngabantosan anjeun suksés nerapkeun ka lembaga akademik luhur ieu.

Unleash poténsi pinuh anjeun salaku mahasiswa di Universitas Arizona. Ti gelar sarjana ka doktor ti saprak 1885, Universitas Arizona parantos ngabantosan mahasiswa ngahontal sagala tujuan akademikna dina sumanget Bear Down.

Salaku universitas hibah tanah di Arizona, sakola narékahan pikeun ngalakukeun hal-hal anu hébat. Aranjeunna komitmen pikeun ngarobih kahirupan mahasiswa Wildcats sareng ngarengsekeun sababaraha masalah pangbadagna di nagara sareng dunya.

Teruskeun maca pikeun mendakan sadaya anu anjeun peryogikeun pikeun asup ka sakola ieu salaku murid anyar atanapi transfer atanapi internasional.

Universitas Arizona Laju ditampa

Ngeunaan Universitas Arizona

Universitas Arizona diadegkeun dina 1885, sareng Arizona janten nagara 27 taun saatosna. Wangunan kahiji, Old Main, réngsé dina 1890. Ieu sakola tatanén jeung ruang kelas, laboratorium jeung kantin.

Para pendiri mendakan seueur halangan dina jalan ngadegkeun universitas. Tapi, sakola henteu pernah nyerah kana misina.

Dina 1895, kelas lulus munggaran tilu siswa mingpin sakola dina lalampahan luar biasa tina learning jeung kapanggihna kalawan carita éndah anu terus ngawangun sumanget Wildcat sakola:

Naha nerapkeun ka Universitas Arizona?

Siswa di Universitas Arizona henteu ngan ukur nampi gelar ti salah sahiji pamimpin bangsa universitas panalungtikan tapi ogé mangtaun kabeungharan pangalaman nu ngakibatkeun friendships lifelong jeung kenangan.

Salaku Wildcat, gabung ka kampus anu rupa-rupa anu dipinuhan ku mahasiswa ti sakumna dunya bari nyerep panonpoé dina salah sahiji kampus anu pangsaéna di nagara éta. Naon waé anu anjeun milarian, anjeun pasti bakal masihan kesan di Universitas Arizona.

Universitas Arizona Laju ditampa

Laju ditampa ti Universitas Arizona nyaéta 85%. Rengking ka-8 di Arizona kalayan tingkat panghandapna pendaptaran murid. Universitas Arizona gampang lebet, sareng upami anjeun nyumponan sarat pangakuan, anjeun gaduh kasempetan anu saé pikeun ditampi. Taun ka tukang, 37,064 tina 43,540 pelamar ditampi.

Sakola sakola ngagaduhan syarat pangakuan SAT sareng ACT anu luhur sareng biasana nampi murid dina 43% anu paling luhur anu nyandak tés di nagara éta. Universitas Arizona umumna nampi sareng narik stud SMAents kalayan IPK "B +", sabab IPK rata-rata murid anu katampi kirang langkung 3.43. Kalolobaan freshmen anu tungtungna meunang katampa kana lulusan sakola di kuartal luhur kelas SMA maranéhanana.

Kumaha tingkat katampi Universitas Arizona (UA) dibandingkeun sareng sakola sanés di sakurilingna?

Laju ditampa UA 49% langkung luhur tibatan rata-rata nasional sakitar 56.7%. Sababaraha sakola di sabudeureun éta kalayan tingkat katampina parantos didaptarkeun di handap ieu:

sakolaLaju ditampa
Arizona State University86.5%
Northern Arizona Universitas84.9%
New Mexico State University-Kampus Utama54.6%

Ogé Baca: ASU (Arizona State University) Laju ditampa, Grendeng, SAT / ACT, SPP, Peringkat

Universitas Arizona Admissions

Universitas Arizona nampi langkung ti tilu-suku pelamarna, sareng prosés pangakuanna rada selektif. Upami IPK sareng pangkat kelas SMA anjeun aya dina kisaran SMA rata-rata, anjeun gaduh kasempetan anu saé pikeun lebet.

UA ogé merhatikeun ketatna kurikulum SMA anjeun sareng partisipasi anjeun dina kagiatan ekstrakurikuler sareng pangalaman damel. Sanaos UA henteu meryogikeun pernyataan pribadi, pelamar tiasa ngalebetkeun hiji upami aranjeunna ngarasa bakal nambihan nilai kana aplikasina.

Catet yén sababaraha kursus di Universitas Arizona langkung selektif tibatan anu sanés, sareng syarat tés standar béda-béda gumantung kana kursus pangajaran anu dimaksud.

Universitas Arizona nawiskeun "dijamin pangakuan" ka warga sareng non-warga mahasiswa Arizona. Ngalamar anu layak kedah didaptarkeun di sakola luhur akreditasi, rengking di luhur 25% kelasna, sareng teu gaduh kakurangan dina kursus anu diperyogikeun; atanapi pelamar kalayan IPK anu teu beuratna 3.0 atanapi langkung luhur dina sadaya syarat kursus inti.

Grendeng ka Universitas Arizona henteu ngabutuhkeun skor SAT atanapi ACT kecuali dina sababaraha kursus sabab sakola mangrupikeun salah sahiji sakola test-pilihan di AS. Upami anjeun ngirim hasil tés, éta bakal dianggap dina aplikasi anjeun, tapi henteu wajib. Pikeun taun akademik panungtungan, skor SAT dikintunkeun ku 53% siswa sareng skor ACT ku 54%.

Naon Syarat Pangakuan Universitas Arizona SAT?

Universitas Arizona umumna hoyong calon mahasiswa janten dina luhureun 43% dina SAT. Sakola sakola sacara konsistén nurunkeun skor SAT kumulatif ka 1090 tina 1600, anu bakal ngabantosan murid gampang nampi pangakuan kana sakola.

Rata-rata skor komposit SAT pikeun freshmen ngaku diperkirakeun 1220/1600. Universitas Arizona rengking kadua di Arizona pikeun syarat skor SAT rata-rata sareng 213 nasional ngeunaan data murid anu katampi. 53% tina pelamar ngalebetkeun skor SAT ka sakola.

Rata-rata SAT

SAT Bacaan 25550
SAT Matematika 25540
SAT Komposit 251090
SAT Bacaan 75660
SAT Matematika 75690
SAT Komposit 751350
Skor SAT Rata-rata1220

Naon syarat ACT pikeun calon mahasiswa pikeun asup kana U of A?

Catetan pangakuan nunjukkeun yén U of A rutin ngaku murid kalayan ACT 21 atanapi langkung luhur. Ngalamar anu suksés biasana ngirimkeun skor ACT dina 43% pangluhurna anu nyandak tés di nagara éta.

Calon mahasiswa anu gaduh skor ACT komposit 25 atanapi langkung luhur kedah aya di luhur daptar pelamar, sareng mahasiswa anu tiasa nyitak 29 atanapi langkung ngagaduhan kasempetan anu kompetitif. Sakola sakola rengking kadua di Arizona pikeun rata-rata skor ACT.

Ogé Baca: Pangalusna 20 Sakola WUE sareng naon anu anjeun kedah terang Ngeunaan aranjeunna

Rata-rata ACT

ACT Reading 25th20
ACT Matematika 2520
ACT Composite 25th21
ACT Reading 75th30
ACT Matematika 7528
ACT Composite 75th29
Skor Tindakan Rata-rata25

Naon GPA anu diperyogikeun pikeun asup ka Universitas Arizona?

Sanaos tingkat katampi universitas Arizona rada selektif, pelamar kedah ngagaduhan sasmita SMA di luhur rata-rata pikeun asup ka universitas.

Rata-rata IPK SMA pikeun freshmen di Universitas Arizona nyaéta 3.43 kaluar tina 4.0, nunjukkeun yén siswa B + kamungkinan bakal ditarima sarta ahirna ngadaptar.

Persyaratan GPA sakola pangkat 4th di Arizona. Upami sasmita SMA anjeun langkung luhur tibatan rata-rata 3.43 GPA, anjeun gaduh kasempetan anu saé pikeun lebet sabab U of A nampi 85% pelamar.

Kumaha cara nerapkeun ka Universitas Arizona

Sateuacan anjeun nyiapkeun kuliah, anjeun kedah ngalengkepan kursus-kursus SMA anu tangtu. Anjeun tiasa pariksa yén anjeun nyumponan sarat éntri kami ku ningali éta Sarat Kompeténsi Inti.

Lengkah 1: Jalankeun aplikasi anjeun

Éta komprehensif, gampang dianggo sareng lengkep online. * Hadé pisan mun anjeun gaduh salinan transkrip SMA anjeun sareng sakitar 30 menit kanggo ngalengkepan aplikasi. Naha anjeun badé ngareureuhkeun teras réngsé engké? Anjeun tiasa nyimpen kamajuan anjeun iraha waé sareng angkat dimana anjeun antepkeun.

Lengkah 2: Kirim sasmita anjeun sareng eusian aplikasina

Prosés aplikasi anjeun bakal nungtut yén anjeun ngalaporkeun diri sasmita anjeun. Ieu ngandung harti yén kursus sareng sasmita anu anjeun lebetkeun kedah cocog sareng anu aya dina transkrip SMA anjeun, kalebet sadaya kursus taun senior ayeuna.

Inget ceuk urang tadi yén éta bakal jadi hade ka boga salinan transkrip Anjeun? Ieu tempat maranéhna datang dina gunana.

Ayeuna entong hariwang ngeunaan ngirim transkrip resmi anjeun - anjeun henteu kedah ngalakukeun ieu dugi ka anjeun katampi sareng réngsé taun ahir pangajaran anjeun.

Fee aplikasi

Aplikasi anu réngsé ogé kalebet biaya aplikasi $ 50 pikeun warga Arizona sareng $ 80 pikeun warga non-Arizona.

Sakola yakin yén saha waé anu hoyong janten Arizona Wildcat kedah tiasa ngalamar. Upami biaya aplikasi janten beungbeurat kusabab kaayaan kauangan kulawarga anjeun, anjeun tiasa gaduh hak pikeun ngabebaskeun biaya, anu tiasa dipénta nalika ngeusian aplikasi.

Kumaha upami SAT sareng ACT?

Skor tés standar (SAT / ACT) henteu diperyogikeun pikeun pangakuan kuliah umum, hak beasiswa, atanapi pangakuan kana sababaraha program anu langkung selektif, sapertos Honors College. Upami murid milih nyayogikeun skor SAT / ACT resmi, aranjeunna tiasa dianggo pikeun ngabantosan orientasi atanapi nyumponan sarat kompetensi inti sakola.

Lengkah 3: Meunangkeun inspirasi

Saatos ngirim aplikasi, pamrosésan urang biasana nyandak sakitar 2-4 minggu. Pastikeun pikeun pariksa Anjeun Wildcat kahareup akun pikeun pariksa kumaha aplikasi anjeun lakukeun.

Bantuan Keuangan sareng FAFSA

Panawaran pikeun bantosan kauangan ku ngalengkepan Aplikasi Gratis pikeun Bantuan Siswa Federal (FAFSA), sayogi dina 1 Oktober unggal taun. Nalika ngeusian formulir, pastikeun pikeun ngawengku Arizona Sakola Code 001083. Tanggal prioritas pikeun filing FAFSA di Arizona nyaéta 1 Maret.

Ogé Baca: Universitas Utah, U Student Portal Login: cis.utah.edu

Kirim transkrip anjeun ka U of A

Sakali anjeun parantos katampi sareng réngsé kursus taun ahir anjeun, anjeun tiasa ngirim transkrip SMA resmi anjeun ka:

Kantor pangakuan
Universitas Arizona
PO Box 210073
Tucson, AZ 85721

Transkrip éléktronik resmi tiasa dikintunkeun ka admissions@arizona.edu.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep sareng aplikasi  didatangan dieu

Universitas Arizona Penerimaan sareng Laju Penerimaan

Candak gawé teuas anjeun ka tingkat salajengna. Universitas Arizona nganggap anjeun murid transfer upami anjeun lulusan SMA, kuliah komunitas, atanapi paguron luhur sanés anu sahenteuna 12 sks.

Sakola nampi 4537 murid. Ku alatan éta, laju ditampa transfer nyaéta 66.97% di Universitas Arizona.

Métode mindahkeun

U of A gaduh seueur jalan pikeun mindahkeun murid di Arizona - kampus utama di Tucson mangrupikeun hub sakola, tapi lokasi online sareng terpencil nawiskeun kalenturan. Henteu masalah jalan anu anjeun pilih, gelar Arizona bakal nyiapkeun anjeun pikeun jenis kasuksésan anu anjeun pikahoyong.

Di handap ieu kumaha cara nerapkeun salaku murid transfer di U of A

Lengkah 1: Jalankeun aplikasi anjeun

Hadé pisan mun éta gaduh salinan transkrip anjeun sareng sakitar 30 menit kanggo ngalengkepan aplikasi. Naha anjeun badé ngareureuhkeun teras réngsé engké? Anjeun tiasa nyimpen kamajuan anjeun iraha waé sareng angkat dimana anjeun antepkeun.

Lengkah 2: Eusian aplikasi sareng nyiapkeun transfer

Aplikasi lengkep kalebet biaya aplikasi $ 50 pikeun warga Arizona sareng $ 80 pikeun warga non-Arizona.

Lengkah 3: Kirim transkrip anjeun ka sakola

Anjeun kedah ngirim transkrip resmi ka sakola ti unggal lembaga anu anjeun kantos hadir supados aranjeunna tiasa pariksa laporan kiridit anjeun pikeun mastikeun yén anjeun nyumponan sarat pangakuan.

Lengkah 4: Meunang bungah

Saatos ngirim aplikasi, pamrosésan biasana nyandak sakitar 2-4 minggu. Pastikeun pikeun pariksa akun Future Wildcat anjeun pikeun apdet ngeunaan status pangakuan anjeun.

Anjeun tiasa ngamimitian anjeun aplikasi di dieu.

Laju Penerimaan Universitas Arizona pikeun Siswa Internasional sareng Pangakuan

Rébuan mahasiswa ti langkung ti 100 nagara milih ngalengkepan gelar di kampus utama Universitas Arizona di Tucson unggal taun.

Kalayan langkung ti 300 jurusan, sakola ngagaduhan mentor sareng fasilitator anu tiasa ngabantosan anjeun ngagabungkeun naon anu anjeun pelajari sareng kahayang anjeun pikeun ngajantenkeun dunya janten tempat anu langkung saé. Ditambahkeun sareng pangajaran anu saé, dukungan sareng papacangan boh di jero sareng di luar kelas, naon waé rencana karir anjeun, anjeun bakal suksés.

Éta ogé penting pikeun terang yén teu aya tingkat katampi anu misah pikeun mahasiswa internasional di Universitas Arizona

Syarat pangakuan pikeun mahasiswa internasional kalebet standar anu sami pikeun sadaya mahasiswa anu milari gelar sareng:

  • Proficiency Inggris
  • Bukti Sumber Daya Keuangan
  • asuransi Kaséhatan

Inpormasi langkung seueur pikeun mahasiswa internasional sareng aplikasi tiasa dipendakan dina Layanan Mahasiswa Internasional.

Siswa sarjana internasional ogé tiasa ngiringan link ieu kanggo inpormasi lengkep.

Universitas Arizona SPP sareng Biaya

SPP & Waragad
Di Kacamatan$12,716
Di Nagara$12,716
Luar Nagara$36,743
Buku / Misc.$800
Kamar sareng Dewan$13,350
Biaya séjénna$3,550
Kamar sareng Dewan$10,800
Biaya séjénna$5,550

Universitas Arizona ngagaduhan hak pikeun ningkatkeun atanapi ngarobih SPP sareng biaya tanpa aya bewara.

Ogé, sadaya SPP sareng biaya tiasa robih iraha waé pikeun ngabenerkeun kasalahan - anjeun tiasa nganggo ieu salaku pituduh pikeun ngitung jumlah anu anjeun kedah mayar. Tungtungna, punten perhatikeun yén biaya pikeun période naon waé tiasa robih di hareup.

Ogé Baca: Laju ditampa Universitas Utah, Pangakuan, SAT / ACT, SPP, Peringkat

Réngking Universitas Arizona

Numutkeun kana Pusat Peringkat Universitas Dunya, Universitas Arizona rengking di luhur 0.47% paguron luhur di dunya.

Dina réngking Universitas Dunya taunan pusat, U of A rengking 93rd, 49th diantara lembaga AS, sareng 27th diantara akademi umum sareng paguron luhur di dunya.

Rengking séjén tiasa ditingali di handap:

Dunya réngking93
Réngking Nasional49
Peringkat Atikan490
Rengking Employability227
Peringkat Fakultas73
Peringkat Panalungtikan107
Skor Gemblengna82.1

saran:

Rujukan:

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Anjeun Dupi ogé kawas