Beasiswa Rhodes di Universitas Oxford pikeun Siswa Internasional di Inggris 2022-2023

Aplikasi sareng makalah anu sanésna ayeuna parantos dikintunkeun pikeun Beasiswa Rhodes di The Oxford University for International Students, jalma anu nyumponan syarat hak beasiswa Rhodes, sareng anu bakal resep disarankan pikeun henteu miceunan waktos sareng ngalamar Rhodes ieu. beasiswa di Inggris sagancang-gancangna.

Beasiswa Rhodes di Universitas Oxford

Ulama dasar tina beasiswa Rhodes di Inggris nyaéta 2 taun, tunduk terus-terusan, sareng dina waktos-waktos sahenteuna, pikeun kalakuan anu hadé sareng luar biasa.

Naon anu anjeun kedah terang ngeunaan beasiswa RHODES pikeun mahasiswa internasional

  • Dugi ka ayeuna, Beasiswa Rhodes parantos dilélér dina konstituén 20 (ngalambangkeun langkung ti 60 nagara anu béda).
  • Taun ieu, langkung ti saratus Beasiswa Rhodes aya dina suplai sareng 2 Beasiswa global anyar ngamungkinkeun calon anu layak ti sésa dunya diangkat ku Universitas maranéhanana.
  • Inpormasi umum ngeunaan panyiapan aplikasi Scholarship UK Rhodes global salian patarosan anu sering ditaroskeun sareng syarat syarat anu dipendakan di dieu tetep maca.

Beasiswa Rhodes singket di Universitas Oxford Katerangan 

Sistem Beasiswa Rhodes mangrupikeun pangajén pascasarjana anu ngadukung mahasiswa luar biasa ti sakumna dunya pikeun maju diajar di Universitas Oxford.

The Rhodes diakuan salaku program beasiswa internasional pangkolotna sareng panginten anu paling bergengsi dibandingkeun sareng anu sanés di sakumna dunya.

Beasiswa dileler dina teu kurang ti 20 konstituén Rhodes (64 nagara anu béda-béda) di sakumna dunya.

Dewan Rhodes sakumaha anu dinyatakeun dina syarat kualifikasi beasiswa Rhodes nyaéta milarian akademisi sareng pamimpin sosial anu intelektual sareng karakter anu luar biasa sareng ngamotivasi pikeun ngalibetkeun tantangan internasional, komitmen kana jasa batur, sareng nunjukkeun janji pikeun janten pamimpin anu didorong nilai, prinsip pikeun kahareup dunya.

Panitia anu tanggung jawab pikeun seleksi milarian ieu:
• kaunggulan akademik (misalna Honors Kelas Pertama atawa IPK minimum 3.7 kaluar tina 4.0, atawa sarimbag).

  • tanaga pikeun ngagunakeun kamampuan anjeun saloba-lobana (sapertos anu dipidangkeun ku penguasaan di daérah sapertos olah raga, musik, debat, tari, téater, sareng usaha artistik, khususna nalika damel tim aub)
  • kawani, kumawula, bebeneran kana kawajiban, simpati jeung panyalindungan ka lemah, ukhuwah, kahadean, jeung unselfishness.
  • kakuatan moral karakter jeung naluri pikeun mingpin, sarta pikeun nyokot minat sasama manusa Anjeun

Platform host

Sadaya beasiswa dicandak di Universitas Oxford di Inggris.

Beasiswa Rhodes, dingaranan magnate pertambangan Anglo-Afrika Kidul sareng politikus Cecil John Rhodes, Didirikeun dina 1902, anu tujuanana pikeun ngasuh pamimpin anu sumanget masarakat pikeun masa depan dunya. Ieu mangrupikeun panghargaan pascasarjana internasional pikeun mahasiswa diajar di Universitas Oxford.

Beasiswa Rhodes dijalankeun ku Rhodes Trust, Oxford, Inggris.

Tingkat / Widang Studi Ngabogaan

Beasiswa éta sayogi pikeun a full-waktu postgraduate gelar (kaasup BA kalayan status senior leuwih dua taun) di Universitas Oxford pikeun sagala kursus pilihan ulikan.

Grup Layak

Beasiswa Rhodes nampi aplikasi ti Siswa ti Australia, Bermuda, Kanada, Cina, Jérman, Hong Kong, India, Jamaika & Pasamakmuran Karibia, Kenya, Selandia Anyar, Pakistan, Afrika Kidul (kaasup Afrika Kidul, Botswana, Lésotho, Malawi, Républik Namibia jeung Swaziland), Uni Émirat Arab, Amérika Sarikat, Zambia jeung Zimbabwé.

Syarat Kelayakan Beasiswa Umum Rhodes

Syarat beasiswa Rhodes di handap ieu dilarapkeun ka salah sahiji atanapi sadayana calon pikeun Beasiswa Rhodes:

Syarat beasiswa Rhodes
  • Kawarganagaraan & karésidénan: unggal Calon kedah minuhan sarat kawarganagaraan sareng karésidénan sareng kabutuhan sistem Rhodes anu aranjeunna ngalamar.

Mangga parios inpo elaborate rigorously via link nagara.

  • Umur: Wates umur beda-beda antara konstituén sareng ogé tina wates minimum umur 18 dugi ka paling 28 ku hiji 1 Oktober taun saatos pamilihan calon.

Dina sabagéan ageung konstituén, wates katampi ngeunaan calon nyaéta umur 24 atanapi 25 taun.

Punten parios sacara saksama umur tepat anu diperyogikeun pikeun konstituén anjeun sateuacan ngalamar.

Calon anu suksés dipiharep sumping di Oxford dina Oktober saatos prosés seléksi sareng metode.

Beasiswa éta biasana henteu tiasa ditunda.

  • pangajaran: Sadaya calon kedah parantos ngahontal posisi akademik anu lumayan cekap maju pikeun ngajamin parantosan gelar sarjana dina bulan Oktober saatos pamilihan.

Posisi di akademisi kedah cukup luhur pikeun mastikeun anjeun ngaku ka Universitas Oxford, anu ngagaduhan syarat éntri anu kompetitif sareng masihan kapercayaan yén Ulama Rhodes bakal ngalaksanakeun standar akademik anu luhur di Oxford. Konstituén individu bisa nangtukeun hiji 1st atawa sarimbag.

Sababaraha konstituén ngabutuhkeun gelar sarjana pikeun dicandak dina konstituén khusus tina aplikasi.

Beasiswa Rhodes di Universitas Oxford UK mangpaat

Beasiswa ieu nyertakeun sadaya biaya Universitas, naha éta mangrupikeun kuliah, éta ogé nyertakeun stipend pribadi kalebet salah sahiji tiket pesawat kelas ékonomi ka Oxford nalika mimiti Beasiswa, éta ogé nyertakeun penerbangan ékonomi balik ka nagara asal murid di kacindekan tina Scholarship.

Tanggal Tutup Aplikasi pikeun Beasiswa Rhodes di Universitas Oxford di Inggris

Kiriman pikeun Beasiswa Rhodes dibuka sapanjang usum panas sareng musim semi taun sateuacan asup ka Oxford, contona, aplikasi Summer 2022 bakal asup ka Oxford di 2023

  • 15 Mei 2022 nominasi universitas dibuka
  • 30 Juni 2022 nominasi réngsé
  • 31 Agustus 2022 aplikasi réngsé
  • Daptar pondok Oktober 2022 sareng wawancara dimimitian
  • Nopémber 2022 mangrupikeun tanggal pamilihan ahir
  • Awal Januari 2023 deadline pikeun aplikasi pikeun Oxfords
  • Telat Séptémber 2023 ngamimitian diajar

Catetan:Deadline aplikasi beasiswa pikeun nagara-nagara anu mimiti ngalamar dina bulan Juni biasana September 30 taunan, bari éta Oktober 31 pikeun nagara anu mimiti ngalamar dina bulan Juli. Ku kituna, anjeun gaduh total tilu bulan pikeun ngamimitian sareng ngalengkepan aplikasi beasiswa Rhodes anjeun. Tapi, kusabab pandémik ayeuna, Covid-19, The Rhodes Trust bakal rada ngarobih jaman pamilihanna. Wawancara jarak jauh bakal diadopsi pikeun wawancara ahir sareng téknologi anu diperyogikeun bakal dianggo pikeun ngatur wawancara. Ieu nunjukkeun yén wawancara ahir tiasa dilakukeun via telepon online.

Pedoman Aplikasi pikeun Beasiswa Rhodes di Universitas Oxford sareng FAQ

Di handap ieu aya sababaraha patarosan anu ditaroskeun ku jalma-jalma ngeunaan beasiswa ieu sareng kami parantos masihan jawaban ka aranjeunna dina nawar pikeun ngajantenkeun tulisan ieu langkung komprehensif.

Jenis jalma naon anu anjeun milarian?

Sakumaha anu dinyatakeun dina syarat kelayakan beasiswa Rhodes; Kami jalma ngora anu pinunjul dina widang anu dipilih, kalayan ambisi sareng dorongan pikeun janten pamimpin anu bakal datang di masarakat. Kriteria pilihan pikeun nominasi nyaéta:

literatur jeung skolastik attainments (kaunggulan akademis) énergi pikeun ngagunakeun kamampuh hiji fullest (sakumaha ditémbongkeun ku ngawasaan di wewengkon kawas olahraga, musik, debat, tari, téater, jeung pursuits artistik, utamana dimana kebersamaan, gawé babarengan, sarta gawé babarengan, nyaéta ngungudag. .

Beasiswa Rhodes dikonfirmasi sakali calon anu suksés parantos ditawarkeun pangakuan di Universitas Oxford.

Punten dicatet yén saha waé murid anu anjeun nyalonkeun kedah gaduh catetan akademik anu luar biasa pikeun ngahontal kriteria pangakuan Universitas Oxford.

The Rhodes Trust ngabagéakeun ngabagéakeun aplikasi ti nonoman berbakat tina sababaraha latar.
Pilihan anu dilakukeun ku dewan dumasar kana kualitas kapamimpinan sareng keterlibatan sosial sanés individu, tapi hal-hal sapertos ras, sareng kabangsaan henteu dianggap.

Inpormasi naon anu kedah disayogikeun pikeun nyalonkeun hiji individu?

Bentuk nominasi tiasa dipendakan Ieuh.
Formulir kedah dieusian saé sakali per calon, kalebet surat nominasi ti lembaga.

Aya ogé Pitunjuk pikeun Nominasi sayogi nu kudu dibaca sateuacan ngalengkepan formulir nominasi. Saatos nampi nominasi, kami bakal ngirim email ka nominasi kalayan uleman pikeun nerapkeun sareng rinci ngeunaan cara ngaksés portal aplikasi.

Universitas mana anu layak pikeun nominasi?

Sacara prinsip, Universitas mana waé tiasa nyalonkeun jalma ngora anu minuhan kriteria eligibility. Punten dicatet yén pelamar kedah nyumponan sarat éntri pikeun kursus studi pascasarjana anu dipilih di Universitas Oxford, nyaéta aranjeunna kedah saé sacara akademis.

Mudah-mudahan eusi ieu mangpaat. Sae pikeun ngantunkeun kami koméntar via bagian koméntar sareng kami bakal uih deui ka anjeun pas mungkin

saran:

koméntar 2
  1. Dupi abdi tiasa nerapkeun schlarship pikeun diajar di Inggris. pikeun kursus gelar sarjana kuring. Dina bisnis jeung komunikasi.

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Anjeun Dupi ogé kawas