10 Beasiswa Pinunjul pikeun Siswa Internasional Pikeun Diajar Gratis di Koréa

Sanaos Korea kasohor ku ikon pop na, produk kageulisan, sareng sababaraha drama budak lalaki Korea anu pikaresepeun, henteu seueur mahasiswa internasional anu terang yén éta mangrupikeun sababaraha beasiswa anu pangsaéna anu ngabiayaan mahasiswa diajar di nagara éta.

Éta sababna dina pituduh ieu, kami nampilkeun anjeun cara anu gampang sareng mungkin pikeun diajar gratis di Korea.

Kumaha mungkin éta?

Beasiswa!!!

Leres, aya seueur beasiswa anu dibiayaan sapinuhna, sawaréh dibiayaan salaku bentuk bantuan kauangan sanés di Korea pikeun mahasiswa internasional diajar di universitas pilihanna.

Sababaraha beasiswa ieu ditawarkeun ku pamaréntah, individu, sakola, sareng perusahaan anu terhormat sapertos Samsung.

Ngaliwatan beasiswa ieu, siswa anu hoyong diajar di Korea tiasa diajar pikeun gelar naon waé ngeunaan beasiswa. Dina nawar pikeun ngabantosan anjeun nyéépkeun panéangan anjeun, kami parantos nyetél pituduh ieu pikeun ngajawab patarosan anu naroskeun ka pamiarsa urang ngeunaan beasiswa Korea.

Di handap ieu anjeun bakal mendakan daptar beasiswa 10 luhur pikeun mahasiswa internasional di Korea anu kami disusun dumasar kana panalungtikan.

Anjeun bakal mendakan liputan beasiswa, sareng naha éta parsial atanapi dibiayaan sapinuhna.

Ogé, kalayan ngan ukur klik di handap, anjeun bakal milih milih beasiswa sareng nganjang ka situs wéb beasiswa pikeun nerapkeun ASAP !!!

Janten dina waktos ieu, kuring ngabagéakeun anjeun naék Ulama !!!

Beasiswa Pangalusna di Koréa pikeun Siswa Internasional

Naha Anjeun Kudu Diajar di Koréa.

Di Asia, Korea mangrupikeun salah sahiji tujuan diajar utama di luar negeri ogé bumi pikeun seueur lembaga anu saé. Tujuh Paguron luhur Korea kaluar tina host di antarana didaptarkeun dina Top 200 World University Rankings.

Seueur anu resep Korea kusabab nagara éta stabil sacara kauangan. Naon ieu hartosna yén mahasiswa internasional tiasa hirup kalayan nyaman dina harga anu langkung mirah tibatan di nagara-nagara dunya anu sanés.

Anu langkung penting, tuangeun sareng budaya Koréa Kidul mangrupikeun daya tarik anu ageung pikeun mahasiswa ti sakumna dunya. Sapertos aranjeunna, anjeun ogé tiasa resep diajar di Koréa Kidul.

Sareng ayeuna, anjeun malah tiasa diajar gratis ku ngamangpaatkeun salah sahiji beasiswa Korea luhur pikeun mahasiswa internasional.

Baca ogé: Nagara Pangalusna Pikeun Diajar di Luar Negeri di Asia 2020

Kumaha Kumaha Kuring Ngalamar Beasiswa Korea pikeun Siswa Internasional?

Léngkah munggaran pikeun kéngingkeun beasiswa nyaéta hoyong gaduh hiji. Janten, naha anjeun resep kéngingkeun beasiswa pikeun diajar di Korea?

Beasiswa Korea henteu béda ti beasiswa pendidikan anu sanés tapi anjeun kedah nuturkeun pituduh pikeun ngabantosan anjeun henteu ngan ukur milarian hiji tapi pikeun ngamankeun hiji pikeun diri anjeun.

Kieu kumaha anjeun tiasa nampi salah sahiji beasiswa anu pangsaéna di Korea pikeun mahasiswa internasional;

  • Panaliti pikeun beasiswa Korea anu sayogi.
  • Jieun daptar universitas anu cocog anjeun.
  • Didatangan halaman wéb universitas pikeun milarian ngeunaan pedoman aplikasi sareng kriteria pamilihan.
  • Pilarian upami anjeun cocog sareng kriteria eligibility ogé sarat pangakuan.
  • Upami anjeun pas, éta mangrupikeun tambihan. Tapi lamun henteu, nyieun pertimbangan ngeunaan ditampa pangakuan sarta kaamanan siswa, patandingan, sarta skor tés.
  • Siapkeun dokumén anjeun sakumaha anu dinyatakeun dina pedoman aplikasi.
  • Upami universitas pilihan anjeun naroskeun surat rekomendasi online teras kéngingkeun.
  • Anjeun tiasa ngalebetkeun aplikasi beasiswa anjeun nganggo email anjeun atanapi anjeun tiasa nerapkeun online.

Ngaliwatan léngkah-léngkah ieu ngabantosan anjeun ngalamar naon waé beasiswa Korea Pikeun Siswa Internasional kami bakal daptar di handap.

10 Beasiswa Pangalusna di Koréa pikeun Siswa Internasional

Ieu daptar beasiswa Korea pangsaéna pikeun mahasiswa internasional;

#1. Beasiswa Pangakuan Universitas Yonsei Underwood International College (UIC).

  • ngetik: Biaya SPP lengkep
  • jumlah: Henteu ditangtoskeun
  • Disponsoran Ku: Yonsei UIC 
  • Gelar anu layak: Yonsei UIC program sarjana.
  • Kaping aplikasi: Sarjana (1st September - 12th November), Pascasarjana (1st September - 5th November)

Universitas Yonsei mangrupikeun salah sahiji 10 Paguron luhur di Korea pikeun Siswa Internasional. 

Dina jangjang anyar na; nyaéta kuliah seni liberal basa Inggris. Sakola nawiskeun beasiswa pikeun program sarjana. Naha beasiswa ieu unik nyaéta yén saha waé anu ngalamar sacara otomatis dianggap nampi. 

Sadaya pangajén dipilih dumasar kana kapercayaan akademikna. Nanging, mahasiswa anu mumpuni kedah ngajaga IPK anu tangtu pikeun nganyarankeun hakna pikeun taun sakola salajengna.

#2. Beasiswa Universitas Korea pikeun Siswa Internasional

  • ngetik: Sabagéan / Biaya SPP lengkep
  • jumlah: Henteu ditangtoskeun
  • Disponsoran Ku: Universitas Koréa
  • Gelar Layak: Sarjana.
  • Kaping aplikasi: Sarjana (11 Agustus - 7 Oktober, 3 Maret - 31 Maret), Pascasarjana (Agustus - September, Pebruari - Maret)

Ieu salah sahiji beasiswa Korea anu ditawarkeun ku universitas swasta. Biasana, lembaga swasta langkung mahal. 

Nanging, kalayan beasiswa Universitas Korea ieu, mahasiswa internasional tiasa ngalengkepan studi sarjana di lembaga éta gratis.

Émut yén beasiswa ieu henteu ngabutuhkeun aplikasi naon waé sabab pangajén dipilih dumasar kana jasana.

Nanging, sajumlah mahasiswa anyar anu dipikaresep tiasa dipasihkeun beasiswa Entrance. Sapertos sabagéan ageung beasiswa, sadaya panampi kedah ngajaga IPK anu tangtu pikeun nganyarankeun hibahna pikeun taun salajengna.

Baca ogé: 15 Sakola Pangalusna pikeun Arsitéktur di Dunya

#3. Program Kemitraan Global Ewha (EGPP)

  • ngetik: Biaya SPP lengkep
  • jumlah: sarjana $3,300, lulusan $4,700.
  • Disponsoran Ku: Universitas Ewha Woman urang
  • Gelar Layak: Sarjana, Magister, jeung Doktor.
  • Kaping aplikasi: Henteu ditangtoskeun

Ieu mangrupikeun beasiswa universitas swasta anu sanés dina daptar beasiswa pangsaéna di Korea pikeun mahasiswa internasional.

Beasiswa ieu nyertakeun sakabéh biaya studi siswa di Ewha Woman's University (EWU). Dina basa sejen, eta dibiayaan pinuh.

Salian ti éta, pelamar anu suksés tiasa nikmati pamondokan asrama gratis sareng stipend hirup. Nanging, ngan ukur awéwé ti nagara berkembang anu mumpuni pikeun beasiswa ieu.

Ogé, perhatikeun yén kabébasan tunduk kana saringan sareng pembaharuan unggal taun.

#4. Beasiswa Global Korea (GKS)

  • ngetik: Biaya SPP lengkep
  • jumlah: KRW 5 jutaan / $ 4,415
  • Disponsoran Ku: Pamaréntah Koréa
  • Gelar Layak: Sarjana, Magister, jeung Doktor.
  • Tanggal Aplikasi: Henteu ditangtoskeun

Upami anjeun milarian beasiswa dina tempat anu paling luhur di Korea, GKS éta. Henteu janten tempat pikeun nyatakeun yén program GKS tiasa janten salah sahiji beasiswa anu pangsaéna di Korea pikeun mahasiswa internasional.

Beasiswa ieu didamel ku pamaréntah Koréa pikeun ngadorong bursa pendidikan internasional ogé silaturahmi timbal balik sareng bangsa sanés.

Sapanjang taun, proyék beasiswa ieu nawiskeun kamungkinan ka 220 sarjana sareng 1,080 mahasiswa pascasarjana pikeun diajar di Korea gratis.

Kusabab éta biaya SPP pinuh, jumlah beasiswa nyertakeun unggal biaya mahasiswa kalebet dukungan panalungtikan, sareng biaya percetakan disertasi pikeun mahasiswa pascasarjana.

Pikeun cocog, anjeun kedah sahandapeun 25 taun (sarjana) atanapi 40 taun (lulusan) umur pikeun ngalamar. 

#5. Program Beasiswa Samsung Global Hope

  • ngetik: Biaya SPP lengkep
  • jumlah: Henteu ditangtoskeun
  • Disponsoran Ku:Samsung 
  • Gelar Layak: Sarjana, Magister, jeung Doktor.
  • Kaping aplikasi: Henteu ditangtoskeun

Upami anjeun nuju tina daptar DAC pelamar OCD ieu saleresna beasiswa Korea anu cocog sareng anjeun. Daptar DAC kalebet nagara-nagara anu kadaptar salaku anu paling maju, rendah, handap-menengah, sareng luhur-menengah-panghasilan panghasilan.

Nanging, pikeun kéngingkeun beasiswa ieu, pelamar kedah badé diajar atanapi nampi gelar di universitas anggota Samsung. 

Sarjana Samsung Global Hope Scholarship dipilih dumasar kana intelek akademik, kamahéran basa (Koréa & Inggris), sareng kabutuhan kauangan. 

Ogé, panghargaan khusus dipasihkeun ka mahasiswa internasional anu paling dipikaresep uih deui ka nagara asal sareng ngagampangkeun pangwangunanana.

Pikeun nerapkeun, kirimkeun aplikasi anjeun ka universitas pilihan anggota Samsung anjeun.

#6. Beasiswa POSCO TJ Park pikeun Siswa Asia Diajar di Koréa

  • ngetik: Biaya SPP lengkep
  • jumlah: Henteu ditangtoskeun
  • Disponsoran Ku: POSCO
  • Gelar Layak: Magister jeung Doktor.
  • Tanggal Aplikasi: Henteu ditangtoskeun

Sanaos ieu mangrupikeun salah sahiji beasiswa anu pangsaéna di Korea pikeun mahasiswa internasional, éta khusus pikeun mahasiswa internasional lulusan Asia.

Janten, upami anjeun warga Asia anu hoyong diajar di Korea, ieu mangrupikeun kasempetan pangsaéna anjeun pikeun nampi beasiswa.

Beasiswa ieu asalna pikeun ngabantosan para pamimpin generasi saterusna ti unggal pelosok Asia. Sanaos éta beasiswa full-SPP, pelamar anu suksés ogé nampi panghargaan anu nyayogikeun stipend hirup $ 900 sabulan.

Sanaos sarat pangleutikna ieu, sadaya pelamar kedah ngajalanan seleksi 2 babak, evaluasi kahiji dokumén sareng wawancara kadua.

Punten dicatet yén beasiswa ieu henteu khusus pikeun sakola. Anjeun tiasa nerapkeun ka sakola anu mana waé.

#7. Universitas Seni Nasional Korea - Beasiswa Art Major Asian Plus (AMA +).

  • ngetik: Biaya SPP lengkep
  • jumlah: SPP + $ 710 sangu bulanan
  • Disponsoran Ku: Universitas Seni Nasional Korea
  • Gelar Layak: Sarjana jeung Magister
  • Kaping aplikasi: Henteu ditangtoskeun

Beasiswa AMA parantos nyeponsoran 309 mahasiswa ti langkung ti 30 nagara panarima OECD DAC. Salian artos kanggo biaya SPP, beasiswa AMA nyayogikeun pelamar anu suksés kalayan sangu bulanan, asuransi kaséhatan, sareng tiket pesawat.

Pikeun cocog, anjeun kedah ti salah sahiji nagara OECD DAC. Salaku beasiswa seni, sadaya pelamar kedah ngalebetkeun portopolio karyana (iwal disebutkeun béda).

Unggal sarat anu sanés dinyatakeun dina situs wéb beasiswa.

#8. Beasiswa Pascasarjana Internasional Universitas Nasional Kyungpook (KINGS)

  • ngetik: Biaya SPP lengkep 
  • jumlah: Henteu ditangtoskeun 
  • Disponsoran Ku: Universitas Nasional Kyungpook
  • Gelar Layak: Magister jeung Doktor.
  • Kaping aplikasi: Henteu ditangtoskeun

Siswa anu hoyong diajar di Universitas Nasional Kyungpook tiasa ngamangpaatkeun beasiswa ieu pikeun diajar gratis. Sanaos Universitas Nasional Kyungpook nawiskeun seueur beasiswa sanés, panghargaan KING mangrupikeun anu paling populér.

Unggal taun, KINGS nawiskeun 70 beasiswa mahasiswa lulusan asing. Nanging, kumaha ieu jalanna nyaéta jabatan anjeun bakal ngirim nami panghargaan poténsial ka panel RAJA.

Saatos ngolah dokumén, Panitia Pangakuan bakal ngalakukeun pilihan anu leres. Ngalamar anu suksés kedah nganyarankeun beasiswa ieu unggal taun bari ngajaga IPK anu tangtu pikeun ngajaga hakna.

#9. Universitas Nasional Changwon (CWNU) Beasiswa Panaliti Pascasarjana Full Time

  • ngetik: Biaya SPP lengkep
  • jumlah: Henteu ditangtoskeun
  • Disponsoran Ku: Universitas Nasional Changwon
  • Gelar Layak: Magister jeung Doktor.
  • Kaping aplikasi: Henteu ditangtoskeun

CWNU mangrupikeun lembaga umum di Koréa Kidul anu nawiskeun salah sahiji beasiswa anu pangsaéna pikeun mahasiswa internasional. Sapertos namina, éta ngan ukur dibuka pikeun mahasiswa pascasarjana anu hoyong diajar di universitas.

Sanajan kitu, sarat maranéhanana pisan stringent. Salah sahiji kriteria eligibility kalebet janten Pamimpin / Pangarang munggaran pikeun 1 makalah - atanapi panulis kolega pikeun 2 makalah. 

Nanging, jurusan Seni tiasa ngagentos sarat ieu panalungtikan ku 1 atanapi langkung pameran, pagelaran, atanapi presentasi seni. Pikeun ngajaga pangajén ieu, panampi kedah ngajaga IPK sahenteuna 3.5.

#10. Universitas Nasional Seoul (SNU) Présidén Fellowship

  • ngetik: Biaya SPP lengkep salami 6 bulan
  • Amount: SPP + $ 1,352 biaya hirup salami 4 taun
  • Disponsoran Ku: Universitas Nasional Seoul
  • Gelar Layak: Doktor.
  • Kaping aplikasi: Sarjana (9 Januari- 16 Pébruari, 5 Juni- 13 Juli), PhD sareng Masters (20 Pébruari- 30 Maret, 7 Agustus dugi 29 Agustus)

Universitas Nasional Seoul mangrupikeun salah sahiji Paguron luhur di Koréa kalayan Katampi Pangluhurna Meunteun. Éta dipercaya janten salah sahiji lembaga anu paling bergengsi di Korea.

Salian ti éta, beasiswa ieu nawiskeun program ukhuwah Présidén SNU anu bergengsi, salah sahiji beasiswa anu pangsaéna di Korea pikeun mahasiswa internasional. 

Prioritas luhur dipasihkeun ka mahasiswa anu parantos nunjukkeun prestasi anu luar biasa dina widang kaséhatan masarakat, tatanén, ubar, rékayasa, studi pangembangan, sareng studi Korea.

Nanging, pikeun ngadukung beasiswa ieu, pelamar kedah ngajaga IPK sahenteuna 3.0.

Baca ogé: Beasiswa Insinyur Kahareup Amazon | Meunang nepi ka $40,000

singgetan

Upami Korea mangrupikeun tujuan diajar impian anjeun, anjeun gaduh kasempetan pikeun diajar gratis.

Abdi ngarepkeun tulisan ieu ngeunaan beasiswa anu pangsaéna di Korea pikeun mahasiswa internasional ngabantosan.

Kami ngarepkeun anjeun kasuksésan anu ageung !!!

saran:

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Anjeun Dupi ogé kawas