15 Kolej Partéi Pangalusna di Amérika Serikat | Peringkat Sakola Partéi

Tulisan ieu gaduh inpormasi ngeunaan paguron pésta anu pangsaéna sareng sakola peringkat anu ngamungkinkeun anjeun senang nalika diajar.

Naha aya sakola pésta anu saé pikeun anjeun? Atanapi anjeun hoyong ngalaman waktos kuliah anu pikaresepeun? Kami nyangking anjeun akademi pésta pangsaéna di Amérika.

Lebet ka sakola pihak anu paling luhur mangrupikeun salah sahiji hal anu dianggap ku murid janten hal anu ngajantenkeun aranjeunna gaduh waktos anu saé di sakola, tapi éta henteu kedah ngorbankeun akademisi anjeun sareng ngajaga catetan akademik anu saé, sareng éta tiasa waé. kaget anjeun yén sababaraha sakola pésta luhur di AS yakin yén aranjeunna mangrupikeun salah sahiji paguron anu pangsaéna di dunya.

Koléksi pésta pangsaéna anu dibahas dina tulisan ieu didamel tina pamandangan anu pangsaéna pikeun pésta naon waé, sakola nyayogikeun pilihan anu pikaresepeun di jero sareng di luar kampus sabab ogé ngajaga atmosfir anu kondusif pikeun diajar, sareng murid-murid mendakan babaturanana janten senang, ramah. sarta ngarasakeun partying.

Sakola Partéi pangalusna

Naon sakola pihak?

Teu aya rumus anu ditetepkeun pikeun ngitung paguron anu pangsaéna, janten daptar anu anjeun tepang biasana daptar anu dicirikeun ku pendapat sareng kasaksian masarakat ku mahasiswa.

Prosés ngahijikeun paguron pésta peringkat ieu di Amérika Serikat gumantung pisan kana survey anu disayogikeun ku mahasiswa, anu sanés data anu sesah. Masih, sakola pésta panggedéna di nagara éta gaduh ciri anu sami.

Lebet ka salah sahiji sakola ieu nyandak prosés anu sami sareng paguron luhur sareng paguron sanés anu anjeun peryogikeun mayar karangan upami anjeun teu tiasa nyerat éséy anu saé sareng ogé nyayogikeun syarat akademik anu sanés.

Naha sakola pesta oke pikeun sadayana?

Sakola partéy sareng paguron sanés pikeun unggal murid, sareng panilitian nasional nunjukkeun yén 44% mahasiswa nyaéta alkoholik, anu hartosna 56% mahasiswa henteu. Naha atanapi henteu murid fokus kana studina, murid anu introvert, atanapi murid ngan ukur hoyong nyingkahan alkohol sareng narkoba di sakola, bahkan di paguron anu pangsaéna, aranjeunna gaduh pilihan.

Upami anjeun sanés jinis pésta jalma, anjeun tiasa milarian universitas anu henteu berorientasi pihak sakola atawa malah lamun manggihan diri di sakola pihak Anjeun bisa mutuskeun teu pihak sakumaha teu saurang ogé bakal maksa anjeun mun anjeun teu hayang.

Naha sakola pihak nawiskeun pendidikan anu saé?

Atikan anu saé tiasa dilaksanakeun di lingkungan akademik mana waé, bahkan di sakola pésta réngking. Nyatana, seueur paguron luhur sareng paguron luhur ogé sakola luhur dina hal nawiskeun pendidikan anu berkualitas di AS.

Contona, dina Universitas Texas Austin, nu Universitas Géorgia, UC Santa Barbara, jeung Universitas Wisconsin-Madison, kabéh luhureun daptar sakola pihak ranking urang.

Daptar Kolase Partéi Pangalusna di Amérika Serikat

  • Universitas WisconsinUniversitas Maine
  • Florida State University
  • Universitas Géorgia
  • Universitas Teksas - Austin
  • Syracuse Universitas
  • Universitas bagean Delaware
  • Hudang Universitas Leuweung
  • Universitas Alabama
  • Universitas Rhode Island
  • UC Santa Barbara
  • Bucknell University
  • Colgate Universitas
  • Virginia Universitas Kulon
  • Tulane Universitas

Ogé Baca: 25 Universitas Murah di AS pikeun Siswa Internasional

Peringkat sakola pihak

Universitas Wisconsin

Ieu mangrupikeun salah sahiji sakola pésta peringkat anu aya di Madison, Wisconsin, sareng ogé salah sahiji paguron luhur dina hal akademik. Kahirupan wengi kota sareng pamandangan pésta di kampus duanana ngajantenkeun tempat-tempat pikeun anu hoyong ngabumbui kahirupan kuliah.

Sakola ngagaduhan 29,977 mahasiswa sarjana. Olahraga ogé dimekarkeun ogé di kampus, kalawan lolobana siswa cheer on Badgers kaulinan maén bal.

Universitas Maine

Upami anjeun hoyong saimbang studi sareng seneng-seneng sapuluh Universitas Maine henteu kunanaon pikeun anjeun. Sakola sakola ngagaduhan tingkat katampi 90%, sareng rata-rata IPK SMA pikeun freshmen nyaéta 3.4. Salian nyadiakeun atmosfir hébat, UMaine nyadiakeun siswa kalawan 100 jurusan mana maranéhna bisa milih ti na lulusan program gelar n di 75 widang béda.

Universitas Maine ogé mangrupikeun universitas panalungtikan umum, anu hartosna éta pilihan anu langkung mirah tibatan sakola swasta di nagara éta tanpa ngorbankeun kualitas akademik. Tambih Deui, éta hiji-hijina sakola di Maine sareng tim olahraga Divisi I.

Florida State University

Florida State University boga leuwih ti 29,000 siswa dina kampus. Dipikawanoh salaku "kota anu henteu pernah bobo," sakola mangrupikeun salah sahiji paguron pésta anu pangsaéna, sabab kota Tallahassee tempat sakola éta nawiskeun mahasiswa seueur pilihan pikeun bar, klub, pésta tempat tinggal, sareng réstoran. 83% siswa lulusan sareng jurusan populér.

Universitas Géorgia

Athena, Georgia dimana Universitas Georgia perenahna sanés bumi dewa-dewa Yunani, tapi pola kahirupan Yunani pasti aya di tengah-tengah kalolobaan pésta sakola. Aya rupa-rupa bar anu tiasa dipilih di kota Athena, sareng upami anjeun tiasa nangkep pertandingan maén bal ngalawan saingan anu lami di Florida State, anjeun bakalan ningali kumaha kampus tiasa kéngingkeun.

Sakola mangrupikeun salah sahiji sakola pésta peringkat di Amérika Serikat kalayan langkung ti 27,000 mahasiswa sarjana, anjeun bakal tiasa nyambung sareng sababaraha jinis jalma anu asalna tina latar tukang.

Ogé Baca: Kumaha cara asup ka Sakola Liga Ivy sareng Laju Ditampa

Universitas Teksas - Austin

Austin topped daptar na ieu ngaranna kota kuliah badag pangalusna di Amérika Serikat. Dipikawanoh ku musik sareng tuangeunana, kota nawiskeun para siswa silaturahmi Kidul sareng pangalaman tuang wengi telat. Sakola, sajaba ti janten salah sahiji akademi pésta anu pangsaéna di Amérika Serikat, ngagaduhan latar akademik anu kuat. Sakola ngagaduhan tingkat katampi 39%

Syracuse Universitas

Syracuse Universitas mangrupa salah sahiji paguron pihak pangalusna di AS - sakola mangrupa kuliah panalungtikan swasta di Syracuse, New York, diadegkeun dina 1831. Tapi, asal muasal sakola pihak luhur ieu bisa disusud deui ka Genesee Wesleyan Téologi Seminary. Universitas ieu ngagaduhan seueur bar, klub sareng pamandangan pésta gélo di dunya.

Ieu mangrupikeun salah sahiji sakola pésta anu paling luhur anu ngagaduhan tingkat pangakuan 52% sareng tingkat kalulusan 80%.

Universitas bagean Delaware

nu Universitas bagean Delaware mangrupikeun salah sahiji sakola pésta réngking di Amérika Serikat. Lembaga akademik nyaéta universitas panalungtikan umum di Newark, Delaware, diadegkeun dina 1743.

Universitas Delaware mangrupikeun universitas panggedéna di Delaware sareng ogé komitmen pikeun ngajaga standar akademik anu pangsaéna sabab nawiskeun program gelar asosiasi dina tilu daérah anu béda; ogé nawiskeun program sarjana dina 148 widang, sareng ogé nawiskeun program master dina 121 widang anu béda sareng program doktor dina 55 widang pangajaran anu béda.

Ieu mangrupikeun salah sahiji paguron pésta anu pangsaéna sabab lumbung di universitas nyayogikeun bir sareng nyayogikeun tempat anu saé dimana anjeun tiasa bersantai sareng senang-senang.

Hudang Universitas Leuweung

Diadegkeun dina 1834, nyaéta sakola pihak anu sanés anu kedah diperhatoskeun. Lembaga akademik nyaéta universitas panalungtikan swasta di Winston-Salem, Propinsi Sulawesi Tenggara. Ieu mangrupikeun salah sahiji sakola pésta peringkat anu nyandak namina tina lokasi aslina di Wake Forest, kalér Raleigh, North Carolina. Siswa ngayakeun seueur rapat kulawarga sapanjang taun.

Salaku tambahan, Wake Forest University ogé sakola anu prioritas kaunggulan akademik sareng aranjeunna gaduh tingkat katampi umum 30% sareng tingkat kalulusan 88%. Kitu ogé, babandingan guru-murid nyaéta 10:1.

Universitas Alabama

Ieu mangrupikeun salah sahiji sakola umum dina daptar ieu akademi pésta anu pangsaéna. Ieu sakola panalungtikan umum raking di Tuscaloosa, Alabama. Sakola diadegkeun dina 1820. Salah sahiji universitas publik pangkolotna sarta ngarah Alabama urang.

Sering disebut acara olah raga Crimson Tide, lembaga akademik ieu mangrupikeun sakola anu pikaresepeun pikeun dihadiran sabab sakola ngalibatkeun pesta anu mewah.

Sakola nyayogikeun pertandingan maén bal Eksklusif anu narik seueur peminat anu sumping ka sakola pikeun ngahibur, mikaresep musik, nginum sareng ngadangukeun musik anu saé.

Universitas Rhode Island:

Universitas Rhode Island mangrupikeun salah sahiji anu pangsaéna dina hal sakola anu dianggap salaku akademi pésta pangsaéna di UAS. Ieu ogé salah sahiji akademi panalungtikan umum dina daptar ieu. Sakola lokasina di Kingston, Rhode Island.

Salaku tambahan, kampus utama lembaga ayana di désa Kingston di kiduleun Rhode Island. Salaku tambahan, tingkat katampi nyaéta 73% sareng tingkat kalulusan nyaéta 59%. Oge, lamun agén real estate bisa hired, bakal gampang pikeun maranéhanana perencanaan pikeun pindah ka Rhode Island pikeun ménta akomodasi.

UC Santa Barbara

UC Santa Barbara mangrupikeun salah sahiji sakola pésta réngking di Amérika Serikat. Universitas California mangrupikeun lembaga panalungtikan umum. Kahirupan di pihak UC Santa Barbara promotes tanggung jawab nginum jeung speaks kabuka ngeunaan siswa.

Paguron ieu salawasna diantara sakola pésta anu paling luhur. Adegan pésta di sakola kalebet acara sapertos Deltopia sareng pésta jalan sabtu minggu pikeun warga.

Bucknell University

Ieu mangrupikeun salah sahiji paguron pésta di Amérika Serikat anu ngan ukur tiasa ngagungkeun 4,000 murid, sareng aranjeunna gaduh tradisi rapat kulawarga sabtu minggu anu ngayakeun sababaraha pésta bumi. Dina 2013, éta dilaporkeun manajemén sakola geus dibolaykeun pihak imah sabtu minggu, siswa dipindahkeun kaluar kampus neruskeun partying.

Colgate Universitas

Colgate Universitas nyaéta sakola pésta anu diadegkeun salaku kuliah seni liberal swasta di Hamilton, sakola dimimitian dina 1819.

Sakola umumna ngadaptarkeun kira-kira 3,000 murid dina 56 jurusan sarjana akreditasina, anu saatos réngsé murid bakal ditawaran gelar Bachelor of Arts.

Universitas nawiskeun mahasiswa kasempetan pikeun kerja keras sabab ogé maén. Salaku tambahan, seueur mahasiswa anu ngawangun kira-kira sapertilu tina komunitas atanapi sorority.

Ieu mangrupikeun salah sahiji paguron pésta anu pangsaéna di Amérika Serikat anu percaya yén kasenangan ogé bagian tina diajar - sareng bar Hamilton sakola ayana caket kampus di Jalan Libanon.

Virginia Universitas Kulon

 Diadegkeun dina 1867, West Virginia University aya dina daptar sabab éta mangrupikeun salah sahiji paguron pésta anu pangsaéna di Amérika Serikat. Institusi akademik mangrupikeun umum, dibiayaan ku rohangan, ngahasilkeun lahan, sareng sakola anu konsentrasi dina panalungtikan.

Ieu mangrupikeun salah sahiji akademi pésta pangsaéna anu nawiskeun hiburan wengi anu saé, sareng komunitas bar Morgantown nawiskeun sababaraha kasempetan pésta.

Di sakola pihak ieu siswa ditawarkeun kasempetan pikeun ngarasakeun kaulinan maén bal, jeung maranéhna boga tradisi dasawarsa-lila nginum ku ngaduruk dipan.

Tulane Universitas

Sakola pésta ieu mangrupikeun salah sahiji anu pangsaéna sareng mangrupikeun universitas riset swasta anu aya di New Orleans, Louisiana. Nalika Universitas Tulane diadegkeun dina 1834, sakuduna janten sakola médis umum, teras dirobih janten universitas komprehensif di 1847.

Ieu mangrupikeun salah sahiji paguron pésta anu pangsaéna dimana kahirupan kampus pikaresepeun, kalebet konser pésta sareng pertandingan maén bal gélo sareng bentuk kaulinan anu sanés anu lumangsung unggal usum gugur.

saran

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Anjeun Dupi ogé kawas