10 Beasiswa Psikologi Pikeun Siswa Internasional di Kanada 2023

Naha anjeun milarian program psikologi pikeun mahasiswa internasional kalayan beasiswa pikeun diajar gratis di Kanada? Naha anjeun hoyong terang kumaha sapertos diajar psikologi di Kanada?

Naha anjeun milarian sarat anu pasti sareng kriteria eligibility pikeun diajar psikologi di Kanada? Naha anjeun hoyong terang upami aya beasiswa pikeun diajar program psikologi?

Psikologi mangrupikeun kursus ulikan anu lega pisan anu nyertakeun rupa-rupa paripolah manusa anu diterapkeun dina seueur widang usaha.

Kusabab ageungna, seueur psikolog museurkeun kana daérah anu dipikaresep. Sareng kusabab éta mangrupikeun kursus médis, biaya SPP na biasana tinggi.

Kusabab faktor ieu, seueur mahasiswa internasional anu resep diajar psikologi di Kanada condong milarian Beasiswa anu béda.

Saatos negeskeun éta, kami parantos ngahiji daptar beasiswa pikeun program psikologi anu béda di Kanada pikeun ngabantosan anjeun diajar gratis.

Janten, upami gaduh niat diajar psikologi tulisan ieu masihan anjeun inpormasi ngeunaan naon waé jalur karir ieu.  

Linggih sareng beja !!!.

Beasiswa Psikologi Pikeun Siswa Internasional di Kanada

Ogé Baca: 15 Sakola Pangsaéna pikeun Psikologi di Dunya 2023

Naha Diajar Psikologi di Kanada mangrupikeun Pilihan anu Saé?

Ieu mangrupikeun kanyataan anu kacatet yén Kanada mangrupikeun nagara maju sareng multikultural anu dikaruniai ku kahadéan alam anu lega sareng kaunggulan akademik.

Mayoritas lembaga Kanada dipeunteun-kelas dunya nu akun pikeun posisi maranéhanana di luhur 100 dunya. Tingkat kaunggulan ieu ngajadikeun eta atraksi utama pikeun siswa internasional.

Upami anjeun hoyong diajar psikologi, universitas Kanada mangrupikeun tempat anu saé pikeun diajar program psikologi. Alesanna nyaéta Kanada salaku nagara sok negeskeun kasadaran kaséhatan méntal sareng karaharjaan.

Dina hal éta, seueur universitas anjeunna nawiskeun psikologi salaku jurusan sarjana, master, diploma, sareng program tingkat doktor.

Kusabab psikologi mangrupikeun urusan sadayana, éta diperyogikeun pikeun ngajaga kasaimbangan émosional di dunya urang. Sareng pikeun perpecahan anu henteu masihan petunjuk ngeunaan naon waé masalah ieu, kami bakal ngamimitian ku masihan anjeun tinjauan sareng ngajawab patarosan anu sering ditaroskeun "Naon Psikologi?"

Naon psikologi?

Psikologi nurutkeun American Psychological Association nyaéta ulikan ngeunaan paripolah jeung pikiran manusa. Sanaos ieu dianggap jalur karir énggal, urang ningali jejakna dina filsafat.

Psikologi nyalira mangrupikeun disiplin anu lega sareng seueur sub-karir. Sababaraha psikolog fokus kana elemen kayaning tekanan sosial, faktor lingkungan, sarta pangaruh biologis sedengkeun sababaraha fokus kana kumaha manusa mikir, ngarasa, jeung polah. 

Titik ahir psikologi nya éta ngabantosan hiji wawasan anu jero kana paripolah manusa. Ieu ngabantuan urang ngartos lampah batur ogé diri urang sorangan.

Ogé Baca: 15 Sakola Pangalusna Di Florida Pikeun Psikologi 2023

Naha Psikologi Profesi Anu Saé?

Ampir unggal dinten di dunya abad ka-21 urang, teu aya iklan anu langkung ageung tibatan anu ngajagaan kaséhatan méntal anjeun. Sareng pikeun kajadian éta peryogi psikolog.

Dina respon kana kabutuhan leuwih psikolog, aya paningkatan dina outlook pakasaban tina profési. Naon anu nyatakeun yén padamelan ieu moal pernah kaluar tina paménta. Ogé, spésialisasi anu ageung nyangking seueur kamungkinan anu teu aya tungtungna pikeun karir dina psikologi.

Janten, upami anjeun badé ngudag gelar sarjana psikologi, kami badé ngabéjaan yén anjeun nuju jalan anu leres.

Sareng tangtosna, Kanada mangrupikeun titik awal anu saé kusabab seueurna beasiswa psikologi pikeun mahasiswa internasional.

Naon Kursus sareng Program dina Psikologi Gaduh Beasiswa di Kanada?

Kanyataanna nyaéta sababaraha program psikologi ngagaduhan beasiswa pikeun mahasiswa internasional di Kanada sedengkeun anu sanésna henteu. Saluareun beasiswa, anjeun kedah terang jurusan psikologi anu anjeun kedah angkat.

Sakumaha anu urang tepangkeun sateuacana, psikologi lega sareng jalur karir di jerona henteu terbatas. Luasna ieu mangrupikeun salah sahiji alesan kunaon psikolog condong museurkeun ngan ukur kana hiji bidang kaahlian. 

Ogé, gumantung kana jalur karir psikologi anu anjeun lakukeun, workstations sareng skenario bakal bénten pisan. Janten dasarna idéal pikeun anjeun terang naon bagian psikologi anu anjeun hoyong ngalatih.

Di handap ieu daptar jurusan psikologi di Kanada;

  • Neuropsikologi.
  • Psikologi Anak.
  • Psikologi Klinis.
  • Psikologi Forensik.
  • Psikologi kognitif.
  • Psikologi Abnormal.
  • Psikologi biologis.
  • Psikologi developmental.
  • Psikologi Industri-Organisasi.

Sababaraha Kursus Psikologi ngeunaan Beasiswa anu anjeun tiasa ngalamar di Kanada kalebet;

#1. Masters dina Psikologi di Kanada.

  • Durasi: 1-2 taun
  • Status: Full-waktu jeung Part-time 
  • Dilatih dina: Élmu Kognitif, Psikoanalisis, Psikologi Klinis, Psikologi Anak, jsb.

#2. MS dina Psikologi.

  • Lilana: Teu dieusian.
  • Status: Full-waktu jeung Part-time.
  • Dilatih dina basis Panalungtikan Intensif (Master of Science in Psychology) sareng kursus profésional (Master of Applied Psychology).

#3. MSc dina psikologi.

  • Lilana: 2 taun
  • Status: Full-waktu jeung Part-time 
  • Dilatih dina Kaséhatan, Pangembangan, Kognisi, Persépsi sareng Psikologi Neurosains.

#4. MAP atanapi Master dina Psikologi Terapan.

  • Lilana: 2 taun.
  • Status: Full-waktu jeung Part-time.
  • Dilatih dina Psikologi Sosial, Psikologi Anak & Psikologi Terapan.

Kursus-kursus psikologi ieu sayogi dina beasiswa di Kanada. Dasarna, aranjeunna ngalatih siswa pikeun nerapkeun kaahlian sareng kaahlianana dina panalungtikan sareng evaluasi. 

Ogé Baca: Beasiswa Kanada

Naon Sakola Psikologi Pangalusna di Kanada?

Pikeun kéngingkeun pendidikan anu berkualitas, anjeun kedah angkat ka salah sahiji Sakola Liga Ivyl atanapi Sakola Liga Ivy Umum. Nanging, aya sababaraha sakola anu nawiskeun program psikologi pangsaéna di Kanada.

Janten anjeun ngan ukur nampi anu pangsaéna, kami parantos ngadamel daptar sakola psikologi anu pangsaéna di Kanada. Narikna, sababaraha sakola ieu nawiskeun beasiswa pikeun mahasiswa internasional anu diajar psikologi di Kanada.

Ieu daptar sakola psikologi pangsaéna di Kanada;

  • York Universitas
  • McGill Universitas
  • Universitas Ratu
  • Universitas Dalhousie
  • Universitas Toronto
  • McMaster Universitas   
  • Universitas Islam Bandung   
  • Universitas Ottawa   
  • Concordia Universitas    
  • Universitas Windsor    
  • Universitas Montréal
  • Universitas Fraser Simon
  • Universitas British Columbia

Punten dicatet yén anjeun tiasa diajar program psikologi di tingkat sarjana, master, doktor sareng diploma di sakola ieu di Kanada. 

Naon Sarat pikeun Diajar Psikologi di Kanada?

Pikeun ngalamar program psikologi atanapi beasiswa di Kanada anjeun kedah layak sareng nerapkeun nganggo dokumén;

  • Pikeun gelar sarjana dina psikologi, siswa kudu ngalengkepan 10 + 2 ujian ti dewan atikan dipikawanoh.
  • Nanging, pikeun pelamar master, anjeun kedah ngagaduhan gelar sarjana dina psikologi atanapi program anu sarimbag ti universitas anu diakui.
  • Ogé, upami anjeun sanés ti nagara anu nyarios basa Inggris, anjeun kedah nunjukkeun bukti kamahéran basa Inggris ngalangkungan tés sapertos IELTS, TOEFL, PTE jsb. 
  • Salaku tambahan, anjeun peryogi skor GRE kalapa atanapi anu sarimbagna anu ditampi ku universitas.
  • Ogé, anjeun peryogi surat rekomendasi.
  • Sareng anu terakhir, pernyataan tujuan.

Ogé Baca: Harti Motivasi Dina Psikologi

Sabaraha Biaya SPP pikeun Diajar Psikologi di Kanada?

Sacara umum, biaya diajar Psikologi di Kanada kisaran ti 17,000 CAD dugi ka 60,000 CAD. Nanging, ieu umumna gumantung kana kursus sareng tingkat program.

Kieu kumaha biaya SPP psikologi;

  • Sarjana: 20,000 CAD ka 60,000 CAD 
  • Master urang: 18,000 CAD ka 48,000 CAD 
  • PhD: 17,000 CAD ka 57,000 CAD 

Daptar Beasiswa Psikologi pikeun Siswa Internasional di Kanada.

Upami anjeun resep diajar psikologi di Kanada ngeunaan beasiswa, aya seueur beasiswa anu anjeun pilih.

Gumantung kana naon anu anjeun milarian, anjeun tiasa mendakan beasiswa anu dibiayaan sapinuhna atanapi sawaréh pikeun diajar psikologi gratis di Kanada.

Daptar ngawengku;

#1. Annette Urso Rickel Foundation Disertasi Award pikeun Kabijakan Umum.

  • Beasiswa Worth: US $ 1,000.

Penghargaan Disertasi Yayasan Annette Urso Rickel pikeun Kabijakan Umum masihan mahasiswa anu hoyong diajar psikologi di Kanada.

Utamana, beasiswa ieu kabuka pikeun mahasiswa internasional anu peryogi dukungan pikeun panalungtikan kawijakan umum anu aya hubunganana sareng psikologi.

#2. American Psychological Foundation Scott sareng Paul Pearsall Scholarship.

  • Beasiswa Worth: US $ 10,000.

Upami anjeun resep damel atanapi naliti pikeun ningkatkeun pamahaman stigma psikologis sareng nyeri anu dialaman ku déwasa anu hirup cacad fisik maka beasiswa ieu kanggo anjeun.

Dasarna, American Psychological Foundation Scott sareng Paul Pearsall Scholarship kabuka pikeun ngan ukur mahasiswa psikologi. 

#3. FJ McGuigan disertasi Award

  • Beasiswa Worth: US $ 2,000.

Ieu salah sahiji beasiswa psikologi pikeun mahasiswa internasional di Kanada. Penghargaan Disertasi FJ McGuigan mangrupikeun beasiswa anu dibiayaan sawaréh.

Mangkaning, beasiswa ieu ngadukung panalungtikan disertasi anu difokuskeun kana ngamajukeun konsepsi kohesif otak sareng paripolah.

#4. Beasiswa Pascasarjana Universitas Guelph.

  • Beasiswa Worth: Henteu Ditetepkeun.

Beasiswa lulusan Universitas Guelph sapertos nami nagara dibuka pikeun mahasiswa pascasarjana dina psikologi. 

Salami anjeun nawiskeun program pascasarjana dina psikologi, anjeun tiasa ngalamar beasiswa ieu. Nanging, éta condong langkung milih mahasiswa pascasarjana dina psikologi industri-organisasi.

Ogé, meunang beasiswa ieu hartosna anjeun bakal diajar di Universitas Guelph.

#5. The Chicago School of Beasiswa Psikologi Profesional.

  • Beasiswa Worth: Henteu Ditetepkeun.

The Chicago School of Professional Psychology Scholarships hadir kalawan kaunggulan tilu arah: beasiswa psikologi, Global Impact Scholarship sareng International Student Grant.

Unggul beasiswa ieu ngabagéakeun anjeun diajar di The Chicago School, AS.

Ogé Baca: Program PhD Dibiayaan Pinuh di 2023

#6. The Anna Gordon Memorial Endowed Scholarship.

  • Beasiswa Worth: Henteu Ditetepkeun.

Salajengna dina daptar beasiswa psikologi pikeun mahasiswa internasional di Kanada nyaéta Anna Gordon Memorial Endowed Scholarship.

Ngaliwatan beasiswa psikologi ieu, siswa tiasa diajar gratis di Kanada. Nanging, ngan ukur jurusan psikologi dina taun seniorna tiasa nerapkeun.

Ogé, aranjeunna kedah daék diajar atanapi diajar di College of Arts and Sciences di Universitas Alabama, AS.

#7. Beasiswa Universitas Pasamakmuran Virginia.

  • Beasiswa Worth: Henteu Ditetepkeun.

Beasiswa universitas Virginia Commonwealth ngagaduhan seueur sub-beasiswa dina skéma pikeun mahasiswa psikologi.

Nanging, hiji-hijina kriteria pikeun ngalamar nyaéta yén murid kedah daék diajar di Universitas Komanwel Virginia, AS.

#8. Bangor Universitas Sakola Psikologi.

  • Beasiswa Worth: Henteu Ditetepkeun.

Universitas Bangor ngagaduhan seueur beasiswa psikologi anu tiasa dianggo ku mahasiswa internasional sareng Kanada.

Nanging ngan ukur mahasiswa anu didaptarkeun atanapi badé didaptarkeun di Universitas Bangor tiasa nerapkeun.

#9. Beasiswa Pencapaian Subjek Universitas Bournemouth dina Psikologi.

  • Beasiswa Worth: Henteu Ditetepkeun.

Beasiswa Pencapaian Subjek Universitas Bournemouth dina Psikologi dibuka pikeun mahasiswa sarjana.

Siswa anu hoyong diajar pikeun meunangkeun gelar sarjana psikologi di Bournemouth University tiasa ngalamar beasiswa ieu. 

Nanging, anjeun kedah janten warga Inggris / EU.

#10. King's College London Institute of Psychiatry, Psikologi & Neurosains.

  • Beasiswa Worth: Henteu Ditetepkeun.

Ieu mangrupikeun salah sahiji beasiswa khusus universitas anu ditawarkeun ku King's College London. 

Ieu mangrupikeun salah sahiji beasiswa anu dibuka pikeun mahasiswa internasional anu hoyong diajar psikologi gratis di Kanada. 

Nanging, éta ngan kabuka pikeun mahasiswa pascasarjana psikologi.

Ku ngalamar sareng meunang salah sahiji beasiswa ieu, mahasiswa internasional anu boga niat diajar psikologi di Kanada tiasa ngalakukeun kitu tanpa megatkeun bank.

Ogé Baca: 20 Beasiswa Perawat pikeun Siswa Internasional di Kanada 2023

Patarosan anu Sering Ditanya Ngeunaan Beasiswa Psikologi pikeun Siswa Internasional di Kanada

Naha Psikolog Dibutuhkeun di Kanada?

Psikolog di paménta tinggi di Kanada. Pikeun ngadukung sabaraha, dina skala 1 dugi ka 10, paméntana aya dina 9. 

Salian ti éta mangrupikeun kursus-profil tinggi anu dipénta, psikolog mangrupikeun karir anu mayar pangluhurna di Kanada di 2020. 

Sabaraha Psikolog Kéngingkeun di Kanada?

Psikolog jeung pangalaman luhur earn leuwih ti fresh graduates. Upami anjeun ahli psikologi klinis anu berpengalaman sareng disertipikasi, anjeun bakal nampi sakitar $97,451 sareng $130,932 dina sataun.

Ieu ogé gumantung kana kota Kanada dimana anjeun cicing.

Sabaraha lami Gelar Psikologi di Kanada?

Gelar sarjana dina psikologi butuh 4 taun kanggo réngsé sedengkeun gelar master ngan ukur 2 taun. Nanging, gelar doktor di sisi sanésna tiasa nyandak dugi ka 4 taun. 

Naha Gelar Psikologi Kanada Sah Di India?

Sadaya Sértipikat sareng gelar anu ditampi di salah sahiji paguron Kanada sah sareng diakui sacara internasional. Sanaos anjeun diajar psikologi ngeunaan beasiswa, sertipikatna sah.

Janten, leres, sertipikat gelar psikologi anjeun ditampi ti mana-mana universitas Kanada ditampi di dunya, kalebet India.

Naha Psikologi Pilihan Karir Anu Saé di Kanada?

Leres, psikologi mangrupikeun pilihan karir anu saé di Kanada. Kanada mangrupikeun bumi seueur pasien sareng individu anu ngalangkungan krisis pertengahan umur. Sareng éta hartosna aranjeunna peryogi psikolog.

Kalayan gelar profésional, anjeun gaduh tempat pikeun profési anjeun mendakan ekspresi di Kanada.

Naon Dupi Psikolog Gawé?

Psikolog tiasa dianggo dina widang usaha anu sanés sapertos 

  • hukum
  • Ngajar.
  • ubar
  • Audiology
  • Karya sosial
  • sangakan 
  • Management
  • Patologi ucapan

Ogé Baca: 20 Beasiswa Sarjana Pikeun Siswa Internasional di Kanada 2023

kacindekan

Dina titik ieu, anjeun kedah yakin yén gelar psikologi di Kanada patut waktos sareng sumber anjeun. Ogé, ngaliwatan beasiswa ieu, anjeun tiasa diajar salah sahiji program psikologi gratis di Kanada.

Kami ngarepkeun anjeun suksés kalayan aplikasi anjeun !!!

Rujukan

saran

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Anjeun Dupi ogé kawas