11 Diajar Beasiswa Luar Negeri pikeun Siswa Internasional 2023-2024

Naha anjeun milarian diajar di luar negeri beasiswa pikeun mahasiswa internasional di 2023? Upami kitu, tulisan ieu bakal masihan anjeun daptar komprehensif ngeunaan beasiswa pikeun mahasiswa anu diajar di luar negeri di 2023-2024.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, aya seueur beasiswa anu dihijikeun ka lokasi atanapi daérah khusus dimana anjeun nuju diajar di luar negeri. Tapi daptar ieu disadiakeun ku Tetep Informed Grup bakal janten beasiswa pikeun mahasiswa internasional anu diajar di luar negeri, boh di AS, Australia, Eropa sareng sajabana. Tulisan ieu bakal ngandung inpormasi ngeunaan beasiswa gratis sareng lengkep anu sayogi pikeun mahasiswa internasional ti bagian mana waé dunya pikeun diajar di luar negeri.

Salian ti daptar diajar di luar negeri beasiswa pikeun mahasiswa internasional 2023 dina tulisan ieu, kami parantos nyobian ngajawab patarosan, naha nagara nawiskeun beasiswa internasional pikeun mahasiswa anu diajar di luar negeri, ditambah inpormasi anu sanés.

Tanpa loba ado salajengna hayu urang teuleum ka artikel ieu ditangtoskeun.

Siswa anu diajar di mancanagara beasiswa

Tétéla aya jumlah beasiswa anu sami anu ogé tiasa dianggo pikeun ngabiayaan diajar anjeun di luar negeri pangalaman dimana waé di dunya.

Kumaha Kéngingkeun Bantuan Keuangan Pikeun Diajar di Luar Negeri

Kami di Stay Informed Group parantos nyusun daptar beasiswa anu sayogi di luar negeri pikeun mahasiswa internasional, tapi kasempetan dina tulisan ieu henteu sadayana aya ngeunaan beasiswa pikeun diajar di luar negeri.

 Kami parantos ngagariskeun tip anu bakal ngabantosan anjeun mendakan langkung seueur kasempetan bantosan kauangan pikeun mahasiswa internasional.

Panawaran kanggo bantuan Financial Federal

Seueur mahasiswa internasional henteu sadar yén hibah pamaréntah, pinjaman sareng kasempetan kauangan sanés tiasa dianggo pikeun diajar di luar negeri. Anjeun tiasa ngeusian aplikasi online dina situs wéb FAFSA Departemen Pendidikan AS, anu disebut Aplikasi Gratis pikeun Bantuan Siswa Federal atanapi FAFSA.

Google tiasa ngabantosan

Sakali anjeun parantos milih tujuan sareng program di luar negeri, Google bakal mendakan pilihan bantosan kauangan anu sayogi ngalangkungan program khusus éta.

Pariksa Pamaréntah Tujuan Studi anjeun

Sababaraha pamaréntahan upami nagara-nagara luhur nyayogikeun beasiswa pikeun mahasiswa internasional anu diajar di nagarana, janten penting pikeun parios sareng pamaréntahan nagara anu anjeun badé diajar - anjeun tiasa untung mendakan beasiswa internasional anu saé pikeun mahasiswa anu diajar di nagara éta.

Didatangan kantor diajar di luar negeri, kantor bantuan keuangan sareng departemén basa asing pikeun naroskeun ngeunaan poténsi diajar di luar negeri beasiswa internasional pikeun mahasiswa internasional

Tanya Panaséhat Studi anjeun upami aya Beasiswa pikeun Mayor anjeun.

Upami anjeun gaduh panaséhat diajar di luar negeri, anjeun tiasa naroskeun ka aranjeunna upami aya kasempetan dana anu sayogi pikeun diajar di luar negeri anu aranjeunna terang. Aranjeunna bakal janten posisi anu langkung saé pikeun terang ngeunaan hibah sareng kasempetan kauangan sanés anu dibuka pikeun mahasiswa internasional.

Organisasi Lokal

Beasiswa tiasa dipendakan di organisasi lokal sapertos Klub Jerman, Asosiasi Amérika Cina, Bab Sons of Italy, Grup Warisan Hispanik, jsb pikeun ningali naha aranjeunna nawiskeun beasiswa.

Saatos anjeun parantos ngalaksanakeun ieu, anjeun kedah nyandak tindakan - nerapkeun saloba pilihan beasiswa, hibah atanapi dana sareng anjeun bakal kaget kumaha sukses anjeun dina mendakan sareng meunang beasiswa internasional.

Naha nagara nawiskeun beasiswa internasional pikeun mahasiswa anu diajar di luar negeri?

Kaseueuran nagara maju sapertos Amérika Serikat, Australia, Kanada, Jérman, Cina sareng sajabana nawiskeun beasiswa lengkep sareng gratis pikeun mahasiswa internasional anu nuju diajar atanapi hoyong diajar di luar negeri. Ieu dina nawar pikeun ningkatkeun hubungan internasional sareng ngabantosan mahasiswa ti nagara-nagara berpendapatan rendah pikeun ngahontal impian akademikna.

Teu ragu, sababaraha mahasiswa internasional anu parantos maju pikeun ngahontal impian akademikna sareng ngembangkeun nagara asalna moal tiasa ngalakukeun éta upami aranjeunna henteu ditawarkeun bantosan kauangan salami diajar di luar negeri.

Pangajaran pinuh di luar negeri beasiswa parantos janten jalur utama globalisasi sareng hubungan internasional.

Ieu diajar di mancanagara beasiswa pikeun mahasiswa internasional pikeun Siswa Diajar di Luar Negeri.

diajar di mancanagara beasiswa pikeun mahasiswa internasional

The Go Overseas Study Abroad Scholarships pikeun Siswa Diajar di mancanagara

Dua kali sataun, Go Overseas masihan beasiswa $500 ka hiji anggota komunitas Go Overseas anu untung. Anjeun tiasa mendakan sadaya inpormasi sareng ningali iraha jandela beasiswa bakal dibuka ku ngaklik tautan aplikasi.

Tingkat / Widang Studi Ngabogaan

Ieu salah sahiji studi mancanagara beasiswa pikeun siswa internasional kabuka pikeun sagala murid

Grup Layak

Anjeun kedah didaptarkeun full-time di lembaga anu berbasis di AS

Kauntungan Scholarship

$500

Aplikasi Tutup tanggal

Dua kali Taunan

Béjar Patalina

aplikasi: Klik di dieu

Beasiswa Internasional Benjamin A. Gilman pikeun pelajar anu diajar di luar negeri

Beasiswa internasional ieu mangrupikeun sababaraha diajar di luar negeri beasiswa pikeun mahasiswa internasional anu ditawarkeun ku Institut Pendidikan Internasional kalayan dukungan ti AS

Ieu Siswa Diajar di Luar Negeri beasiswa ditawarkeun pikeun ngabantosan siswa dina Federal Pell Grants diajar di luar negeri.

Sadaya beasiswa bernilai dugi ka $ 5,000 sareng sakitar 3,000 beasiswa ditawarkeun ka mahasiswa unggal taun.

Tingkat / Widang Studi Ngabogaan

Murid Sarjana

Grup Layak

Murid kedah janten panampi ayeuna tina Federal Pell Grant

Kauntungan Scholarship

Nepi ka $ 5,000

Aplikasi Tutup tanggal

Babak taun-taun

Béjar Patalina

aplikasi: Klik di dieu

Beasiswa Basa Kritis pikeun pelajar anu diajar di luar negeri

Data Scholarship singket

Upami diajar basa asing atanapi luar negeri aya dina daptar anjeun, program Beasiswa Basa Kritis (CLS) tiasa sampurna pikeun anjeun.

Unggal taun, pamaréntah AS daptar basa husus aranjeunna ajak siswa diajar bari diajar di mancanagara; beasiswa diterapkeun kana program anu ngamungkinkeun anjeun pikeun museurkeun ieu (contona, dina 2018 daptar kalebet Bangla, Hindi, Korea, Swahili, sareng anu sanésna).

Upami anjeun resep diajar basa anyar nalika anjeun diajar di luar negeri maka ieu mangrupikeun salah sahiji diajar di luar negeri beasiswa pikeun mahasiswa internasional anu anjeun kedah nyobian sareng ngalamar.

Tingkat / Widang Studi Ngabogaan

Sadayana Murid

Grup Layak

Kedah janten warga AS anu didaptarkeun di lembaga anu langkung luhur

Kauntungan Scholarship

variasina

Aplikasi Tutup tanggal

Ahir usum gugur 2019 (tanggal spésifik henteu acan dinyatakeun)

Béjar Patalina 

aplikasi: Klik di dieu

Jack urang hiber Club Study mancanagara Grant

Data Scholarship singket

Warga sareng Siswa Diajar di Luar Negeri sareng ayeuna kadaptar pikeun gelar sarjana wilujeng sumping ngalamar hibah diajar di luar negeri anu ditawarkeun ngaliwatan situs penerbangan murah Jack's Flight Club.

Dua kali sataun, perusahaan khusus ieu nyayogikeun hibah £ 500 pikeun mahasiswa internasional pikeun diajar biaya di luar negeri.

Ogé, anjeun tiasa nganggo jasana pikeun ngawaskeun penerbangan murah ka/ti diajar di luar negeri sareng kanggo uih deui salami liburan.

Tingkat / Widang Studi Ngabogaan

Ieu mangrupikeun salah sahiji diajar di luar negeri beasiswa pikeun mahasiswa internasional dibuka pikeun sadaya murid.

Grup Layak

Kedah janten warga Inggris anu didaptarkeun di lembaga anu langkung luhur

Kauntungan Scholarship

£ 500

Aplikasi Tutup tanggal

variasina

Béjar Patalina

aplikasi: Klik di dieu

Phi Kappa Phi Study mancanagara hibah

Data Scholarship singket

Upami anjeun ngadatangan kampus dimana Phi Kappa Phi Honor Society gaduh bab anu aktip, anjeun layak pikeun beasiswa ieu - sanaos anjeun sanés anggota Phi Kappa Phi. Langkung ti $30,000 dipasihkeun dina 2017.

Tingkat / Widang Studi Ngabogaan

Siswa sarjana dina disiplin naon waé

Grup Layak

Kedah janten anggota Phi Kappa Phi aktip di kampus anjeun

Kauntungan Scholarship

$1,000

Aplikasi Tutup tanggal

15 Maret taunan.

Béjar Patalina
aplikasi: Klik di dieu

Yayasan Rotary & Beasiswa Klub

Data Scholarship singket

Yayasan Rotary sareng klub régional nyayogikeun sajumlah kasempetan beasiswa pikeun mahasiswa pikeun diajar- sareng nyandak studi di luar negeri.

Ieu kalebet beasiswa pikeun siswa SMA sareng lulusan, sareng jumlah sareng eligibility beda-beda ku klub. Henteu aya anggota klub Rotary anu ogé layak.

Ieu mangrupikeun salah sahiji diajar di luar negeri beasiswa pikeun mahasiswa internasional di 2023 anjeun kedah ngalamar upami anjeun milarian dana gratis sareng pinuh pikeun diajar anjeun.

Tingkat / Widang Studi Ngabogaan

Sadaya Murid (kaasup Sakola Luhur!)Penghargaan: variasina

Grup Layak

Terbuka ka sadaya murid ti komunitas anu béda-béda

Kauntungan Scholarship

waragad lengkep

Aplikasi Tutup tanggal

variasina

Béjar Patalina
aplikasi: Klik di dieu

The Boren Awards Diajar Beasiswa Luar Negeri pikeun Siswa Internasional

Data Scholarship singket

Penghargaan Boren nyaéta beasiswa sareng ukhuwah $ 2,500 dugi ka $ 20,000 ditawarkeun ka mahasiswa sarjana sareng lulusan diajar kaahlian kritis atanapi basa di nagara-nagara anu dipikaresep ku AS. Urusan jeung Élmu Pangan.

Tingkat / Widang Studi Ngabogaan

Sarjana & Siswa Pascasarjana dina rupa-rupa widang pangajaran

Grup Layak

Kedah didaptarkeun di lembaga pendidikan tinggi.

Kauntungan Scholarship

$ 2,500- $ 20,000

Aplikasi Tutup tanggal

Pébruari 7 (beasiswa) / Januari 30 (fellowships) (tanggal 2019)

Béjar Patalina

aplikasi: Klik di dieu

Beasiswa Jurnal Studi Luar Negeri Gratis

Data Scholarship singket

The Study Abroad Journal, 'pituduh lapangan pikeun pelajar anu pinter diajar di luar negeri,' ngabantosan anjeun ngémutan diajar di luar negeri.

Dina taun 2019, aya spin anyar: Study Abroad Journal nawiskeun beasiswa pasca-studi di luar negeri pikeun 1 murid anu parantos ngagunakeun jurnal na nalika diajar di luar negeri.

Tingkat / Widang Studi Ngabogaan

Ieu salah sahiji ulikan mancanagara beasiswa pikeun siswa internasional kabuka pikeun sakabéh siswa pikeun nerapkeun

Grup Layak

Kudu didaptarkeun dina program studi luar negeri

Kauntungan Scholarship

$500

Aplikasi Tutup tanggal

Januari 2019 (tanggal khusus henteu acan diumumkeun)

aplikasi: Klik di dieu

Tobi Peduli Béasiswa Studi Luar Negeri Gratis

Data Scholarship singket

Pangecér baju Tobi nawiskeun beasiswa $ 3,000 taunan - sareng kiridit Tobi.com $ 200 - pikeun ngabantosan awéwé ngudag pendidikan tinggi sareng katingali saé nalika ngalakukeunana.

Malah leuwih luhur, beasiswa ieu bisa dilarapkeun ka diajar di mancanagara lamun dipilih, sarta anjeun bisa make eta euweuh urusan taun universitas nu nuju diajar di mancanagara!

Tingkat / Widang Studi Ngabogaan

Siswa sarjana dina rupa-rupa widang pangajaran

Grup Layak

Murid kedah didaptarkeun di universitas atanapi kuliah komunitas

Kauntungan Scholarship

$3,000

Aplikasi Tutup tanggal

Désémber 31 taunan

Béjar Patalina

aplikasi: Klik di dieu

Tortuga Backpacks Ulikan Abroad

Data Scholarship singket

Bagian tina misi Tortuga Backpack "nyaéta ngabantosan jalma-jalma dina perjalanan anu saé" - éta sababna aranjeunna ngahaturanan bagian tina hasil pikeun diajar di luar negeri beasiswa.

Oh, sareng anjeun ogé kéngingkeun ransel perjalanan Tortuga upami anjeun meunang! Ku sabab éta, buru-buru sareng ngalamar kasempetan ieu upami anjeun mahasiswa internasional milarian beasiswa di luar negeri pikeun mahasiswa internasional di 2023.

Tingkat / Widang Studi Ngabogaan

Siswa sarjana dina rupa-rupa widang pangajaran

Kauntungan Scholarship

$ 1,000 Syarat: Kedah didaptarkeun di Institusi AS

Aplikasi Tutup tanggal

20 Méi / 20 Désémber (2019)

Beasiswa LinkApplication: Klik di dieu

Beasiswa UniPlaces pikeun pelajar anu diajar di luar negeri

Data Scholarship singket

UniPlaces mangrupikeun mesin pencari pikeun akomodasi mahasiswa, sareng samentawis béasiswana béda ti kalolobaan batur dina daptar, Siswa anu diajar di luar negeri bakal ngagaduhan kasempetan pikeun kéngingkeun akomodasi pikeun semester pinuh ku diajar di luar negeri - anu ku urang sadayana kahartos bakal janten ongkos signifikan!

Tingkat / Widang Studi Ngabogaan

Sadayana Murid

Grup Layak

Kudu diajar di luar negeri

Kauntungan Scholarship

Akomodasi keur semester

Aplikasi Tutup tanggal

Tanggal 2019 henteu acan diumumkeun

Béjar Patalina
aplikasi: Klik di dieu

Kami ogé nyarankeun:

koméntar 2
  1. Naha anjeun kapikiran upami kuring ngadugikeun sababaraha tulisan anjeun salami
    nalika kuring nyayogikeun kiridit sareng sumber deui ka halaman wéb anjeun?
    Situs blog abdi aya di daérah anu sami dipikaresep sareng anjeun sareng kuring
    pamaké bakal bener-bener nguntungkeun tina seueur inpormasi anu anjeun nampilkeun di dieu.

    Punten wartosan kuring upami ieu saé sareng anjeun. Surak!

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Anjeun Dupi ogé kawas