Laju Penerimaan Sakola Anyar, Pangakuan, SAT / ACT, SPP

Tulisan ieu ngagaduhan inpormasi ngeunaan tingkat katampi Sakola Anyar, pangakuan, syarat SAT / ACT, SPP, prosés aplikasi pikeun domestik sareng mahasiswa internasional sarta informasi penting lianna.

Di Sakola Anyar, anjeun bakal ngalaman jenis anyar universitas di New York dimana mahasiswa, seniman, jeung désainer papanggih tangtangan sudut pandang konvensional sarta nyieun parobahan positif. Sakola Anyar ngamangpaatkeun pinuh ku lokasina di salah sahiji kota anu paling dinamis sareng beragam di dunya.

Parsons School of Design, Eugene Lang College, School of Public Engagement, Parsons Paris sareng School of Performing Arts mangrupikeun salah sahiji paguron sarjana di sakola.

Nalika anjeun maca langkung jauh, anjeun bakal langkung terang ngeunaan sakola, tingkat katampi sareng prosés pangakuan, SPP, jsb.

Laju Ditampi Sakola Anyar

Ngeunaan Sakola Anyar

The New School diadegkeun dina 1919 di Greenwich Village, lembaga akademik mangrupikeun universitas umum di New York City. Sakola mangrupikeun tempat murid kreatif, seniman sareng desainer tiasa berinteraksi sareng komunitas anu rupa-rupa, ngabahas ide sareng ngalegaan pangaweruhna.

Kira-kira 15,000 siswa ilubiung dina program sarjana, lulusan, sareng neraskeun pendidikan di New York's New School, sareng aranjeunna diajar dina rupa-rupa widang di departemén anu béda-béda sakola anu kasohor di dunya ieu.

Sakola Anyar ngagaduhan sajarah kaunggulan sareng ngalatih murid dina drama, seni rupa sareng desain, manajemén jeung administrasi, seni liberal, élmu sosial, tulisan kreatif, sareng musik kontemporer sareng klasik di kampus Greenwich Village bersejarah sareng di seueur daérah e-learning di dunya.

Naha sakola anyar éta sakola anu saé?

Naha sakola anyar éta sakola anu saé? Upami ieu patarosan anjeun maka anjeun kedah ngartos yén teu aya tolok ukur pikeun ngukur sakola anu saé. Éta sadayana gumantung kana naon anu anjeun pikahoyong pikeun tujuan akademik anjeun.

Di handap ieu kami bakal ngabahas sababaraha hal anu anjeun pikahoyong sareng kumaha pangalaman anjeun nalika anjeun ngamimitian diajar di Ne School - ieu bakal ngabantosan anjeun mutuskeun naha ieu sakola anu saé pikeun anjeun atanapi henteu.

Program akademik multidisiplin anu ditawarkeun ku sakola ngabebaskeun anjeun tina wates tradisional, anu ngamungkinkeun anjeun kalenturan pikeun diajar sacara jero tina sababaraha sudut pandang.

Salaku murid di The New School, anjeun tiasa nyandak kursus-kursus di akademi sareng mata pelajaran sakola sareng neuleumkeun diri dina seueur bidang pangajaran anu aya hubunganana sareng kapentingan anjeun. Naon anu anjeun kéngingkeun dina kalenturan akademik ieu ageung pisan.

Ku nyebrang jalur akademik tradisional, anjeun pasti bakal maju dina sagala widang kahirupan, ngalegaan kaahlian ngarengsekeun masalah anjeun, sareng siap ngadamel dampak dina dunya anu kompleks.

Kaahlian anjeun dina pamikiran kritis bakal ningkat nalika anjeun prototipe solusi inovatif sareng nampi pangalaman panangan heula ngaliwatan bengkel sareng diajar dumasar-proyék.

Di The New School, pendekatan akademik anu ketat ngalegaan pamekaran pangaweruh dina pendidikan pikeun ngabantosan anjeun mendakan sareng ngawujudkeun gairah sareng visi anjeun.

Ogé Baca: Laju ditampa Universitas Yale, Pangakuan sareng seueur deui

Laju Ditampi Sakola Anyar

Laju ditampa ti Sakola Anyar nyaéta 69%. Rengking ka-74 di New York kalayan tingkat katampi panghandapna.

Sakola Anyar mangrupikeun Universitas anu kompetitif, sareng upami anjeun nyumponan sarat, aya kasempetan anu saé pikeun asup kana éta. Taun ka tukang, 6,012 pelamar tina 8,701 pelamar ditarima.

Universitas mangrupikeun salah sahiji sakola di AS anu ngagaduhan syarat pangakuan SAT sareng ACT anu luhur sareng biasana nampi mahasiswa dina 26% luhur (SAT 1140/1360 ACT 26/30).

Institusi Akademis umumna nampi sareng narik pelamar kalayan IPK B + sareng IPK rata-rata sakitar 3.59 ti SMA maranéhanana. 21% jalma anu nampi pangakuan mutuskeun angkat ka sakola.

Skor dina SAT atanapi ACT henteu diperyogikeun pikeun asup ka Sakola Anyar. Upami anjeun ngalebetkeun hasil tés, éta bakal dianggap dina aplikasi anjeun, tapi henteu diperyogikeun. 34% murid ngirim skor SAT sareng 16% ngirim skor ACT rata-rata salami aplikasi.

The Admissions Sakola Anyar

Sakumaha anu parantos disebatkeun, Sakola Anyar mangrupikeun universitas riset swasta kalayan tingkat katampi 69%.

Universitas, anu nampi langkung ti satengah pelamarna, gaduh prosedur pangakuan kompetitif kalayan rata-rata skor SAT / ACT anu luhur. Nanging, The New School ngalakukeun pertimbangan pangakuanna dina prosés holistik tanpa tés wajib, sareng kaputusan pangakuan henteu dumasar kana nomer waé.

Karangan anu kuat sareng surat rekomendasi anu kuat tiasa ningkatkeun aplikasi anjeun ogé ilubiung dina kagiatan komunitas anu bermakna sareng rencana kursus anu ketat.

Émut yén unggal paguron anu aya hubunganana sareng The New School ngagaduhan syarat pangakuan anu unik anu tiasa kalebet ujian, portofolio, sareng kiriman karangan. Siswa anu ngagaduhan carita atanapi prestasi anu pikaresepeun masih tiasa dianggap serius, sanaos skor sareng peunteunna henteu dugi ka rata-rata skor sakola.

Ogé Baca: Kumaha Lulus Ujian Sakola Perawat

Syarat SAT sareng rata-rata skor SAT

Sakola anyar umumna langkung milih murid janten diantara 34% jalma anu nyandak tés SAT. Sakola sakola terus-terusan nurunkeun skor SAT kumulatifna ka 1140/1600, ngajantenkeun pangakuan kana sakola tiasa pisan.

Rata-rata skor SAT kumulatif pikeun mahasiswa anyar anu katampi di sakola diperkirakeun 1250/1600. Kusabab tingkat katampi Sakola Anyar rada selektif, anjeun tiasa ningkatkeun kasempetan anjeun lebet ku nyumponan syarat SAT ieu.

Sakola anyar rengking ka-27 di New York kalayan rata-rata skor SAT kumulatif sareng ka-170 di tingkat nasional. 34% calon siswa ngalebetkeun poin SAT ka sakola.

SAT Bacaan 25580
SAT Matematika 25560
SAT Komposit 251140
SAT Bacaan 75680
SAT Matematika 75680
SAT Komposit 751360
Skor SAT Rata-rata1250

Syarat ACT sareng IPK ACT

Catetan pangakuan nunjukkeun yén The New School rutin ngaku murid kalayan ACT 26 atanapi langkung luhur. Siswa anu tungtungna asup ka sakola ngirim skor ACT anu aya di luhur 18% di sakumna.

Ngalamar anu gaduh skor ACT 28 kedah aya di luhur murid anu sigana bakal asup ka sakola.

Sakola sakola rengking ka-26 di New York sareng ka-158 di Amérika Serikat.

Data nunjukkeun yén 16% jalma anu ngalamar sakola ngirim skor ACT na.

ACT Reading 25th25
ACT Matematika 2523
ACT Composite 25th26
ACT Reading 75th34
ACT Matematika 7528
ACT Composite 75th30
Skor Tindakan Rata-rata28

Perkiraan syarat IPK sareng IPK rata-rata

Ngalamar kedah gaduh sasmita SMA anu saé pisan pikeun asup ka Sakola Anyar. IPK rata-rata pikeun kelas freshman anu didaptarkeun di Universitas nyaéta 3.59 dina skala 4.0, nunjukkeun yén siswa B + utamina ditampi sareng tungtungna ngahadiran Ne School.

Sakola sakola ngagaduhan IPK rata-rata 32nd di New York. Kusabab Laju ditampa Sakola Anyar rada selektif anjeun ningkatkeun kasempetan anjeun ku nyumponan syarat GPA.

Ogé Baca: 15 Sakola Usaha di Boston pikeun diajar

Kumaha Larapkeun ka Sakola

Turutan pitunjuk di handap pikeun ngalamar program gelar sarjana:

Lengkah 1: Pilih kuliah anjeun di Sakola Anyar.

Wondering sakola anyar mana anu pas pikeun anjeun? Pariksa pilihan anjeun dina Kaca ieu.

Lengkah 2: Turutan parentah husus pikeun aplikasi.

Anggo tautan di handap pikeun milari petunjuk sareng syarat aplikasi anu lengkep pikeun program anjeun dina kuliah khusus anjeun.

Lengkah 3: Eusian aplikasi pikeun gelar anu anjeun pikahoyong.

  • Upami anjeun badé ngalamar gelar sarjana di School of Design, Parsons School of Design, Parsons Paris, College of Performing Arts atanapi Eugene Lang College of Liberal Arts nganggo Aplikasi umum.
  • Pikeun ngalamar gelar Parsons AAS atanapi gelar sarjana dewasa maka anjeun kedah nganggo Aplikasi Online The New School.
  • Urut murid sakola anyar anu ulang ngalamar enrollment dina program akademik saméméhna kudu nerapkeun deui ngaliwatan prosés Aplikasi pikeun Readmission. Parentah pikeun ngalamar salaku ulang ngalamar bisa kapanggih dina kaca ieu.
  • Siswa anu aya di Sakola Anyar anu badé angkat ka kuliah sanés di Sakola Anyar kedah ngalamar transfer internal. Parentah pikeun ngalamar transfer internal tiasa dipendakan dina kaca ieu.
  • Siswa anu nganjang tiasa mendakan langkung seueur inpormasi ngeunaan ngalamar dina Ngadatangan Website Siswa

Lengkah 4: Pariksa status aplikasi anjeun.

Asup ka Hub pangakuan pikeun ningali status bahan pangakuan anjeun. Sakali dewan pamilihan nampi sadaya inpormasi anu diperyogikeun, aplikasina parantos lengkep sareng siap diolah. Antosan sahenteuna sapuluh dinten ti tanggal aplikasi sateuacan daptar pariksa bahan aplikasi muncul.

Saatos Daptar pariksa bahan anjeun parantos diulas, mangga ngahubungi sakola sareng rekomendasi anjeun pikeun mastikeun yén transkrip anjeun, surat rekomendasi, sareng bahan-bahan sanés parantos dikirimkeun ka Sakola Anyar.

Ogé Baca: 44 Sakola Médis Pangalusna di Peringkat Inggris

Laju Penerimaan Sakola Anyar Dibandingkeun sareng sakola anu caket dieu

Laju pangakuan di sakola énggal langkung luhur tibatan rata-rata pikeun sadaya sakola anu caket sareng éta, rata-rata sakitar 56.7.

Di handap ieu mangrupikeun tingkat katampi sakola sanés anu caket sareng sakola énggal.

sakolaLaju ditampa
CUNY Bernard M Baruch College43.5%
Pantun Institut Téknologi53.9%
Turo College69.4%
Stevens Institute of Technology40.0%
Universitas Pace-New York78.7%

Tarif Penerimaan Sakola Anyar pikeun Siswa Internasional sareng Kumaha Ngalamar

Sakola Anyar mangrupikeun komunitas global anu aktip anu nganut murid ti sakumna dunya. Nyatana, mahasiswa universitas ngawakilan 116 nagara.

Populasi mahasiswa internasional sakola kalebet mahasiswa anu henteu acan angkat ka Amérika Serikat sateuacan dilebetkeun ka sakola, mahasiswa ayeuna cicing di Amérika Serikat, sareng warga AS anu cicing di Amérika Serikat.

Sakola ngabagéakeun anjeun pikeun ngalamar sabab ieu mangrupikeun bumi pikeun rupa-rupa komunitas akademik sareng seni di hiji kota panggedéna di dunya.

Laju Penerimaan Sakola Anyar pikeun Siswa Internasional henteu bénten sareng katampi umum. Siswa internasional nampi tingkat pertimbangan anu sami sareng mahasiswa domestik.

Di handap ieu aya pitunjuk pikeun ngalamar mahasiswa internasional.

Ogé Baca: Alesan Kunaon Atikan Penting? Sadaya anu anjeun kedah terang

Aplikasi Siswa Internasional

Ngalamar internasional ngaliwat prosés aplikasi anu sami sareng pelamar lokal urang. Parentah aplikasi tiasa bénten-béda pikeun pelamar anu basa kahiji sanés Inggris atanapi anu transkripna henteu dina basa Inggris. Nganjang ka kaca di handap pikeun inpo nu leuwih lengkep:

Siswa anu hoyong angkat ka Sakola Anyar pikeun ningkatkeun basa Inggrisna didorong nyandak salah sahiji tina seueur kursus basa Inggris urang salaku basa kadua.

Klik link ieu pikeun inpormasi anu langkung lengkep ihwal aplikasi sareng syarat internasional.

Biaya SPP Sakola Anyar nurutkeun program

Interval kiridit anu parantos dipidangkeun dina semester sareng tabel biaya di handap ngan ukur ngarujuk kana biaya pendaptaran anu tiasa dianggo sareng henteu kedah ditaksir salaku naséhat. Beban kursus anu kedah direngsekeun ku murid supados tiasa maju sacara nyugemakeun ditangtukeun ku unggal jurusan sareng dumasar kana sarat gelar anu diajarkeun ku murid.

Tingali daptar di handap pikeun inpormasi lengkep atanapi ngahubungi Panaséhat Akademis.

Schools of Public Engagement (SPE) henteu nawiskeun SPP tetep, tapi sadayana murid mayar SPP per kiridit.

Program GelarSPP Pinuh Waktu (Per Semester)Rentang Kiridit Full-TimeSPP Per-Kredit
AAS, BBA, BFA, BS (Parsons)$26,85412-18$1,810
BA, BS, BM, BFA (Lang, CoPA)$25,95012-18$1,810
BA/BFA (Lang/Jazz, Lang/Parsons)$25,95012-21$1,810
BA, BFA, BS (SPE)N / AN / A$1,421
Parsons Paris$18,35512-18$1,245

waragad lianna

ongkosjumlahprekuensi
Fee Orientasi$155Sakali (sadayana mahasiswa sarjana sareng pascasarjana anyar)
Biaya Siswa Internasional$95Per semester (New York City wungkul)
Biaya Kampus Global$95Per semester (mahasiswa Parsons Paris)
Fee Aplikasi Doméstik$50Per aplikasi
Biaya Aplikasi Internasional$80Per aplikasi
Fee Enrollment Plan pamayaran$60Per semester

Pikeun biaya SPP lulusan sareng biaya anu sanés mangga buka kaca SPP resmi.

Program Sarjana pikeun Dewasa sareng Murid Transfer

FAQs Ngeunaan Laju ditampa Sakola Anyar sarta Admissions

Di handap ieu aya sababaraha patarosan anu sok ditaroskeun ku jalma ngeunaan pangakuan kana sakola Anyar sareng kami parantos masihan jawaban ka aranjeunna dina usaha pikeun ngajantenkeun tulisan ieu langkung lengkep.

Kumaha kuring terang naha nganggo Aplikasi Online Sakola Anyar atanapi Aplikasi Umum?

Ngalamar kedah nganggo aplikasi umum upami aranjeunna ngalamar program anu ditawarkeun ku sakola di handap ieu

  • Parsons Sakola Desain
  • Parsons Paris
  • Eugene Lang College of Liberal Arts, atawa
  • The College of Pintonan Seni.

 Aplikasi online New School ngamungkinkeun anjeun pikeun ngalamar gelar Parsons AAS atanapi gelar sarjana dewasa.

Naha lembaga tiasa ngaleungitkeun biaya pendaptaran?

Leres, sakola tiasa ngaleungitkeun biaya aplikasi pikeun anu nyumponan kritéria kabébasan ieu:

  • Satisfies sahanteuna hiji sarat Aplikasi umum.
  • Ngalamar nyaéta Samaun.

Dupi abdi tiasa nunda pangakuan abdi?

Ngalamar anu suksés tiasa nerapkeun pikeun nunda pangakuan ti Diréktur Pangakuan. Kaputusan pikeun nunda aplikasi pangakuan dianggap dumasar kana kasus-ka-kasus.

Naha tindakan awal ningkatkeun kasempetan kuring pikeun asup ka Sakola Anyar?

Henteu, teu aya bédana antara tindakan awal prosés évaluasi atanapi kaputusan normal. Sareng ogé, Sakola Anyar henteu gaduh tingkat katampi anu misah pikeun tindakan awal.

Dupi abdi tiasa menta transfer internal?

Jawabna enya. Ngalamar tiasa ngalamar transfer internal salami semester kadua studi universitas.

Siswa anu badé ngalih ka salah sahiji jurusan di Parsons School of Design atanapi College of Performing Arts diharepkeun salaku bagian tina prosés anu lumayan pikeun ngalengkepan portopolio atanapi audisi.

Mana anu langkung dipikaresep ku sakola anyar; SAT atanapi ACT?

Saloba 34% murid ngirim skor SAT ka The New School. 16% tina pelamar ngalebetkeun skor ACT sareng aplikasina.

Naon kasempetan kuring asup ka sakola anyar?

69% tina pelamar nampi ka sakola anyar. Kompetisi pikeun pangakuan rendah sareng syarat pangakuan pikeun paguron luhur pisan. Pariksa yén skor sareng sasmita anjeun cekap pikeun asup.

sawangan judul SEO:

Naon Laju Ditampi Sakola Anyar?

Sakumaha anu parantos disebatkeun, Sakola Anyar mangrupikeun universitas riset swasta kalayan tingkat katampi 69%.

Naon skor SAT anu diperyogikeun pikeun Sakola Anyar?

  • Bacaan SAT kaping 25: 580
  • SAT Matematika 25th: 560
  • SAT Komposit 25th: 1140
  • Bacaan SAT kaping 75: 680
  • SAT Matematika 75th: 680
  • SAT Komposit 75th: 1360
  • Rata-rata Skor SAT: 1250

Sabaraha titik ACT anu kuring peryogikeun ka THE New School?

  • Bacaan ACT kaping 25: 25
  • ACT Matematika 25th: 23
  • ACT Composite 25th: 26
  • Bacaan ACT kaping 75: 34
  • ACT Matematika 75th: 28
  • ACT Composite 75th: 30
  • Rata Skor ACT: 28

rekomendasi

Rujukan:

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Anjeun Dupi ogé kawas