30 Gagasan Usaha Murah sareng Margin Keuntungan Tinggi

Upami anjeun parantos milarian kumaha kéngingkeun artos tambahan di luar padamelan 9-5 atanapi ngamimitian usaha pribadi, pariksa ideu bisnis béaya rendah ieu kalayan margin kauntungan anu luhur.

Ngamimitian usaha tiasa ngabutuhkeun jumlah investasi anu ageung pikeun ngajaga usaha tetep. Sanajan kitu, sababaraha usaha merlukeun ngan saeutik investasi pikeun ngamimitian up.

Dina tulisan ieu, kami parantos ngabahas ideu bisnis béaya rendah pangsaéna sareng margin kauntungan anu luhur. Upami anjeun heran naon usaha ieu sareng kauntungan anu anjeun bakal kéngingkeun ku ngamimitian hiji.

Kami parantos daptar ideu bisnis kalayan margin kauntungan anu luhur dina tulisan ieu. Linggih, santai, sareng baca pituduh ieu pikeun terang ide bisnis mana anu cocog pikeun anjeun.

Ayeuna, hayu urang mimitian daptar ideu bisnis béaya rendah kalayan margin kauntungan anu luhur.

Gagasan Usaha Murah sareng Margin Kauntungan Tinggi

# 1. Ngablog

Gampang sareng mungkin pikeun ngamimitian blogging, sabab éta mangrupikeun salah sahiji usaha online anu pangsaéna. Anjeun tiasa janten blogger sareng ngamimitian topik naon waé anu anjeun pikahoyong. Sacara umum, anjeun tiasa janten blogger sareng nyiptakeun kontén dina daérah anu khusus.

Di masarakat kiwari, blogger diperlukeun dina sagala rupa wewengkon. Pamilik bisnis online milarian blogger.

Salaku blogger, anjeun tiasa blog ngeunaan iinditan, hiburan, fashion, kadaharan, téhnologi, strategi bisnis, jsb Sadaya nu peryogi pikeun ngamimitian up salaku blogger hiji sambungan internét kuat, sarta laptop tur pilih wewengkon husus Anjeun hoyong konsentrasi. .

Salaku blogger, anjeun bakal nampi bayaran ti Google upami blog anjeun rangking kahiji dina Google. Blogging mangrupikeun salah sahiji ideu bisnis béaya rendah kalayan margin kauntungan anu luhur.

# 2. Konsultan Média Sosial

Dunya anu urang hirup ayeuna nuju mekar. Spasi internét mangrupikeun komunitas global sareng média pikeun perusahaan pikeun ngiklankeun, sareng ngajual produkna.

Konsultan média sosial mangrupikeun individu anu ngiklankeun sareng ngajual merek perusahaan. Anjeun tiasa janten konsultan média sosial pikeun perusahaan anu gaduh pangaweruh anjeun dina pamasaran, ayana wéb, komunikasi, sareng merek.

Janten konsultan média sosial, anjeun ngabantosan usaha dina promosi produkna, ogé pariwara. Anjeun bakal ngamajukeun produk perusahaan ngalangkungan Facebook, Twitter, LinkedIn, sareng Instagram.

Konsultasi média sosial mangrupikeun ideu bisnis anu nguntungkeun pikeun saha waé anu gaduh pangaweruh anu leres. 

Ogé Baca: Naon Return on Investment (ROI)? Kabéh nu peryogi kauninga

# 3. Fotografi

Upami anjeun gaduh gairah pikeun fotografi, anjeun tiasa ngamimitian usaha anu nguntungkeun. Fotografi ayeuna henteu siga anu kantos puluhan taun ka pengker. Aya transformasi dina fotografi salami sababaraha taun.

Kiwari, aya bisnis fotografi online anu lumayan. Anjeun tiasa ngamimitian bisnis fotografi online sareng ngajalajah pilihan sapertos perjalanan, kawinan atanapi fotografi saham.

Pikeun ngamimitian usaha dina fotografi, anjeun peryogi kaméra anu saé sareng aktip. Panginten anjeun peryogi parangkat lunak pikeun ngédit poto, sareng anjeun tiasa nyandak potret sareng ngajualana. 

Di sisi anu sanésna, anjeun ogé tiasa ngamimitian kursus fotografi, ogé ngamimitian a channel YouTube pikeun ngalegaan usaha anjeun.

#4. Manajemén acara

Perusahaan manajemén acara ngawaskeun persiapan pikeun acara sapertos kawinan, konperénsi, ulang taun, fungsi, sareng acara perusahaan, sareng anu sanésna. Ieu lumayan seueur usaha anu gaduh margin kauntungan anu luhur pikeun saha waé anu gaduh kaahlian dina manajemén acara.

Anjeun tiasa ngadamel bisnis dina manajemén acara nalika anjeun ngagaduhan kaahlian anu leres. Sakali anjeun nyieun sistem gawé bareng decorators, caterers jeung saha aub dina prosés, anjeun tiasa ngatur acara kalawan betah.

Salaku bisnis Anjeun progressively expands, Anjeun bisa employ leuwih staf. Manajemén acara mangrupikeun bisnis anu nguntungkeun anu anjeun bakal nguntungkeun.

#5. Toko sembako

Ngahutang toko grosir mangrupikeun bisnis anu nguntungkeun. Toko grosir penting pikeun lingkungan mana waé, pikeun tuangeun, inuman, barang-barang rumah tangga, sebut waé.

Anu mimiti, anjeun peryogi toko sareng supplier atanapi grosir pikeun ngamimitian usaha ieu. Upami toko grosir anjeun ngeusi barang-barang anu diperyogikeun ku masarakat di lingkunganana, maka siap-siap ngadatangan langkung seueur palanggan.

Salaku tambahan, anjeun tiasa ngajual produk online ka konsumén. Pandemik Covid-19 ningkatkeun balanja online. Salila pandémik, jalma-jalma mimiti mesen bahan kadaharan online sareng teras-terasan ti saprak éta.

Anjeun tiasa ngalegaan bisnis anjeun nalika anjeun muka halaman wéb pikeun jalma-jalma balanja online.

#6. Tulisan Eusi

Salajengna dina daptar ideu bisnis béaya rendah sareng margin kauntungan anu luhur nyaéta tulisan eusi. Usaha sareng pamilik usaha milarian panulis kontén.

Panulis eusi ngabantosan perusahaan pikeun nyiptakeun halaman pikeun produk, halaman wéb, sareng blog, antara anu sanésna. Ngamimitian bisnis dina tulisan eusi henteu ngabutuhkeun investasi.

Upami anjeun gaduh kaahlian nyerat sareng maca anu dibutuhkeun kalayan paréntah basa anu saé, anjeun kéngingkeun artos anu saé salaku panulis kontén. Salaku panulis eusi, anjeun tiasa gaduh sababaraha klien sareng aranjeunna bakal mayar anjeun pikeun jasa anu disayogikeun. 

# 7. Pamasaran Digital

Aya kompetisi antara pausahaan pikeun ngadominasi spasi internét. Pamasaran digital promosi produk sareng merek perusahaan ka konsumén online.

Ngaliwatan pamasaran digital, pausahaan komunikasi jeung konsumén ngaliwatan surelek, média sosial, téks, iklan basis web, jeung talatah multimedia.

Anjeun tiasa nyetél agénsi pamasaran digital upami anjeun ahli dina strategi pamasaran. Ieu mangrupikeun salah sahiji ideu bisnis béaya rendah kalayan margin kauntungan anu luhur, sabab anjeun henteu peryogi kantor pikeun beroperasi.

Sakali anjeun ngadaptarkeun agénsi anjeun sareng anjeun gaduh sambungan internét anu saé, anjeun tiasa ngamimitian usaha ieu.

# 8. Dropshipping 

Dropshipping ngalibatkeun ngajual produk tina supplier dropshipping ngaliwatan toko ritel online. Panyadia dropshipping tanggung jawab pikeun ngolah sareng ngirim produk anu dipesen ku para nasabah.

Ieu hartosna panyadia dropshipping bakal ngirimkeun produk anu dipénta ku palanggan liwat toko ritel online anjeun. Konsumén ngadamel pesenan di toko online anjeun, anjeun ngahubungi supplier dropshipping, sareng aranjeunna ngolah sareng ngirim produk.

Sadaya anu anjeun peryogikeun pikeun ngamimitian usaha ieu nyaéta investasi dina toko online. Sakali anjeun gaduh éta, anjeun tiasa kéngingkeun kauntungan anu luhur ngalangkungan komisi.

Ogé Baca: Kumaha Nulis Review Produk | Pituduh Komprehensif (

#9. Hadiah ngaropéa

Owing toko kado anu disaluyukeun mangrupikeun ideu bisnis béaya rendah kalayan margin kauntungan anu luhur. Dina ulang taun, festival, ultah, sareng kawinan, jalma ngirim hadiah ka anu dipikacinta.

Anjeun tiasa gaduh toko kado khusus sareng ngajual kado ka para nasabah anu hoyong kaget jalma anu dipikacinta dina ulang taun khusus. Anjeun tiasa ngamimitian toko kado e-commerce sareng nyimpen artos.

Janten langkung kreatif dina karajinan anjeun ku ngajual barang online sareng ngalangkungan média sosial.

# 10. Affiliate Marketing

Ieu mangrupikeun ideu bisnis béaya rendah pangsaéna sareng margin kauntungan anu luhur. Saha waé tiasa ngamimitian pamasaran afiliasi kalayan sakedik investasi. 

Pikeun janten pemasar afiliasi, anjeun peryogi halaman wéb atanapi ayana média sosial. Pamasaran afiliasi mangrupikeun bisnis anu lumayan di masarakat ayeuna. Pemasar afiliasi kéngingkeun artos anu saé ku promosi produk anu gaduh usaha.

Lamun hiji produk dijual, affiliate marketers earn duit ngaliwatan komisi ku promosi produk éta.

Affiliate marketers teu perlu ramatloka pikeun earn duit dina bisnis maranéhanana. Dasar dina bisnis ieu nyaéta uninga strategi pamasaran.  

Affiliate marketers ngamajukeun produk ngaliwatan Facebook, Twitter, YouTube, sarta Instagram. Anjeun tiasa janten pemasar afiliasi sareng ngamimitian nampi komisi pikeun unggal produk anu dijual. 

#11. Pangaruh Média Sosial

Miliaran jalma ngaksés média sosial unggal dinten, sareng pikeun sababaraha urang, éta mangrupikeun médium pikeun panghasilan. Dunya mangrupikeun komunitas global ayeuna kusabab dampak média sosial.

Ngaliwatan média sosial (Instagram, Twitter, Facebook, jeung LinkedIn) loba jalma earn hirup. influencers média sosial earn jumlah alus duit keur diri.

Rata-rata, influencer média sosial tiasa ngadamel dugi ka $ 2,700 sabulan tina akun Instagram. Anu dianggap salaku mikro-influencer (kalayan sakitar 1,000 dugi ka 10,000 pengikut) nampi dugi ka $ 1,420 dina sabulan.

Pangaruh mega (kalayan langkung ti 1 juta pengikut) kéngingkeun $ 15,356 sabulan.

# 12. Tulisan Freelance

Anjeun tiasa ngadamel bisnis tulisan leupas kalayan sakedik investasi. Tulisan lepas mangrupikeun salah sahiji ideu bisnis béaya rendah anu pangsaéna sareng margin kauntungan anu luhur.

The earners luhur dina bisnis ieu pencét genep inohong taunan. Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun pikeun ngadamel bisnis tulisan leupas nyaéta gaduh halaman wéb.

Anjeun ogé peryogi kaahlian tulisan anu sampurna, sareng anjeun kedah gaduh kamampuan pikeun nalungtik topik.

#13. Budak Minder/Nanny

Upami anjeun saé sareng murangkalih sareng anjeun terang kumaha carana ngajantenkeun aranjeunna bagja, maka anjeun tiasa ngamimitian usaha ngasuh budak atanapi ngasuh. Kolot-kolot nu keur riweuh ku pagawéan téh néangan pangasuh atawa pangasuh.

Kusabab anjeun hébat sareng murangkalih, anjeun tiasa ngamimitian usaha ieu. Sadaya anu anjeun peryogikeun nyaéta kéngingkeun lisénsi khusus, nempatkeun hal-hal di tempatna, sareng anjeun badé angkat.

# 14. Agénsi Wisata

Salajengna dina daptar ideu bisnis béaya rendah kalayan margin kauntungan anu luhur nyaéta agénsi perjalanan. Anjeun tiasa ngadamel agénsi perjalanan sareng nyayogikeun jasa ka wisatawan.

Nanging, anjeun kedah damel sareng hotél sareng pemandu wisata lokal pikeun mastikeun klien anjeun nyaman sareng aman. Anu anjeun peryogikeun ogé dina bisnis ieu nyaéta kaahlian komunikasi anu saé.

Anjeun kedah ngamajukeun bisnis anjeun ku cara anu pangsaéna. Anjeun peryogi situs wéb pikeun ngamajukeun bisnis agénsi perjalanan anjeun, ogé rupa-rupa média sosial.

#15. Ngarancang Wéb

Usaha anu beroperasi online peryogi desainer wéb pikeun tetep dina persaingan pamasaran. Pamilik usaha hoyong produk sareng jasana pikeun narik para nasabah anu leres. Desainer wéb diperyogikeun pikeun nyiptakeun sareng ngajaga situs wéb perusahaan.

Ngamimitian perusahaan desain wéb henteu peryogi investasi anu ageung. Kalayan kaahlian anu sampurna, sambungan internét anu kuat, sareng komputer, anjeun tiasa ngadamel perusahaan desain wéb.

# 16 Agén Perumahan

Upami anjeun ngartos pasar perumahan perumahan, anjeun tiasa ngadamel agénsi perumahan. Anjeun kedah ngurilingan diri sareng tim anu aktip sareng dipercaya jalma-jalma anu ngartos kumaha hal-hal dilakukeun.

Anjeun moal méakkeun loba pikeun ngamimitian bisnis ieu mimitina, tapi anjeun kudu méakkeun pikeun ngadegkeun agénsi.

#17. Ngajual dina eBay

Ngajual di eBay mangrupikeun ideu bisnis béaya rendah kalayan margin kauntungan anu luhur. Anjeun tiasa ngamimitian ngajual dina eBay tanpa investasi atanapi sakedik.

Anu mimiti, anjeun tiasa ngamimitian ngajual barang anu anjeun henteu tiasa dianggo dina eBay. Saatos Anjeun ngajual barang Anjeun, Anjeun bisa reinvest duit Anjeun lamun milih.

Ogé Baca: 15 Google Meet Gagasan Pikeun Guru

#18. Bimbel online

Bimbel online mangrupikeun kasempetan pikeun saha waé anu gaduh pangaweruh anu pangsaéna pikeun kéngingkeun artos. Upami anjeun saé dina subjek khusus, anjeun tiasa ngajar murid online sareng kéngingkeun artos anu saé.

Anjeun tiasa ngajar murid ngalangkungan Skype atanapi Zoom tina kanyamanan bumi anjeun. Anjeun tiasa kéngingkeun $35 dugi ka $55 sajam dumasar kana tingkat akademik anu anjeun bimbel.

#19. Nyebarkeun sareng Jual E-Book dina Amazon

Nyebarkeun diri e-buku dina amazon gampang pikeun pamula diajar. Anjeun tiasa kéngingkeun artos nalika anjeun nyerat e-buku ngeunaan topik naon waé sareng nyebarkeun diri dina Amazon.

#20 Saluran YouTube

YouTubers ngadamel seueur artos dumasar kana pengikut anu aranjeunna gaduh. A Youtuber kalawan 10 juta palanggan earns jumlah badag duit.

Anjeun tiasa ngamimitian saluran YouTube kalayan eusi inovatif sareng kreatif anu bakal narik rébuan kana saluran anjeun.

Sadaya anu anjeun peryogikeun pikeun nyetél saluran YouTube nyaéta kaméra fungsional kalayan kualitas pidéo anu saé, sambungan internét anu saé, mikrofon, jsb.

#21. Palatih kabugaran

Tetep aktip sareng pas mangrupikeun gaya hirup rébuan individu. Gim mangrupikeun tempat seueur jalma nyéépkeun waktos langkung seueur dina sabtu minggu janten pas.

Upami anjeun gaduh pangalaman anu diperyogikeun, anjeun tiasa janten palatih kabugaran di gim atanapi palatih pribadi pikeun individu. Henteu seueur biaya pikeun janten palatih kabugaran.

#22. Pembukuan sareng Jasa Akuntansi

Ieu mangrupikeun salah sahiji ideu bisnis béaya rendah kalayan margin kauntungan anu luhur anjeun tiasa ngamimitian kalayan gampang. Saha waé tiasa ngamimitian pembukuan sareng akuntansi kalayan investasi anu rendah.

Anjeun kedah nampi pelatihan anu nyukupan pikeun suksés dina bisnis ieu.

#23. Service Ngembangkeun App

Upami anjeun gaduh kaahlian sareng pangalaman parangkat lunak, anjeun tiasa ngadamel bisnis pamekaran aplikasi. Pikeun ngamimitian bisnis pamekaran aplikasi, anjeun kedah investasi seueur.

#24. Apotik

Nalika resep dirumuskeun ku dokter, apoteker nyayogikeun obat anu diresepkeun ka pasien. Unggal lingkungan peryogi apoték dimana jalma-jalma tiasa nampi obat-obatan sareng suplai médis.

Upami anjeun ngagaduhan gelar apoték, anjeun kedah nyetél apoték di lingkungan anu langka.

#25. Édit sarta Koréksi Usaha

Sacara umum, anjeun henteu peryogi kualifikasi pikeun janten proofreader. Anu anjeun peryogikeun salaku proofreader nyaéta gaduh perhatian anu saé pikeun detil sareng basa Inggris anu saé.

#26. Perabot Upcycling

Perabot upcycling mangrupikeun salah sahiji ideu bisnis béaya rendah anu sampurna sareng margin kauntungan anu luhur. Anjeun tiasa mésér sapotong jati pikeun harga anu murah atanapi kadang-kadang kéngingkeun gratis sareng ngajual deui pikeun kéngingkeun kauntungan.

# 27. Duduk Di Bumi

Ngamimitian bisnis imah-linggih hadir kalawan saeutik atawa euweuh waragad.

House linggih ngalibatkeun ngurus imah jalma nalika aranjeunna jauh dina vacations atawa lalampahan. Anjeun tiasa ngamimitian bisnis imah-linggih jeung dilegakeun bisnis Anjeun ku nyieun hiji ramatloka pikeun meunangkeun leuwih klien.

# 28. Duduk Piaraan

Pet diuk ngalibatkeun leumpang sato piaraan individu pikeun duit. Pikeun ngamimitian bisnis linggih piaraan, anjeun henteu kedah ngaluarkeun artos.

Anjeun tiasa ngiklankeun bisnis linggih piaraan anjeun di lokalitas anjeun. 

#29. Usaha Cuci Tekanan

Saha waé tiasa ngamimitian usaha cuci tekanan kalayan sakedik investasi. Pikeun ngamimitian usaha cuci tekanan, anjeun kedah mésér mesin cuci tekanan sareng alat pelindung.

# 30. Pamandu wisata

Anu terakhir dina daptar ideu bisnis béaya rendah kalayan margin kauntungan anu luhur nyaéta pituduh wisata.

Anjeun tiasa ngadamel bisnis pemandu wisata sareng ngiklankeun jasa anjeun ngalangkungan média sosial (Facebook, Twitter, Instagram, jsb.)

kacindekan

Usaha anu nguntungkeun tiasa diadegkeun kalayan sakedik atanapi henteu aya investasi. Ruang internét nyayogikeun sababaraha kasempetan pikeun rébuan pikeun milarian rezeki.

Daptar ideu bisnis béaya rendah kalayan margin kauntungan anu luhur dirancang pikeun nunjukkeun usaha anu peryogi sakedik investasi.

saran

Rujukan

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Anjeun Dupi ogé kawas