100+ Beasiswa di Kanada pikeun mahasiswa Afrika 2022-2023

Naha anjeun mahasiswa internasional milarian beasiswa pikeun mahasiswa Afrika di Kanada, maka tulisan ieu bakal ngabantosan, sabab kami parantos daptar sababaraha beasiswa internasional anu pangsaéna pikeun mahasiswa ti nagara-nagara Afrika berkembang, sareng seueur deui?

Beasiswa di Kanada pikeun mahasiswa Afrika mangrupikeun sistem kasempetan akademik anu disayogikeun ku platform anu béda-béda kalebet platform pamaréntahan sareng non-pamaréntah pikeun ngabantosan ngahijikeun sareng ngawangun hubungan global antara Kanada sareng nagara-nagara Afrika, kalebet nagara-nagara berkembang sanés di dunya. Anjeun ogé tiasa mendakan sababaraha beasiswa anu fleksibel di Kanada pikeun mahasiswa internasional dina daptar ieu.

Upami anjeun mahasiswa internasional anu asalna ti Aprika, Asia, atanapi ngan ngeunaan nagara mana waé di dunya, sareng anjeun badé diajar di Kanada kalayan beasiswa maka anjeun kedah maca eusi ieu dugi ka tungtungna.

Pamaréntah Kanada ngartos nyeri anu aya hubunganana sareng diajar di luar negeri salaku mahasiswa internasional tanpa kakuatan kauangan anu cukup pikeun ngalengkepan anjeun sareng ngajaga anjeun konsentrasi di sakola, éta sababna aranjeunna ngalegaan kasempetan beasiswa saluareun muridna sorangan pikeun ngabantosan murid sanés ti sagala rupa penjuru dunya. diajar di Kanada ngeunaan beasiswa

Kanada sareng nagara-nagara Afrika dina taun-taun ayeuna parantos ngawangun hubungan akademik anu kuat, anu dibuktikeun dina cara mahasiswa Afrika pindah gampang ka Kanada pikeun diajar sarjana sareng kursus pascasarjana. Sareng ieu tiasa akreditasi kana ton beasiswa anu sayogi di Kanada pikeun ampir sadaya kabangsaan dunya

Tetep Informed Grup parantos naliti sareng ngatur daptar beasiswa 10 luhur di Kanada pikeun mahasiswa Afrika kalebet nagara berkembang

Eusi ieu dirarancang pikeun nungtun mahasiswa internasional khususna, mahasiswa Afrika anu milarian beasiswa di Kanada pikeun mahasiswa Afrika.

Anjeun tiasa nerapkeun ka beasiswa ngalangkungan tautan aplikasi anu disayogikeun di handapeun unggal Beasiswa.

Ieu mangrupikeun beasiswa 10 luhur di Kanada pikeun mahasiswa Afrika sareng mahasiswa internasional anu sanés.

beasiswa di Kanada pikeun pelajar Afrika
beasiswa di Kanada pikeun pelajar Afrika

Paguron luhur di Kanada sareng Beasiswa pikeun Siswa Afrika sareng Nagara Ngembangkeun

Ieu sababaraha paguron luhur anu nawiskeun beasiswa pikeun mahasiswa Afrika di Kanada:

Universitas Fraser Valley

Beasiswa di universitas ieu id tina tipena béda; Beasiswa Lawang pikeun Wisuda SMA, Beasiswa Lawang Présidén Pinuh Waktu, Beasiswa Éntri Keunggulan, Beasiswa SPP $ 3,000, Gladys sareng Harvey Kipp Entrance Endowment Scholarships jumlahna $ 4,000 per taun, Dr Francis Pang Endowed Admission $ 1,050 beasiswa pikeun komputasi siswa sareng $ 5,000 George A. Ferguson Memorial Annual Entrance Scholarship ka mahasiswa sareng anu sanésna.

McGill Universitas

Universitas ieu nyandak mahasiswa internasional sareng mahasiswa ti nagara berkembang kana tinimbangan nalika nawiskeun beasiswa di Kanada. Malahan freshmen ti Afrika tiasa nawiskeun beasiswa ieu upami aranjeunna nyumponan sarat dina hartos aranjeunna nyayogikeun dukungan kauangan.

Aranjeunna nyayogikeun sababaraha pinjaman ka mahasiswa Afrika anu peryogi. Salian ti éta, aranjeunna nawiskeun jasa sanés, kalebet penundaan pamayaran SPP, pinjaman darurat upami bisi, sareng program diajar kerja anu nawiskeun. kasempetan pakasaban.

Universitas Toronto

Ieu mangrupikeun salah sahiji paguron luhur anu nawiskeun beasiswa pikeun mahasiswa Afrika di Kanada. Anjeun kudu ngabogaan hak pikeun ngalamar beasiswa ieu. Ayeuna, aranjeunna gaduh langkung ti 4,400 beasiswa anu sayogi pikeun mahasiswa internasional.

Rupa-rupa jalma anu tiasa ngalamar beasiswa ieu nyaéta mahasiswa internasional, sarjana sareng siswa SMA. Ujian utama maranéhanana nyaéta basa Inggris, anu hartosna anjeun kedah mahér dina éta. Aranjeunna nyayogikeun mahasiswa kalayan panghargaan anu béda sapertos beasiswa istighfar akademik, beasiswa pangajén finansial, jsb.

College Humber

Ieu mangrupikeun universitas anu nawiskeun rupa-rupa beasiswa pikeun mahasiswa Afrika di Kanada. Beasiswa sayogi dina tingkat anu béda sapertos Diploma, Diploma Lanjutan sareng program Sertipikat Pascasarjana.

Beasiswa Humber dibagi kana sababaraha kategori sapertos International Entrance Scholarships, Beasiswa sarjana, Beasiswa Sarjana EAP Graduates's Bachelor's and EAP Graduates Awards. Salah sahiji kriteria utama pikeun beasiswa ieu nyaéta gaduh CGPA anu saé.

Universitas British Columbia

Ayeuna, aya 11 beasiswa anu sayogi pikeun mahasiswa Afrika sareng mahasiswa ti nagara berkembang di Kanada anu nyumponan sarat anu diperyogikeun. Aranjeunna ngahargaan usaha mahasiswa Afrika sareng internasional anu sanés, anu nyéépkeun $ 30 juta taunan pikeun nyumponan kabutuhan beasiswa ku ngabantosan mahasiswa sacara finansial.

Conto khas tina pangajén ieu nyaéta International Major Entrance Scholarship. Ieu mangrupikeun beasiswa anu ditawarkeun ka mahasiswa Afrika anu luar biasa anu badé ngudag program gelar sarjana.

Ryerson Universitas

Salah sahiji hal anu unik ngeunaan Universitas Ryerson nyaéta anjeun bakal nampi beasiswa nalika anjeun nyumponan standarna. Anjeun kedah didaptarkeun salaku mahasiswa lengkep upami ieu pertama kalina anjeun janten mahasiswa sarjana.

Rupa-rupa beasiswa anu aranjeunna gaduh nyaéta Beasiswa Éntri; anu sanésna kalebet Beasiswa Lebet lebet fakultas, Beasiswa Lebet Présidén 4 taun $ 40,000, Beasiswa Merit Sekolah Menengah Internasional $ 5,000, sareng Beasiswa Pascasarjana pikeun Siswa Master.

Wilfrid Laurier Universitas

Ieu mangrupikeun salah sahiji lembaga anu nawiskeun beasiswa pikeun mahasiswa Afrika. Wilfrid Laurier nawiskeun beasiswa éntri. Beasiswa ieu khususna pikeun mahasiswa anu nembé nampi kualifikasi asupna mahasiswa sarjana.

Ku alatan éta, teu aya aplikasi pikeun beasiswa sapertos kitu. Faktor anu mutuskeun gumantung kana kumaha anjeun lakukeun dina pendidikan sekundér anjeun. Éta ogé nawiskeun dua beasiswa sanés pikeun mahasiswa Afrika - Beasiswa In-course sareng Beasiswa Emas Présidén sareng Beasiswa Kursus.

Universitas Islam Bandung

Aranjeunna gaduh biaya SPP pangsaéna anu anjeun moal kéngingkeun di lembaga mana waé di Kanada. Aranjeunna nawiskeun jutaan dolar beasiswa pikeun mahasiswa Afrika. Hal alus ngeunaan Universitas Islam Bandung nyaéta upami anjeun ngeusian formulir anu aya hubunganana sareng aplikasi pangajén, anjeun tiasa nampi aksés ka sababaraha beasiswa internasional ti universitas ieu.

Aranjeunna gaduh beasiswa anu béda sapertos beasiswa sarjana umum, beasiswa khusus nagara, beasiswa mahasiswa anu disponsoran sareng beasiswa atlit.

Universitas Trent

Aranjeunna nawiskeun beasiswa pikeun sajumlah leutik murid. Ku sabab kitu, beasiswa kacida kompetitif. Aranjeunna gaduh gedong anu nyaman anu ngamungkinkeun mahasiswa internasional konsentrasi nalika diajar.

Aranjeunna gaduh Beasiswa Lebet, Beasiswa Lebet IB, Beasiswa Levy Program Internasional, Beasiswa Internasional Jack Matthews, Beasiswa Internasional Justin Chiu sareng seueur deui. Sadaya beasiswa anu béda ieu gaduh kritéria anu béda.

 Universitas Lakehead

Ieu mangrupikeun salah sahiji paguron luhur di Kanada anu nawiskeun beasiswa sapertos $ 11 juta ka mahasiswa Afrika. Salaku mahasiswa, anjeun kedah diajar sapinuhna pikeun janten layak pikeun rupa-rupa beasiswa di Lakehead University, anu dibuktikeun ku salah sahiji beasiswana, Scholarship Entrance, anu nyayogikeun aksés ka anu parantos réngsé sakola menengah.

Éta ogé gaduh dua Présidén Béasiswa salila 4 taun jumlahna $30,000. Beasiswa sanés anu aranjeunna nampi nyaéta Beasiswa Athletic Entrance pikeun atlit kuliah.

Ogé Baca: Daptar Beasiswa di Kanada dina 2022-2023

Daptar Beasiswa di Kanada pikeun Siswa Afrika, Siswa ti Nagara Ngembangkeun sareng Siswa Internasional

Daptar ieu ngandung kasempetan beasiswa anu ditalungtik ogé dibuka pikeun mahasiswa internasional taneuh Afrika, nagara-nagara berkembang atanapi ngan ukur mahasiswa internasional, sarjana, master, tingkat PhD, atanapi mahasiswa anu nuju ngalaksanakeun panalungtikan.

Beasiswa Internasional Lester B. Pearson di Kanada pikeun mahasiswa Afrika di Universitas Toronto

Program Beasiswa di Universitas Toronto dimaksudkeun pikeun ngaku mahasiswa internasional anu terus-terusan nunjukkeun prestasi luar biasa dina akademisi sareng pamikiran kreatif sareng anu sacara lega diakuan salaku pamimpin di lingkungan sakola.

Stress husus ditempatkeun dina dampak sarjana geus miboga dina kahirupan jeung paripolah lingkungan sakola maranéhanana jeung masarakat, sarta poténsi kahareup maranéhna pikeun nyumbangkeun cara alus ka masarakat global. Ieu mangrupikeun salah sahiji Beasiswa di Kanada kabuka pikeun mahasiswa ti nagara berkembang sareng nagara-nagara sanés.

  • Platform Host: Universitas Toronto, Kanada
  • Tingkat / Widang Studi Ngabogaan: Program sarjana anu ditawarkeun di Universitas
  • Grup anu Mumpuni: Siswa Afrika sareng mahasiswa internasional ti sakumna dunya, ogé mahasiswa internasional anu nuju diajar di SMA Kanada.

Kauntungan Scholarship

  • Beasiswa éta tiasa ngurus SPP, buku, biaya insidental, sareng dukungan tempat tinggal pinuh salami opat taun.
  • Unggal taun, kira-kira 37 murid anu bakal dingaranan Lester B. Pearson Scholars.

Aplikasi Tutup tanggal

30 Nov (taunan)

Donald A. Wehrung Internasional Student Award

Beasiswa éta ngakuan mahasiswa internasional sarjana anu luar biasa ti Afrika sareng daérah anu miskin ku perang anu parantos ngahontal kaunggulan akademik anu jelas dina kaayaan anu teu nguntungkeun, sareng teu tiasa kuliah tanpa Beasiswa.

  • Platform host: Universitas British Columbia di Kanada
  • Tingkat / Widang Studi Ngabogaan: Gelar sarjana anu layak ditawarkeun ku UBC.
  • Grup anu Mumpuni: Siswa Afrika sareng Internasional

Kauntungan Scholarship

  • Nilai pangajén sabanding sareng kaayaan kabutuhan kauangan anjeun sareng kacukupan pikeun ngabiayaan biaya hirup sareng biaya SPP pikeun gelar diajar anjeun.
  • Pangajén ogé tiasa diperbaharui dugi ka sababaraha taun diajar sarjana atanapi dugi ka gelar parantosan - mana waé anu ka-1 - upami anjeun ngahontal posisi akademik sareng moral anu nyugemakeun di sakola anjeun, teras nunjukkeun kakurangan artos, sareng ngajaga idin diajar Kanada anjeun. kartu (visa murid).

Aplikasi Tutup tanggal

1 Désémber (taunan)

Beasiswa di Kanada pikeun mahasiswa internasional
Beasiswa di Kanada pikeun mahasiswa internasional

Ogé Baca: 25 Ulama Universitaships Pikeun Siswa Internasional di Kanada 2022

Béasiswa Internasional Humber lawang

Ieu mangrupikeun salah sahiji Beasiswa di Kanada pikeun mahasiswa Afrika sareng virtual sadaya mahasiswa internasional, éta nawiskeun beasiswa SPP anu tiasa diénggalan parsial pikeun mahasiswa internasional seger anu mahasiswa sarjana ngamimitian kelas dina sesi akademik anu bakal datang.

  • Platform host:. Humber College di Toronto, Kanada
  • Tingkat / Widang Studi Ngabogaan: Program sarjana anu layak ditawarkeun di College
  • Grup anu Mumpuni: Murid internasional

Kauntungan Scholarship

  • Tujuh (7) $ 5,000 beasiswa sareng 2 (2) $ 3,000 beasiswa tiasa diaksés dina Séptémber 2019 kalebet 3 (3) $ 5,000 beasiswa sareng hiji $ 3,000 beasiswa anu bakal diaksés dina Januari 2020.
  • Beasiswa bakal diterapkeun pikeun biaya SPP siswa anu mekar sacara akademis.
  • Beasiswa didamel janten tiasa diperbaharui tapi murid kedah ngajaga rata-rata minimum sora 75th janten layak pikeun pembaharuan.

Aplikasi Tutup tanggal

17 Méi / 27 Septu

Vanier Kanada Béasiswa Pascasarjana (Vanier CGS)

Kasempetan Scholarship diciptakeun pikeun nyangking sareng nahan mahasiswa doktor anu pangsaéna sareng ngiklankeun Kanada salaku pusat kaunggulan sadunya dina panalungtikan kelas dunya, sareng pendidikan tinggi sareng diajar.

Beasiswa ditujukeun pikeun gelar PhD (atanapi gabungan MA / PhD atanapi MD / PhD).

  • Platform Host: Universitas Kanada sareng alokasi Vanier CGS. Tanpa pangecualian, Vanier CGS ngan ukur tiasa dianggo di lembaga Kanada anu layak anu ngalebetkeun nominasi.
  • Tingkat / Widang Studi Ngabogaan: Program PhD (atanapi gabungan MA / PhD atanapi MD / PhD) dina analisis kaséhatan; élmu alam jeung/atawa panalungtikan rékayasa; jeung élmu sosial jeung/atawa panalungtikan humaniora
  • Grup anu Mumpuni: Beasiswa ieu nawiskeun sabalikna pikeun urang Afrika sareng warga Kanada ogé. Urang Afrika sareng unggal murid sanés tiasa dicalonkeun pikeun Vanier CGS.
  • Kauntungan Scholarship: Beasiswa éta patut $ 50,000 per taun salami tilu taun.
  • Tanggal panutup aplikasi sateuacan 31 Oct (taunan)

Piér Elliott Trudeau Yayasan Dottorat

Beasiswa ieu fleksibel, éta ngagaduhan Beasiswa di Kanada pikeun mahasiswa Afrika sareng Beasiswa pikeun Kanada sareng mahasiswa internasional.

Unggal taun, yayasan panghargaan dugi ka lima belas beasiswa gelar PhD ka calon PhD domestik sareng asing saatos panalungtikan anu aya hubunganana sareng kamanusaan sareng élmu sosial.

  • Platform Host: Paguron luhur Kanada milu
  • Tingkat / Widang Studi Ngabogaan: PhD ku Program panalungtikan anu aya hubunganana sareng Kamanusaan sareng élmu sosial, khususna salah sahiji atanapi langkung tina daérah ieu: Hak Asasi Manusa sareng Martabat, Kawarganagaraan Bertanggung Jawab, Kanada di Dunya sareng Jalma sareng Lingkungan Alamna
  • Grup anu Mumpuni: Warga Kanada atanapi warga permanén, warga Afrika sareng mahasiswa internasional

Kauntungan Scholarship

Platform beasiswa nawiskeun $ 40,000 per taun salami tilu taun, $ 20,000 per taun salami tilu taun (salaku tunjangan panalungtikan sareng perjalanan) sareng kasempetan pikeun taun kaopat: beasiswa tulisan atanapi sosialisasi, diantara kauntungan anu sanés. Mangga tingali ramatloka resmi pikeun kaunggulan beasiswa lengkep.

Aplikasi Tutup tanggal

Sateuacan 8 Des (taunan)

Banting International Postdoctoral Fellowships.

Banting International Postdoctoral Fellowships ditawarkeun pikeun gelar Post-Doc. Posisina sami disebarkeun diantara Institut Panaliti Kaséhatan Kanada (CIHR), Déwan Panaliti Ilmu Pengetahuan Alam sareng Téknik (NSERC) sareng ogé Déwan Panaliti Ilmu Sosial sareng Kamanusaan (SSHRC).

Ieu mangrupikeun salah sahiji beasiswa di Kanada pikeun mahasiswa Afrika ku Pamaréntah Kanada sareng gaduh nilai $ 70,000 per taun.

  • Platform Host: Pamaréntah Kanada
  • Tingkat / Widang Studi Ngabogaan: Fellowships Postdoctoral ditawarkeun pikeun gelar Post-Doc dina Ilmu Pengetahuan Alam sareng Téknik
  • Grup anu Mumpuni: Beasiswa di Kanada dibuka pikeun pelajar ti nagara berkembang, Siswa Afrika sareng Siswa Internasional anu sanés

Kauntungan Scholarship

  • Ngalamar suksés Banting International Postdoctoral Fellowships bakal nampi stipend taunan CA $ 70,000 per taun.
  • Panjang ukhuwah ieu 2 taun. Jumlah Banting International Postdoctoral Fellowships anu dileler taunan nyaéta TUJUH PULUH.

Aplikasi Tutup tanggal

Tanggal terakhir pikeun ngalamar Fellowships nyaéta 18 Séptémber.

Program Beasiswa Francophonie Kanada (CFSP),

Program Beasiswa Francophonie Kanada tiasa dimeunangkeun pikeun Masters, gelar PhD dina widang Sadaya mata pelajaran kecuali palatihan klinis di apoték, ubar sareng kedokteran gigi. Anjeun tiasa nerapkeun ka beasiswa ieu kalayan tautan anu sayogi di handapeun kontén.

Beasiswa ieu disadiakeun ku Pamaréntah Kanada sareng nilai beasiswa ieu mangrupikeun Pembiayaan Parsial

  • Platform Host: Pamaréntah Kanada
  • Tingkat / Widang Studi Ngabogaan: Masters, PhD
  • Grup anu Mumpuni: Urang Afrika sareng Siswa Internasional anu sanés
  • Kauntungan Scholarship: Pembiayaan parsial, variasina
  • Tanggal panutup aplikasi Deadline beda-beda

Beasiswa Trillium Ontario (OTS) di Kanada

Beasiswa Ontario Trillium di Kanada ditawarkeun pikeun gelar PhD dina mata pelajaran naon waé anu ditawarkeun ku Universitas. Anjeun tiasa nerapkeun ka beasiswa ieu ngalangkungan tautan anu disayogikeun di handap.

Ieu mangrupikeun salah sahiji beasiswa di Kanada pikeun mahasiswa Afrika di Kanada anu hargana $ 40,000 taunan.

  • Platform Host: Pamaréntah Kanada
  • Tingkat / Widang Studi Ngabogaan: PhD dina Subjek naon waé
  • Grup anu Mumpuni: Murid internasional
  • Kauntungan Scholarship: Pembiayaan Parsial, Nyadiakeun $40,000 taunan
  • Tanggal panutup aplikasi variasina

Program Panaliti Pascadoktoral Sumber Daya Alam Kanada.

Program Panaliti Postdoctoral Sumber Daya Alam Kanada ditawarkeun pikeun gelar Post Doc dina widang Ilmu Pengetahuan Alam.

Anjeun tiasa nerapkeun ka beasiswa ieu di handapeun eusi via tautan beasiswa. Deadline pikeun ngirim aplikasi anjeun beda-beda.

  • Platform Host: Pamaréntah Kanada
  • Tingkat / Widang Studi Ngabogaan: Gelar Post Doc dina widang Ilmu Pengetahuan Alam.
  • Grup Layak: Urang Afrika, Siswa Doméstik sareng Internasional.
  • Kauntungan Scholarship: Pembiayaan parsial, pikeun Dok Pos
  • Tanggal panutup aplikasi variasina

Beasiswa Pamimpin Afrika Isukan

Beasiswa di Kanada pikeun mahasiswa Afrika ditawarkeun pikeun gelar Masters dina widang Administrasi Umum, Kabijakan Umum atanapi Keuangan Umum.

Anjeun tiasa ngalamar beasiswa ieu ngalangkungan tautan di handap. Beasiswa ieu disayogikeun ku Pamaréntah Kanada sareng ajén beasiswa ieu mangrupikeun Pembiayaan Pinuh, Tiket Pesawat Balik + Biaya SPP + Biaya Hirup.

  • Platform Host: Pamaréntah Kanada
  • Tingkat / Widang Studi Ngabogaan: Gelar Masters dina widang Administrasi Publik, Kabijakan Umum atanapi Keuangan Umum.
  • Grup anu Mumpuni: Beasiswa ieu kabuka pikeun nagara-nagara Afrika sub-Sahara.
  • Kauntungan Scholarship: Pembiayaan Pinuh, Tiket pesawat Balik + Biaya SPP + Biaya Hirup
  • Tanggal panutup aplikasi 02 Nov Taunan

saran:

koméntar 6
Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Anjeun Dupi ogé kawas