12 Beasiswa Cybersecurity di 2023

Naha anjeun lulusan atanapi lulusan mahasiswa anu peryogi beasiswa cybersecurity? Tulisan ieu gaduh inpormasi anu cukup pikeun nyayogikeun seueur beasiswa kaamanan cyber pikeun mahasiswa lokal sareng internasional anu tiasa diajar online atanapi di kampus.

Tetep Informed Grup geus nyokot waktos ka compile daptar hibah cybersecurity pangalusna pikeun lokal jeung mahasiswa internasional anu hoyong diajar online atanapi di kampus.

Daptar ieu dikurilingan pikeun ngalebetkeun beasiswa pascasarjana sareng sarjana dina kaamanan cyber, janten henteu aya tingkat diajar anu kantun.

Naha Beasiswa Cybersecurity?

Léngkah munggaran pikeun karir dina cybersecurity nyaéta ngalengkepan gelar sarjana dina élmu komputer atanapi widang anu aya hubunganana. Kusabab paningkatan paménta pikeun profésional IT sapertos kitu, aya seueur hibah anu anjeun tiasa dianggo pikeun mayar pendidikan anjeun.

Diajar kumaha bersaing pangsaéna pikeun beasiswa cybersecurity sareng beasiswa naon anu sayogi pikeun mahasiswa anu hoyong ngudag karir di cybersecurity.

Beasiswa internasional pikeun sarjana sareng mahasiswa pascasarjana dina widang ieu penting sabab kaamanan cyber penting sabab nyertakeun hal-hal anu aya hubunganana sareng panangtayungan data rahasia urang, data pribadi, data kaséhatan anu ditangtayungan (PHI), Inpormasi Kaséhatan Dilindungi, hak milik intelektual, sistem inpormasi, informasi hak milik, informasi pamaréntah, jsb.

Résiko kaamanan siber ningkat kusabab panggunaan sambungan global sareng panggunaan jasa awan sapertos Layanan Web Amazon pikeun nyimpen data sénsitip sareng inpormasi pribadi.

Konfigurasi anu salah dina jasa awan, digabungkeun sareng penjahat cyber anu beuki canggih, ningkatkeun résiko yén organisasi anjeun bakal tunduk kana serangan cyber atanapi hacking anu suksés.

Pentingna Cybersecurity

Geus aya poé nalika firewall sareng anti-virus mangrupikeun hiji-hijina ukuran kaamanan. Pimpinan bisnis henteu tiasa deui ngandelkeun profésional kaamanan cybersecurity.

Ancaman siber tiasa asalna tina sagala tingkatan dina hiji organisasi. Anjeun kedah ngadidik karyawan anjeun ngeunaan panipuan manipulasi sosial anu sederhana sapertos phishing sareng serangan cyber anu langkung canggih sapertos meres (sapertos WannaCry) atanapi malware sanés anu dirancang pikeun maok harta intelektual atanapi identitas anjeun.

GDPR sareng undang-undang sanésna hartosna yén perusahaan tina sagala ukuran henteu tiasa deui malire cybersecurity. Pelanggaran kaamanan sering mangaruhan perusahaan tina sagala ukuran, sering nutupan warta, sareng nyababkeun karusakan anu teu tiasa dilereskeun kana reputasi perusahaan anu kalibet.

Upami anjeun henteu acan paduli ngeunaan cybersecurity, anjeun kedah. Anjeun kedah mertimbangkeun beasiswa cybersecurity dina tulisan ieu anu kabuka pikeun sarjana sareng mahasiswa pascasarjana, sareng mahasiswa lokal sareng internasional.

Beasiswa Cybersecurity
Beasiswa Pikeun Kaamanan Siber

Baca ogé: 10 Beasiswa anu dibiayaan pinuh pikeun mahasiswa internasional

Naha Pertimbangkeun Beasiswa Cybersecurity pikeun Diajar Online?

Dina 2019, rata-rata aya 145 pelanggaran kaamanan utama. Ieu henteu nunjukkeun tanda-tanda stagnasi sareng nyababkeun biaya anu luhur.

Biaya Taunan rata-rata Perusahaan pikeun cybercrime perusahaan AS ningkat 29 persen dina 2018 janten $ 27.4 juta. Ancaman ngakibatkeun maling identitas, kaleungitan file, data énkripsi, sareng résiko perang cyber.

Sanaos statistikna pikasieuneun, ayeuna waktosna pikeun nyandak gelar cybersecurity anjeun online atanapi di kampus kalayan beasiswa ieu. Ku 2028, outlook pagawean pikeun analis InfoSec éta 32%. Angka ieu langkung luhur tibatan normal.

Profesional kaamanan milarian cara anu énggal sareng langkung saé pikeun nyegah sareng ngusir peretas. Aranjeunna kéngingkeun gaji taunan rata-rata $ 98,350 sareng damel di seueur industri. Ti ékonomi ka kasehatan, téknologi informasi sareng seueur deui.

Pikeun asup kana widang cybersecurity, anjeun kedah gaduh sahenteuna gelar sarjana. SPP rata-rata di universitas umum nyaéta $6,600 sareng di universitas swasta $27,930.

Sababaraha hibah BS sareng MS dina Cyber ​​​​Security nutupan sadayana atanapi bagian tina SPP sareng biaya. Batur mayar panalungtikan pikeun gelar sarjana atanapi master dina widang. Salian artos, beasiswa tiasa kalebet magang sareng padamelan salajengna dina widang kaamanan cyber.

Beasiswa CIA pikeun mahasiswa kaamanan cyber mangrupikeun salah sahijina. Nilai beasiswa tiasa dugi ka $ 18,000 kanggo nutupan SPP. Beasiswa éta ogé kalebet gaji taunan pikeun padamelan anu dilakukeun di CIA sareng jasa médis.

Baca ogé: Kumaha kéngingkeun beasiswa pikeun Diajar di Luar Negeri

Kumaha kéngingkeun beasiswa cybersecurity

Aya sababaraha cara anu aman pikeun ngabédakeun diri anjeun tina pesaing anu ogé ngalamar beasiswa cybersecurity.

Nalika nulis éséy pikeun aplikasi anjeun, turutan petunjuk sacara saksama sareng prosés sadaya bagian tina aplikasi anjeun. Candak kasempetan sareng béjakeun sponsor beasiswa carita anjeun.

Henteu paduli naon anu ditaroskeun ka anjeun, dasikeun jawaban anjeun kana carita utama: Naon anu nyababkeun minat anjeun dina lapangan? Tungtungna, pastikeun pikeun pariksa surat anjeun sarta éjahan saméméh ngirim eta.

Upami anjeun teu gaduh surat rekomendasi, punten wartosan instruktur sareng guru sateuacanna. Henteu adil naroskeun ka batur pikeun nyerat surat rekomendasi sadinten atanapi dua dinten sateuacan kiriman.

Nalika aya anu siap nyerat surat rekomendasi pikeun anjeun, wartosan aranjeunna program atanapi beasiswa anu anjeun lamar sareng iraha anjeun kedah ngalebetkeun suratna.

Upami anjeun hariwang yén resume anjeun henteu cekap pikeun nyandak anjeun ka tempat anu anjeun pikahoyong, sukarela mangrupikeun cara anu saé pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun. Kampus SMA sareng kuliah nawiskeun seueur kasempetan pikeun ilubiung dina kagiatan sareng ngawangun reputasi amal sareng kapamimpinan.

Daptar Beasiswa Cybersecurity

Beasiswa Pikeun Kaamanan Siber

Upami tujuan anjeun kéngingkeun gelar cybersecurity, naha anjeun diajar offline atanapi online, beasiswa tiasa ngabantosan anjeun nutupan SPP anjeun. Beasiswa anu sayogi pikeun diajar dina widang ieu di universitas atanapi kuliah gratis. Beda sareng pinjaman, upami anjeun nyumponan sarat, anjeun henteu kedah mayar deui.

Nalika jumlah serangan cyber naék, ogé kabutuhan jasa intelijen terampil. Sarjana kaamanan cyber sareng beasiswa pascasarjana pikeun mahasiswa lokal sareng internasional mangrupikeun alat pikeun mahasiswa pertahanan cyber. Spésialisasi ieu biasana museurkeun kana élmu komputer, panalungtikan forensik, atanapi pemrograman.

Pikeun ngabantosan anjeun milarian beasiswa kaamanan cyber anu anjeun sah, kami parantos ngahijikeun sababaraha beasiswa nasional sareng internasional pangsaéna dina hiji tempat.

Daptar kasempetan bakal ngabantosan anjeun milarian kasempetan anu pangsaéna pikeun anjeun.

Beasiswa SMART Departemen Pertahanan

Beasiswa SMART dibuka pikeun pelajar anu ngudag gelar di daérah STEM anu dipénta tinggi di Departemen Pertahanan. Program éta kalebet biaya SPP, tunjangan, asuransi kaséhatan, buku sareng magang usum panas. Saatos kalulusan, mahasiswa nyandak posisi sipil di lembaga sponsorna.

  • Jumlah Award: variasina
  • Tingkat Kursus: Boh sarjana boh sarjana, ditambah Doktor

Syarat eligibility

Ngalamar beasiswa kedah sahenteuna umur 18 sareng warga AS, Australia, Selandia Baru, Inggris, sareng Kanada.

Ngalamar ogé kedah daék ngalakukeun magang usum panas di fasilitas Departemen Pertahanan sareng damel di Departemen Pertahanan dina ahir pangajaran na.

Barina ogé, pelamar ayeuna kedah didaptarkeun dina program STEM akreditasi pikeun mahasiswa atanapi lulusan di sakola akreditasi.

Rincian aplikasi

Aplikasi ketat pikeun kasempetan ieu sareng ngabutuhkeun penilaian ACT / SAT pikeun pelamar sarjana sareng penilaian GRE pikeun pelamar lulusan.

Ngalamar ogé kedah masihan katerangan ngeunaan kapamimpinan, gawé babarengan, sareng pangalaman sukarelawan, ogé daérah anu dipikaresep sareng tujuan profésional sareng karir.

Beasiswa Cybersecurity Awéwé

Program beasiswa tina Center for Cyber ​​​​Security and Education (ISC) nyayogikeun bantosan kauangan pikeun awéwé anu ngudag gelar sarjana dina kaamanan inpormasi.

Nepi ka 20 beasiswa Cybersecurity dileler unggal taun ka mahasiswa domestik sareng internasional.

  • Jumlah Pangajén: Nepi ka $ 5,000
  • Tingkat Kursus: sarjana

Syarat eligibility

Awéwé anu narékahan pikeun gelar dina kaamanan cyber atanapi asuransi inpormasi tiasa nerapkeun. Rata-rata minimum 3.3 diperyogikeun.

upami anjeun resep kana kasempetan ieu, anjeun tiasa teraskeun sareng nerapkeun sabab teu aya diskriminasi modeu pangajaran salami anjeun dina widang Cybersecurity. Siswa anu ngahadiran sakola Amérika atanapi internasional tiasa nerapkeun.

Rincian aplikasi

Ngalamar kedah ngalebetkeun transkrip ayeuna pikeun dianggap beasiswa ieu. Surat rekomendasi, curriculum vitae sareng aplikasi karangan ogé diperyogikeun.

Beasiswa Sarjana Cybersecurity

Program Beasiswa Pascasarjana Center for Cyber ​​​​Safety and Education (ISC) ngirangan beban kauangan pikeun mahasiswa pascasarjana anu milari gelar sareng gelar pascasarjana dina kaamanan inpormasi dina kaamanan cyber.

Henteu aya syarat kawarganagaraan sareng mahasiswa ti diajar online dina kaamanan cyber sareng lokasi kampus tiasa ngalamar beasiswa kaamanan cyber ieu.

  • Jumlah Pangajén: $ 1,000 - $ 5,000
  • Tingkat Kursus: Lulus

Syarat eligibility

Ngalamar kedah ngarencanakeun kéngingkeun gelar cybersecurity atanapi asuransi inpormasi dina tingkat sarjana atanapi doktor. Ngalamar ogé kedah gaduh sahenteuna 3.5 IPK. Ieu mangrupikeun salah sahiji beasiswa Cybersecurity kabuka bahkan pikeun mahasiswa internasional.

Rincian aplikasi

Aplikasi ngabutuhkeun transkrip, resume, éséy, sareng surat rekomendasi,

 Beasiswa Cybersecurity sarjana

Ieu mangrupikeun salah sahiji program beasiswa sarjana dina widang pangajaran ieu anu ngirangan beban kauangan mahasiswa anu milari gelar kaamanan inpormasi. Nepi ka 20 beasiswa sarjana dileler.

  • Jumlah Pangajén: Nepi ka $ 5,000
  • Tingkat Kursus: Sarjana

Syarat eligibility

Ngalamar kedah ngalamar atanapi mertimbangkeun gelar universitas dina kaamanan cyber atanapi asuransi inpormasi. Ngalamar kedah gaduh rata-rata sahenteuna 3.3.

Henteu aya syarat kawarganagaraan sareng mahasiswa anu diajar online atanapi di kampus tiasa ngalamar kasempetan ieu.

Beasiswa kabuka malah pikeun mahasiswa internasional dina kaamanan inpormasi Cybersecurity.

Rincian aplikasi

Transkrip, resume, sareng karangan diperyogikeun, salaku surat rekomendasi.

Beasiswa Kaamanan Cyber ​​​​Awéwé Raytheon

Beasiswa Raytheon dina Cyber ​​​​Security for Women boga tujuan pikeun ngembangkeun bakat cyber global ku cara ngirangan beban kauangan universitas. Nepi ka dua beasiswa ageung dileler unggal taun ka awéwé anu parantos milu dina Kompetisi Pertahanan Siber Kolégér Nasional.

  • Jumlah Pangajén: $10,000, ditambah hiji voucher ujian, kasempetan magang, sareng pakét persiapan tés,
  • Tingkat Kursus: Boh sarjana boh pascasarjana

Syarat eligibility

Ieu mangrupikeun salah sahiji beasiswa kaamanan cyber anu meryogikeun pelamar janten warga AS anu nuju gelar sarjana atanapi lulusan dina kaamanan cyber atanapi kaamanan inpormasi online atanapi di kampus.

Ngalamar kedah janten tilas pamilon dina teu kirang ti hiji kompetisi pertahanan cyber kuliah nasional di AS.

Rincian aplikasi

Transkrip sareng pernyataan tujuan diperyogikeun, ogé surat rekomendasi, sareng resume.

Beasiswa Asosiasi Mantan Patugas Intelijen (AFIO).

Beasiswa AFIO mangrupikeun tilu hibah anu béda anu dipasihkeun ka mahasiswa anu ditujukeun pikeun gelar anu bakal nyiapkeun aranjeunna pikeun karir di komunitas intelijen AS.

Nalika ngalamar ngalebetkeun dokuménna, aranjeunna tiasa nunjukkeun mana tina tilu beasiswa anu aranjeunna hoyong dipertimbangkeun.

Nanging, masing-masing panampi ngan ukur tiasa nampi salah sahiji tina tilu hibah pikeun diajar dina widang pangajaran ieu.

  • Jumlah Award: $ 1,000 - $ 3,500
  • Tingkat Kursus: Kadua

Syarat eligibility

Ngalamar anu mahasiswa gelar sarjana kedah ngamimitian taun akademik katilu atanapi kaopat dina usum gugur taun pangajén. Lulusan tiasa nerapkeun teu langkung lami ti taun ajaran kadua.

Sadaya aplikasi ditaksir dumasar kana istighfar akademik, karakter profésional, komitmen akademik ambisi kaamanan nasional, sareng relevansi pangajaran. Sadaya pelamar kedah janten warga AS anu diajar di paguron anu diakui sacara régional.

Rincian aplikasi

Aplikasi kedah ngalampirkeun hurup panutup, sertipikat, resume, surat rekomendasi, poto ayeuna, beasiswa anu anjeun pikahoyong, sareng sakola anu bakal dihadiran ku murid.

Link beasiswa: scholarships@afio.com.

Ralph W. Shrader Pascasarjana Diversity Scholarship

Beasiswa éta nyorong langkung seueur awéwé sareng mahasiswa lulusan minoritas pikeun ngalaksanakeun program pascasarjana anu aya hubunganana sareng STEM ku ngabiayaan pelamar anu mumpuni.

  • Jumlah Award: $3,000
  • Pascasarjana / Sarjana: Lulus

Syarat eligibility

Ngalamar kedah janten mahasiswa minoritas atanapi awéwé anu warga AS sareng ngadaptar full-time dina program pascasarjana di lembaga akreditasi. Salaku tambahan, pelamar kedah didaptarkeun sareng sahenteuna 3.5 poin dina semester kadua.

Rincian aplikasi

Aplikasi online, resume, sertipikat resmi sareng sahenteuna dua surat rekomendasi diperyogikeun.

Dotcom-Monitor Awéwé dina Beasiswa komputasi

Dotcom-Monitor nyorong siswa pikeun ngudag karir di IT. Beasiswa Awéwé dina Komputasi ngadukung awéwé dina pendidikan élmu pikeun ngahontal tujuan karirna.

  • Jumlah Award: $1,000
  • Tingkat Kursus: sarjana

Syarat eligibility

Awéwé anu ngaku full-time ka akreditasi AS atanapi Kanada akademi atanapi universitas wilujeng sumping.

Rincian aplikasi

Aplikasina kedah dieusi sareng réngsé online. Nyiapkeun pikeun ngirimkeun transkrip anjeun sareng tilu jawaban kana karangan.

Awéwé Morphisec dina Beasiswa Cybersecurity

The Women in Cybersecurity Scholarship diciptakeun pikeun ningkatkeun perwakilan awéwé dina widang kaamanan cyber. Sponsor komitmen pikeun ngabantosan awéwé ngora ngajalajah karir anu bakal datang di daérah anu aya hubunganana sareng cyber.

  • Jumlah Award: $ 1,000 - $ 5,000
  • Pascasarjana / Sarjana: boh

Syarat eligibility

Awéwé anu badé gelar gelar kaamanan cyber di lembaga akreditasi tiasa nerapkeun. Ngalamar ogé kedah janten warga atanapi warga permanén anu sah di AS, Israél, atanapi nagara anggota EU.

Rincian aplikasi

Aplikasi ditaksir dumasar kana tantangan cyber, IPK, relevansi program akademik sareng karangan.

Program Beasiswa Infosec Cybersecurity

Henteu aya rahasia yén aya kakurangan profésional kaamanan cyber di Amérika Serikat. Program Beasiswa Cybersecurity Infosec diciptakeun pikeun ngadorong pelamar anu paling berbakat pikeun ngudag karir di Cybersecurity.

Ngaliwatan gawé bareng jeung Asosiasi Industri Téknologi Komputer, program ieu dimekarkeun jadi 12 beasiswa per taun pikeun mahasiswa sarjana jeung pascasarjana.

  • Jumlah Award: variasina
  • Tingkat Kursus: Boh mahasiswa pascasarjana boh sarjana

Syarat eligibility

Syarat eligibility pikeun beasiswa ieu rupa-rupa ku program beasiswa, sabab aya 12 beasiswa sadia dina widang ulikan ieu.

Rincian aplikasi

Unduh PDF anu ngandung formulir aplikasi pikeun detil lengkep.

 Beasiswa Téknologi Internasional anu langkung kuat

Kapercayaan Stronger International nyaéta pikeun nguatkeun pangaweruh téknis sareng kamampuan dunya komputer urang ngaliwatan panawaran beasiswa diajar online sareng di kampus di Cybersecurity.

Latihan téknis penting pisan pikeun masa depan anu aman sareng suksés, tapi kauangan tiasa ngajaga sababaraha calon anu saé. Beasiswa éta tujuanana pikeun ngamajukeun calon anu teu diwakilan pikeun gelar sareng karir dina widang téknologi sareng cybersecurity.

  • Jumlah Award: $ 300 - $ 10,000
  • Pascasarjana / Sarjana: boh

Syarat eligibility

Ngalamar ayeuna kedah janten dina peran IT atanapi janten full-time didaptarkeun dina universitas akreditasi 4 taun atanapi kuliah. Murid kedah gaduh sahenteuna 3.0 IPK. Beasiswa Cybersecurity dibuka pikeun mahasiswa domestik sareng internasional

Rincian aplikasi

Tanggapan éséy diperyogikeun pikeun nerapkeun, ditambah formulir aplikasi anu réngsé.

Program Beasiswa Sarjana Badan Intelijen Pusat

Program beasiswa dumasar-kabutuhan ieu nawiskeun mahasiswa pangalaman langka salaku mahasiswa diajar full-time sareng karyawan usum panas di CIA. IT, keuangan, basa asing sareng rékayasa ngan ukur sababaraha spésialisasi anu diwakilan dina pangalaman dunya nyata ieu.

  • Jumlah Award: $ 18,000 per taun, ditambah gaji padamelan sareng tunjangan sanés.
  • Tingkat Kursus: sarjana

Syarat eligibility

Ngalamar kedah janten warga Amérika Serikat sareng Siap ngalih ka Washington, DC. sadia pikeun ngarengsekeun dua atawa leuwih 18 poé tur usum panas tur siap dianggo pikeun CIA sanggeus kalulusan.

Rincian aplikasi

Aplikasi online lengkep diperyogikeun. Jalma anu lulus dina siklus kahiji ujian tunduk kana ujian médis sareng psikologis, ujian latar sareng wawancara polygraph.

Program ukhuwah Panalungtikan Pascasarjana Yayasan Élmu Nasional (GRFP) 

Program ukhuwah NSF ngadukung mahasiswa doktor anu luar biasa dina disiplin élmu, rékayasa, matématika sareng téknologi anu narékahan pikeun gelar dumasar-panalungtikan maju.

Salian pangrojong kauangan, sasama kauntungan tina kasempetan panalungtikan internasional, pamekaran profésional sareng kabébasan pikeun ngalakukeun panalungtikan di lembaga Amérika anu aranjeunna pilih.

  • Jumlah Award: $ 34,000 stipend taunan sareng $ 12,000 biaya sangu pikeun pendidikan, salami tilu taun berturut-turut
  •  Tingkat Kursus: Lulus

Syarat eligibility

Ngalamar kedah janten warga AS anu milari gelar STEM dumasar kana panalungtikan di lembaga akreditasi.

Rincian aplikasi

Kompetisi pikeun beasiswa GRFP sesah. Paket aplikasi ngandung inpormasi pribadi, pernyataan pribadi sareng pangalaman sareng kapentingan panalungtikan anu lengkep, pernyataan panalungtikan pikeun lulusan, transkrip sareng tilu hurup rujukan.

saran:

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Anjeun Dupi ogé kawas