Beasiswa di Turki 2023-2024

Naha anjeun ngarep-ngarep kéngingkeun beasiswa di salah sahiji beasiswa Turki anu sayogi pikeun diajar di mana waé universitas bergengsi di Turki? Daptar ieu Beasiswa di Turki 2023-2024 bakal ngabantosan anjeun.

Naha anjeun cangcaya upami anjeun tiasa mendakan beasiswa anu cocog sareng kabutuhan pendidikan anjeun di Turki?

Dasarna, kami parantos ngagariskeun aplikasi beasiswa anu paling menonjol pikeun diajar di Turki.

Sacara kategori, kami parantos ngagariskeun kauntungan kauangan beasiswa anu pasti tina unggal tingkat program di paguron luhur Turki.

Ogé, kami parantos nyayogikeun anjeun kriteria sareng dokumén anu anjeun peryogikeun pikeun ngamimitian aplikasi beasiswa anjeun ti mimiti dugi ka réngsé.

Upami ieu kabutuhan anjeun, ijinkeun kuring nyandak anjeun dina perjalanan ieu.

Wilujeng sumping di Ulama!!!

Beasiswa di Turki

Naha diajar di Turki dina taun ajaran 2023-2024?

Salian ti kanyataan yén anjeun gaduh seueur beasiswa pikeun dinikmati nalika diajar di Turki, aya seueur atraksi anu sanés pikeun mahasiswa gaduh pangalaman diajar anu saé.

Kaseueuran paguron luhur Turki mangrupikeun rengking luhur dina daptar paguron luhur di dunya.

Sareng paguron luhur ieu ngamungkinkeun mahasiswa ti sakumna dunya nampi pangakuan.

Seuseueurna paguron luhur Turki ngabantosan mahasiswa ngembangkeun kaahlian, ideu, pangaweruh, sareng wawasan kana kursus pilihanna.

Biasana, éta mangrupikeun salah sahiji ti saeutik nagara di dunya anu nawiskeun kursus pondok.

Baca ogé: Panghargaan BEA pikeun urang Nigerian diajar di luar negeri 2021

Naon anu kuring kéngingkeun tina beasiswa pikeun diajar di Turki di 2023-2024?

Beasiswa Turki ngagaduhan seueur mangpaat pikeun narik mahasiswa internasional diajar di Turki. 

Sababaraha atraksi utama ngawengku;

  • Biaya Kaséhatan
  • Perjalanan Perjalanan
  • Akomodasi Gratis
  • Bébas tina biaya SPP

Nanging, gumantung kana tingkat program anjeun tiasa aya sakedik tambahan pikeun topping.

Pikeun kajelasan, kami parantos ngabagi kauntungan unggal tingkat program. 

Tapi dina skala anu ageung, kauntungan ieu gumantung kana beasiswa anu anjeun amankeun di Turki.

Cakupan Beasiswa Turki pikeun Program Sarjana

  • asuransi Kaséhatan
  • Atikan gratis SPP 
  • 700 TL sakitar per bulan
  • Kursus Bahasa Turki salami sataun
  • Akomodasi di asrama Universitas Turki
  • Sakali kaluar tiket hiber Balik pikeun murid anu meunang Beasiswa Turki.

Cakupan Beasiswa Turki pikeun Program Pascasarjana

  • asuransi Kaséhatan
  • SPP gratis di mana waé Universitas Turki
  • Kursus Bahasa Turki salami sataun
  • Akomodasi di asrama Universitas Turki
  • Stipend Bulanan (Master's 950 TL per bulan & Ph.D. 1400 TL per bulan)
  • Tien Juara Beasiswa Turki ogé nampi tikét penerbangan Balik deui sakali.

Cakupan Beasiswa Turki pikeun Kursus Pondok

Program Beasiswa Panaliti Turki

  • 3000 TL stipend bulanan salami 3 dugi ka 10 bulan
  • Henteu kalebet akomodasi sareng fasilitas sanés. 

Program Beasiswa Sukses 

  • Stipend Bulanan: Sarjana 440 TL, Master 595 TL & Ph.D. 885 TL.
  • Henteu kalebet genah sareng kauntungan anu sanés.

Budaya sareng Program Bahasa Turki

  • Stipend Hirup Bulanan pikeun Master nyaéta 2000 TL.
  • Akomodasi gratis di mana waé Universitas Turki
  • Jawara Beasiswa Turki nampi tikét penerbangan balik sakali ogé.
  • Teu kaasup asuransi kaséhatan.

Baca ogé: 45 Program Masters Online Terjangkau di 2020

Daptar Beasiswa di Turki pikeun 2023-2024

Sapertos kami parantos netepkeun yén anjeun tiasa diajar di universitas Turki mana waé ngeunaan beasiswa, di handap ieu daptar sababaraha anu anjeun tiasa ngalamar.

#1. Beasiswa Universitas Sabanci

  • Diajar di: Universitas Sabanci
  • Biaya Aplikasi Beasiswa: teu sahiji bae
  • Buka pikeun: Sarjana, Magister & Ph.D. Murid
  • Jenis Beasiswa: Dibiayaan pinuh sareng dibiayaan sawaréh
  • waktu: 4 Taun (BSc), 3 Taun (MSc), 4 Taun (PhD)
  • Aplikasi deadline: 18 Agustus (BS), Lulusan (Variasi)

Beasiswa Universitas Sabanci mangrupikeun salah sahiji beasiswa Turki anu ngamungkinkeun mahasiswa internasional diajar di Turki. 

Beasiswa Universitas Sabanci mangrupikeun beasiswa parsial sareng dibiayaan pinuh pikeun mahasiswa internasional. 

Kauntungan kauangan tina Beasiswa Universitas Sabanci anu dibiayaan pinuh

  • Sakabéh SPP
  • Akomodasi Gratis
  • Insentif Panalungtikan
  • Stipends bulanan (Masters 2,500 TL / 10 Bulan, Ph.D.: 3,000 TL / 12 Bulan)

Mangpaat Keuangan tina Beasiswa Universitas Sabanci anu dibiayaan sawaréh

  • 50% tina Biaya SPP
  • Akomodasi Gratis 

Daptar Kursus Terbuka pikeun Beasiswa Universitas Sabanci Turki

  • Studi Turki.
  • Élmu Politik.
  • Psikologi.
  • Studi Budaya.
  • Ekonomi.
  • Sajarah.
  • Élmu Komputer & Eng.
  • Téknik Mékatronik.
  • Biologi Molekul, Genetika & Biotéknik.
  • Élmu fisika.
  • Téknik Electronicsléktronik.
  • Téknik Manufaktur.
  • Téknologi Énergi sarta Manajemén.
  • Matematika.
  • Kaamanan Cyber.
  • Analisis Data.
  • Téknik Industri.
  • Téknologi informasi.
  • MSc Usaha Analytics
  • Management
  • Masters di Kauangan
  • MBA profésional
  • eksekutif ambÃ
  • ambÃ
  • Seni Visual & Desain Komunikasi Visual.
  • Élmu Pulitik jeung Hubungan Internasional.

Beasiswa Turki anu dibiayaan sapinuhna sareng sawaréh ti Universitas Sabanci tiasa diulik dina kursus-kursus di luhur.

Kriteria eligibility

Pikeun ngalamar Beasiswa Universitas Sabanci anu dibiayaan sapinuhna atanapi sawaréh dibiayaan pikeun diajar di Turki, anjeun kedah minuhan kriteria ieu;

  • Sadaya pelamar kedah janten mahasiswa internasional.
  • Ogé, anjeun kedah nyumponan sarat Basa Inggris.
  • Salajengna, sadaya calon calon kedah gaduh Skor Akademis Alus.
  • Sadaya dokumén kedah réngsé sareng dikintunkeun sateuacan deadline aplikasi.
  • Ogé, sadaya pelamar anu badé ngamankeun Beasiswa Universitas Sabanci kedah hoyong asup ka universitas.

Kumaha Ka Larapkeun 

Sadaya aplikasi pikeun Beasiswa Universitas Sabanci parantos dilakukeun Online. 

Panawaran pikeun Beasiswa Sarjana Sabanci

Panawaran pikeun Beasiswa Pascasarjana Sabanci

Baca ogé: Program PhD Dibiayaan Pinuh di 2023

#2. Beasiswa Universitas Bilkent  

  • Diajar di: Universitas Bilkent
  • Biaya Aplikasi Beasiswa: teu sahiji bae
  • Buka pikeun: Sarjana, Magister & Ph.D. Murid
  • Beasiswa Tipe: Pinuh dibiayaan 
  • waktu: 4 Taun (BSc), 3 Taun (MSc), 4 Taun (PhD)
  • aplikasi deadline: 10 Juli (Kanggo sadaya Tingkat Program)

Beda sareng kalolobaan beasiswa di Turki, Universitas Bilkent nawiskeun sanés ngan ukur hiji jinis beasiswa tapi sakeupeul aranjeunna.

Pikeun unggal beasiswa ieu, mahasiswa ti sakumna dunya tiasa ngalamar diajar dina kursus 100+ anu aya di Universitas. 

Beasiswa Universitas Bilkent nyaéta Beasiswa Mayar Pangluhurna di Turki. 

Daptar Beasiswa Disponsoran ku Universitas Bilkent

Sapertos anu urang nyarios sateuacana, aya sababaraha beasiswa anu ditawarkeun ku Universitas Bilkent.

Daptar ngawengku; 

  • Bilkent UNAM Beasiswa Pascasarjana
  • Beasiswa UNAM pikeun Awéwé ngora
  • Beasiswa tina proyék anu dibiayaan luar negeri
  • Ukhuwah Pascasarjana Présidén Universitas Bilkent UNAM

Henteu paduli jinis beasiswa anu anjeun amankeun dina Beasiswa Universitas Bilkent, pedahna sami sareng sadayana tingkat program. 

Kauntungan kauangan tina Beasiswa Universitas Bilkent

  • Kartu hidangan
  • Penghapusan Biaya SPP
  • Komputer laptop
  • Asuransi kaséhatan swasta
  • Stipend bulanan sareng dukungan perumahan
  • Pangrojong perjalanan (sataun sakali, dina jumlah anu ditangtukeun taunan) pikeun ngahadiran acara ilmiah.

Daptar Kursus Terbuka pikeun Beasiswa Universitas Bilkent Turki

  • gawena undagi
  • Komunikasi sareng Desain
  • Seni Rupa jeung Desain Grafis
  • Arsitéktur Interior jeung Desain Lingkungan
  • Desain Urban jeung Arsitéktur Lansekap
  • Management
  • Ékonomi
  • Hubungan internasional
  • Élmu Pulitik jeung Administrasi Umum
  •  Psikologi
  •  Téknik komputer
  • Jurusan Téknik Eléktro sareng Éléktronika
  • Jurusan Téknik Industri
  • Departemen Kabudayaan sareng Sastra Amérika
  • Jurusan Arkéologi
  • Jurusan Bahasa jeung Sastra Inggris
  • Jurusan Filsafat
  • Departemen Kimia
  • Departemen Matematika
  • Jurusan Biologi Molekul jeung Genetika
  • Departemen Fisika
  • Dinas Musik
  • Sistem Émbaran sareng Panyiaran
  • Pariwisata sarta Manajemén Hotel
  • Pascasarjana Ékonomi jeung Élmu Sosial
  • Arkéologi (MA)
  • Administrasi Bisnis (MBA, MBA Eksekutif, MS, Ph.D.)
  • Interprétasi Konférénsi (MA)
  • Ékonomi (MA, Ph.D.)
  • Ékonomi Énergi, Kabijakan sareng Program Kaamanan (EEPS) (MA)
  • Sajarah (MA, Ph.D.)
  • Arsitéktur Interior sareng Desain Lingkungan (MFA, PhD)
  • Urusan Internasional sareng Kabijakan Publik (MIAPP)
  • Hubungan Internasional (MA, Ph.D.)
  • hukum
  • Média jeung Desain (MFA)
  • Studi Média sareng Visual (MA)
  • Musik (MA, PhD)
  • Filsafat (MA, Ph.D.)
  • Élmu Pulitik (MA, Ph.D.)
  • Psikologi (MA, Ph.D.)
  • Sastra Turki (MA, PhD)
  • Kurikulum sareng Pangajaran (MA, Ph.D.)
  • Kurikulum sareng Pangajaran sareng Sertifikat Pengajaran (MA)
  • Pangajaran Basa Sunda salaku Basa Asing (MA)
  • Arsitéktur (MS)
  • Kimia (MS, Ph.D.)
  • Téknik Komputer (MS, Ph.D.)
  • Téknik Eléktro sareng Éléktronik (MS, Ph.D.)
  • Téknik Industri (MS, Ph.D.)
  • Élmu Bahan sareng Nanotéhnologi (MS, Ph.D.)
  • Matematika (MS, Ph.D.)Téknik Mesin (MS, Ph.D.)
  • Biologi Molekuler sareng Genetika (MS, Ph.D.) Neurosains (MS, Ph.D.)
  • Fisika (MS, Ph.D.)

Kriteria Kelayakan pikeun Ngalarapkeun boh tina Beasiswa Universitas Bilkent

  • Duanana Warga Turki & mahasiswa internasional tiasa nerapkeun
  • Sadaya pelamar kedah gaduh sahenteuna CGPA 2.80 / 4.00
  • Skor 55 ALES diperyogikeun ti sadaya pelamar Turki atanapi skor GRE 153.
  • Skor TOEFL IBT 87, skor rata-rata IELTS 6.5, 5.5 tina unggal bagian atanapi C dina Bilkent COPE.

Dokumén anu Dibutuhkeun Pikeun Ngalamar

  • Buktina Gelar
  • Transkrip resmi
  • Resume diropéa
  • Pernyataan ti Tujuan
  • IELTS / Hasil TOEFL
  • Proposal Panalungtikan Lamun Aya
  • Dua Hurup tina rekomendasi

Kumaha Ka Larapkeun

Sadaya aplikasi pikeun Beasiswa Universitas Bilkent dilakukeun Online. 

Panawaran pikeun Beasiswa Universitas Bilkent

Baca ogé: UICC Téknis Fellowships (UICC-TF)

#3. Beasiswa Koc Universitas Turki

  • Diajar di: Universitas Koc
  • Biaya Aplikasi Beasiswa: teu sahiji bae
  • Buka pikeun: Master, MBA, LLB & Ph.D. Murid
  • Beasiswa Tipe: Pinuh dibiayaan 
  • waktu: 4 Taun (BSc), 3 Taun (MSc), 4 Taun (PhD)
  • aplikasi deadline: 28 Méi Unggal Taun  

Ieu mangrupikeun beasiswa Turki anu paling diterapkeun anu ngamungkinkeun mahasiswa diajar di paguron luhur Turki.

Nanging, beasiswa ieu ngan kabuka pikeun mahasiswa anu ngudag gelar di Universitas Koc. 

Ngalamar beasiswa Universitas Koc dibuka pikeun sadaya mahasiswa pascasarjana ti mana waé di sakumna dunya.

Kauntungan kauangan tina Beasiswa Universitas Sabanci anu dibiayaan pinuh

  • Sakabéh SPP
  • Akomodasi Gratis
  • Stipend bulanan 
  • asuransi Kaséhatan
  • Hibah Perjalanan (Ngan Pikeun Ph.D.)
  • Rohangan Kantor
  • laptop

Daptar Kursus Terbuka pikeun Beasiswa Koc University Turki

  • ambÃ
  • MBA Téknik
  • eksekutif ambÃ
  • MSc Keuangan
  • MSc jeung Ph.D. Élmu fisika
  • MSc Fisiologi Médis
  • Mikrobiologi Médis MSc
  • MSc Biologi réproduktif
  • Ph.D. Kedokteran réproduktif
  • Ph.D. Neurosains
  • Ph.D. Kedokteran sélular jeung molekular
  • MSc jeung Ph.D. Perawat (Turki wungkul)
  • Ph.D. Administrasi Bisnis
  • MA jeung Ph.D. Arkéologi jeung Sajarah Seni
  • Studi Komparatif MA dina Sejarah sareng Masarakat
  • MA, MD, jeung Ph.D. Desain, Téhnologi jeung Masarakat
  • MA jeung Ph.D. Ékonomi
  • CEMS Masters dina Manajemén (CEMS MIM)
  • Koç Universitas Masalah Dina Manajemén (KU MIM)
  • Koç University Masters in Management Double Degree sareng University of South Carolina (The Darla Moore School of Business)
  • MA jeung Ph.D. Hubungan Internasional jeung Élmu Pulitik
  • LLM Hukum Swasta / LLM Hukum Publik jeung Ph.D. Hukum
  • MA jeung Ph.D. Psikologi
  • Master Gabungan MA Éropa dina Psikologi Sosial sareng Budaya - MINDS Global
  • Ph.D. Sosiologi
  • Ph.D. Sejarah
  • MSc jeung Ph.D. Élmu Biomédis jeung Téknik
  • MSc jeung Ph.D. Téknik Kimia jeung Biologis
  • MSc jeung Ph.D. Élmu Komputasi sareng Téknik
  • MSc jeung Ph.D. Élmu Komputer jeung Téknik
  • MSc jeung Ph.D. Téknik Eléktro sareng Éléktronik
  • MSc jeung Ph.D. Téknik Industri jeung Manajemén Operasi
  • MSc jeung Ph.D. Kimia
  • MSc jeung Ph.D. Bahan Élmu sarta Téknik
  • MSc jeung Ph.D. Matematika
  • MSc jeung Ph.D. Rékayasa mékanis
  • MSc jeung Ph.D. Biologi Molekul jeung Genetika
  • MSc Optoeléktronik sareng Téknik Fotonik

Kriteria Kelayakan sareng Dokumén pikeun Ngalamar Beasiswa Koc Turki pikeun diajar di Universitas Turki 2023-2024

Pikeun ngalamar beasiswa ieu, anjeun kedah nyiapkeun dokumén di handap ieu pikeun aplikasi sateuacan deadline.

Aranjeunna kalebet;

  • CV diropéa
  • Transkrip/Diploma
  • Pernyataan ti Tujuan
  • Surat Rékomendasi
  • Sarat Basa Inggris

Dokumén sanésna tiasa dianggo gumantung kana program sareng kursus diajar anjeun. 

Sadaya ieu bakal dijelaskeun upami anjeun nganjang ka halaman wéb resmi universitas pikeun beasiswa ieu.

Kumaha Ka Larapkeun 

Sadaya aplikasi pikeun Beasiswa Universitas Koc dilakukeun Online. 

Kacuali anjeun dipenta, entong ngirim email atanapi ngirim dokumén ka universitas.  

Baca ogé: Beasiswa Universitas Melbourne pikeun Siswa Internasional 2021

Sababaraha Beasiswa Turki séjén pikeun Siswa Internasional 2023-2024

  • Program Beasiswa Sukses
  • Kadir Mibanda Beasiswa Universitas
  • Skéma Beasiswa Turkiye Burslari.
  • Program Beasiswa Panaliti Turki.
  • Beasiswa ITU AI DeepMind di Turki.
  • Panghargaan internasional parsial sarjana di Universitas Siprus Kulon di Turki.
  • Akademisi sareng Pejabat Umum Program Basa Turki.
  • OTiM Technical University Undergraduate pangajén internasional di Turki.

Beasiswa di Turki 2023-2024 Ringkesan

Diajar di Turki parantos ngagampangkeun upami anjeun ngamangpaatkeun beasiswa ieu.

Saé pikeun nganjang ka halaman wéb sakola pikeun detil ngeunaan syarat khusus universitas.

Sing salamet!!!

Rujukan

  • https://turkeyscholarship.com/

saran

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Anjeun Dupi ogé kawas