20 Buku Usaha Pangsaéna pikeun Pemula

Upami anjeun parantos milarian buku bisnis anu pangsaéna sareng inpormasi anu wawasan pikeun pamula, maka anjeun parantos sumping ka halaman anu leres.

Ngamimitian bisnis butuh strategi sareng inpormasi anu wawasan pikeun ngajaga bisnis tetep. Aya kitu loba buku bisnis kaluar aya ditulis ku pangarang kasohor. Buku-buku bisnis ieu nyayogikeun kasempetan anu ngarobih kahirupan pikeun anu milari ngadegkeun bisnis anu langgeng.

Usaha sapertos kompetisi sareng ngan ukur jalma anu ngadegkeun usahana dina dasar anu padet tetep payun ti batur. Jalma anu hoyong ngadegkeun usaha kedah terang rusiah sareng ideu ngawangun usaha anu suksés.

Dina tulisan ieu, kami parantos daptar buku bisnis pangsaéna pikeun pamula. Maca salah sahiji buku bisnis anu didaptarkeun dina pituduh ieu bakal masihan anjeun wawasan sareng kapercayaan pikeun ngamimitian usaha salaku pamula.

Buku Usaha Pangalusna pikeun Pemula

#1. Think and Grow Rich (Napoleon Hill)

Pikir sareng janten beunghar dianggap salaku salah sahiji buku pangembangan diri anu pangsaéna. Panulis, Napoleon Hill, ngajelaskeun kasuksésan lalaki hébat kawas Thomas Edison, Andrew Carnegie, sarta Henry Ford dina buku.

Buku ieu mangrupikeun anu kedah dibaca ku saha waé anu hoyong gaduh bisnis anu suksés. Pikir jeung tumuwuh euyeub dianggap buku bisnis Palasik jeung metot. Nalika anjeun maca buku ieu, anjeun bakal ngartos dasar-dasar anu diperyogikeun pikeun ngawangun usaha. 

Buku éta ngandung kutipan anu wawasan sareng kumaha hiji jalma tiasa ngahontal kaagungan. "A quitter pernah meunang, sarta meunangna pernah quits" nyaeta salah sahiji nu pang populerna jeung mereun tanda petik dina pikir jeung tumuwuh euyeub. Pemula bisnis narik seueur inspirasi tina buku ieu.

Pikir jeung tumuwuh euyeub ieu diterbitkeun dina 1930s, sarta eta tetep salah sahiji buku bisnis pangalusna nepi ka poé ieu. Ti taun 1930-an, Think and Grow Rich parantos terjual langkung ti 120 juta éksemplar. Pikir sareng janten beunghar mangrupikeun salah sahiji buku bisnis anu pangsaéna pikeun pamula.

Ogé Baca: Kelas Marketing Digital Online

#2. Robah Patarosan Anjeun, Robah Kahirupan Anjeun (Marilee G. Adams)

Ieu mangrupikeun salah sahiji buku bisnis pangsaéna sareng patarosan anu kuat sareng wawasan. Robah patarosan anjeun, robih hirup anjeun ku Marilee G. Adams mangrupikeun buku bisnis anu mereun. Buku ngabedah bédana antara hakim sareng méntalitas anu langkung ramping.

Dina buku, hakim hiji ngeusi sababaraha pikiran. Pikiran sapertos 'saha anu tiasa kuring nyalahkeun? jeung 'naon salah kuring? Buku ngajelaskeun méntalitas peserta didik pikeun disibukkeun ku patarosan sapertos 'naon anu mungkin?, sareng 'saha abdi tiasa diajar?

Robah patarosan anjeun, robih hirup anjeun mangrupikeun buku anu saé pikeun saha waé anu pinuh ku mamang diri sareng negatip. Buku ieu bakal ningkatkeun pamikiran sareng persepsi anjeun ngeunaan tantangan hirup. Salaku pamula dina bisnis, anjeun peryogi motivasi anu leres pikeun ngatasi halangan sareng nangkeup kemungkinan énggal.

#3. The 4-Jam Workweek (Thomas Ferriss)

Minggu kerja 4 jam mangrupikeun salah sahiji buku bisnis anu pangsaéna pikeun pamula. Hal ieu dianggap changer kaulinan sarta nawarkeun wawasan up na Downs hirup. Panulis, Thomas Ferriss ngajelaskeun carita hirupna janten pangusaha anu seueur padamelan sareng kumaha anjeunna ngadegkeun kahirupan kerja anu sampurna.

Minggu kerja 4 jam nyayogikeun pituduh léngkah-léngkah ngeunaan cara ngirangan minggu kerja anjeun. Ieu buku bisnis populér ditarjamahkeun kana tilu puluh lima basa béda. Langkung ti 1.3 juta salinan buku bisnis ieu parantos dijual di sakumna dunya.

Upami anjeun hoyong ngadamel bisnis salaku dropshipper, minggu kerja 4 jam ku Thomas Ferriss mangrupikeun buku bisnis anu pangsaéna pikeun anjeun.

#4. Rich Dad Poor Dad (Robert T. Kiyosaki)

Rich dad poor dad ku Robert T. Kiyosaki mangrupikeun salah sahiji buku bisnis anu populer. Buku ieu ngajelaskeun carita dua bapa pangarang, bapa beunghar sareng bapa miskin. Bapa anu miskin nyaéta bapa biologis Robert T. Kiyosaki, sareng bapa anu beunghar nyaéta bapa sobatna.

Rich dad poor dad mangrupikeun salah sahiji buku bisnis anu pangsaéna pikeun pamula, kalayan langkung ti 26 juta éksemplar dijual di sakuliah dunya. Buku ieu parantos diakuan sareng disarankeun ku selebriti sapertos Oprah Winfrey, Will Smith sareng anu sanésna.

Salaku pemula anu hoyong ngadegkeun bisnis anu suksés, ieu mangrupikeun salah sahiji buku anu kedah dibaca. Bapa miskin bapa beunghar ngandung kutipan anu wawasan sareng mereun anu bakal memotivasi aspirasi bisnis anjeun.

#5. Seni Perang (Sun Tzu)

Ieu buku militér Cina kuno anu ditulis ku pangarang Sun Tzu. Seni perang masihan wawasan kumaha janten pamimpin anu épéktip sareng kumaha carana ngalangkung persaingan.

Seni perang nyaéta buku militér Cina kuno anu ngagambarkeun politik sareng bisnis jaman baheula. Sanaos janten buku kuno ti abad ka-5 SM, seni perang diajarkeun dina sababaraha program sakola bisnis dugi ka ayeuna.

Konsép tina seni perang dipuseurkeun kana pangakuan diri sareng daya saing. Buku ieu nawiskeun kasadaran sapertos "upami anjeun terang musuh sareng terang diri anjeun, anjeun henteu kedah sieun hasil tina saratus perang.

#6. The Personal MBA (Josh Kaufman)

Panulis buku ieu nyayogikeun panjelasan anu pangsaéna pikeun pamiarsa ngartos dasar-dasar bisnis supados henteu kedah ngahadiran sakola bisnis. Lamun anjeun maca buku ieu, anjeun bakal diajar naon produktivitas jeung kumaha carana ngawasaan eta.

Buku ogé ngandung émbaran wawasan ngeunaan kumaha hal-hal jalan di dunya bisnis. Percanten ka kuring, anjeun bakal diajar seueur ngeunaan bisnis sareng kumaha cara ngadamel anu nguntungkeun.

MBA Pribadi ku Josh Kaufman mangrupikeun salah sahiji buku bisnis anu pangsaéna pikeun pamula. Ku maca buku ieu, anjeun bakal nampi pangaweruh anu dipikabutuh pikeun ngamimitian usaha anu suksés. 

#7. 50 Cara pikeun Kéngingkeun Penjualan sareng Dropshipping (Nicole Martins Ferreira)

Ieu eBook anu ngabantosan pamilik toko pikeun meunangkeun pangaweruh anu nyukupan dina strategi pemasaran pikeun suksés dina e-commerce. Nalika anjeun maca eBook gratis ieu, anjeun bakal diajar prosés anu dipikabutuh pikeun mindahkeun toko online anjeun ka tingkat salajengna.

Buku bisnis ieu ditulis ku Nicole Martins Ferreira unik. Buku ngabagi strategi sareng taktik pamasaran anu akurat anu diperyogikeun pikeun suksés dina bisnis. Ieu eBook anu bakal ngajarkeun anjeun taktik pamasaran dina pamasaran Facebook.

Ogé Baca: 15 sakola pangsaéna pikeun bisnis di Kanada

#8 Dropshipping 101: Ékonomi tanpa Inventarisasi (Daniel Threlfall)

Buku ieu ngajelaskeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan dropshipping. Panulis, Daniel Threlfall nyayogikeun detil anu akurat sareng wawasan dina buku ieu. Upami anjeun hoyong ngadamel usaha dina dropshipping, anjeun kedah maca buku ieu pikeun ngartos naon anu dimaksud sareng dropshipping sareng kumaha suksés dina bisnis éta. Buku ogé bakal ngajarkeun anjeun kumaha milih produk sareng Ecological anjeun sareng dilegakeun atanapi ngamajukeun bisnis anjeun.

Ieu mangrupikeun salah sahiji buku bisnis anu pangsaéna pikeun pamula anu hoyong ngadegkeun bisnis dina dropshipping.

#9. The $100 Startup (Chris Guillebeau)

Panulis buku ieu ngabagi studi kasus 50 jalma anu earn minimum $50,000 tina investasi anu handap di handap $100. Chris Guillebeau ngajelaskeun jumlah akurat spent ku individu pikeun ngadegkeun usaha maranéhanana.

Buku ieu mangrupikeun salah sahiji buku bisnis anu pangsaéna pikeun pangusaha sareng pamula. Buku éta nyarioskeun kumaha ngamimitian usaha henteu peryogi seueur artos.

Dina ngamimitian $100, aya rencana bisnis hiji halaman anu dirancang pikeun ngamajukeun aksi. Chris Guillebeau nyarioskeun pentingna tindakan kalayan tanda petik sapertos "Rencana ngan ukur niat anu saé kecuali aranjeunna langsung janten kerja keras.

#10. Lean In (Sheryl Sandberg)

Buku bisnis ieu nekenkeun kurangna kapamimpinan awéwé sareng kumaha awéwé tiasa suksés dina dunya bisnis. Panulis, Sheryl Samberg ngabagi carita anu wawasan sareng pribadi dina buku ieu.

Sheryl Sandberg hoyong awéwé aktip dina dunya bisnis. Dina buku, panulis Sheryl Sandberg ngabagi carita na. Anjeunna nyarioskeun perjuangan anu dilalui sareng kumaha nyegah awéwé sanés ngalakukeun kasalahan.

Lean In ku Sheryl Sandberg mangrupikeun buku bisnis anu dirancang pikeun awéwé. Éta mangrupikeun alat motivasi sareng pituduh pikeun awéwé anu hoyong suksés dina bisnis.

#11. Kumaha Meunang Babaturan & Pangaruh Jalma (Dale Carnegie)

Kumaha kéngingkeun babaturan & pangaruh jalma mangrupikeun salah sahiji buku bisnis anu pangsaéna pikeun pangusaha sareng pamula. Buku nyadiakeun strategi pangalusna pikeun ngadegkeun hubungan jeung coping kalawan individu béda.

Buku bisnis ieu ditulis dina 1930s, sarta konsép na tetep lumaku nepi ka poé ieu. Buku ieu dianggap salah sahiji buku bisnis anu paling berpengaruh.

Deui dina 2011, buku bisnis ieu # 19 dina daptar majalah Times ngeunaan buku pangalusna sepanjang waktos.

#12. The Miracle Morning (Hal Elrod)

Isuk mujijat ku Hal Elrod mangrupikeun buku bisnis anu mereun anu nekenkeun motivasi sareng énergi. Ditulis ku Hal Elrod, mujijat isuk ngajarkeun pamiarsa na kumaha naek isuk-isuk jeung motivasi katuhu jeung énergi.

Nalika anjeun maca buku bisnis ieu, anjeun bakal diajar kumaha ngamimitian dinten anjeun kalayan énergi positip sareng kabiasaan anu hadé. Ieu mangrupikeun buku bisnis anu kedah dibaca upami anjeun milarian cara pikeun memotivasi sareng ningkatkeun kumaha anjeun ngamimitian dinten anjeun.

Rada hese pikeun jalma pikeun langsung ngarobah sagala kabiasaan goréngna. Panulis buku ieu percaya yén ngarobah kabiasaan isuk hiji jalma mangrupa solusi éféktif pikeun parobahan anyar. Dina kecap Hal Elrod "Kumaha anjeun hudang unggal dinten sareng rutin isuk anjeun sacara dramatis mangaruhan tingkat kasuksésan anjeun dina unggal daérah hirup anjeun".

 #13. Duit: Ngawasaan Kaulinan (Tony Robbins)

Duit: ngawasaan kaulinan mangrupikeun buku bisnis anu pangsaéna pikeun pamula. Panulis, Tony Robbins ngabagi rahasia kauangan 50 ahli kauangan pangsaéna di dunya. Tony Robbins ogé ngabagi inpormasi bisnis anu wawasan ti Warren Buffet sareng Carl Icahn.

Buku bisnis ieu mangrupikeun pituduh anu sampurna pikeun pangusaha sareng pamula anu hoyong investasi kauntungan sacara bijaksana. Nalika anjeun maca sareng ngartos konsép dina buku ieu, anjeun bakal nampi pangaweruh sareng strategi pikeun nyandak kaputusan kauangan anu pangsaéna.

#14. The Lean Startup (Eric Ries)

Buku bisnis ieu ngabahas pengeluaran efisien sareng kreativitas karyawan. Dina buku bisnis ieu, anjeun bakal diajar sareng ngartos kumaha ngukur kamajuan sareng kabutuhan palanggan. Buku ogé nyarioskeun ngeunaan ékspérimén dina bisnis.

Ieu buku bisnis anu disarankeun pikeun pangusaha sareng pamula.

#15. Jieun Duit ti Imah (Adeel Qayum)

Panulis buku bisnis ieu Adeel Qayum ngajelaskeun kumaha anjeun tiasa ngadamel artos ti bumi ku ngadegkeun bisnis online. Ieu lumaku pikeun jutaan jalma di sakuliah dunya.

Buku ieu ngandung kira-kira 12 ideu bisnis anu gampang pikeun saha waé pikeun ngamimitian. Ku maca buku bisnis ieu, anjeun bakal diajar kumaha ngadegkeun bisnis dina blogging atanapi dropshipping. 

Dina buku bisnis ieu, anjeun ogé tiasa diajar kumaha cara ngajual produk ka konsumén online atanapi diajar kumaha janten freelancer.

Upami anjeun bosen damel 9 dugi ka 5 atanapi lembur sareng hoyong ngawangun bisnis online pribadi, anjeun kedah maca buku bisnis anu wawasan ieu.

Ogé Baca: 25 Sakola Pangalusna Pikeun Usaha Di Dunya

#16. Lalu Lintas Gratis: Teu aya Biaya Cara Ngamajukeun Toko Online Anjeun (Dan Virgillito)

eBook ieu ditulis ku Dan Virgillito nunjukeun yen hiji teu perlu investasi loba pikeun ngamimitian usaha. Dan Virgillito bagikeun inpormasi anu wawasan ngeunaan kumaha anjeun tiasa nampi lalu lintas gratis ka halaman wéb anjeun.

Nalika anjeun maca eBook ieu, anjeun bakal diajar kumaha nyiptakeun kontén anu pikaresepeun, ogé kolaborasi sareng mikro-influencer.

#17. 10 Toko Online Kanggo Inspirasi pikeun Toko Kahiji Anjeun (Nicole Martin Ferreira)

Buku bisnis ieu ngajelaskeun kumaha merek sapertos Amazon sareng Disney aya di luhur. Nalika anjeun maca buku bisnis ieu, anjeun bakal mendakan naha merek-merek ieu mangrupikeun pangecér anu pangsaéna sareng naon anu aranjeunna lakukeun béda pikeun ngalegaan bisnisna.

Nicole Martin Ferreira ngécéskeun kumaha pangecér luhur ngarancang situs wéb sareng toko online na. eBook ieu masihan wawasan ngeunaan keunikan sareng strategi pamasaran pangecér luhur.

#18. Taktik Iklan Facebook Anu Bakal Ngaronjat Penjualan (Pauluis Melkunas)

Taktik Iklan Facebook Anu Bakal Ngaronjat Penjualan mangrupikeun salah sahiji buku bisnis anu pangsaéna pikeun pamula. Panulis buku bisnis ieu ngajelaskeun strategi anu dianggo dina iklan Facebook. Dina eBook ieu, Melkunas ngabagi kumaha cara ngadamel iklan, Facebook Pixel, monitoring iklan sareng optimasi.

#19. Pituduh Lengkep pikeun Saluran Pemasaran (Lily Cichanowicz)

EBook bisnis ieu nyarioskeun ngeunaan jinis saluran pamasaran anu tiasa dianggo ku pangusaha pikeun ngamajukeun usahana. eBook ieu ditulis ku Lily Cichanowicz gratis. Éta ningali pamasaran dina Instagram, Iklan Facebook, Reddit, Google Adwords, Twitter, sareng pamasaran email.

#20. Pituduh pamungkas pikeun Ngamimitian Usaha E-commerce Mimiti Anjeun (Tomas Silmas)

Panulis eBook bisnis ieu, Tomas Silmas mangrupikeun ahli dina dropshipping. Tomas Silmas parantos ngawangun bisnis anu suksés dina e-commerce. Dina eBook ieu, anjeunna ngabagi naséhatna dumasar kana pangalaman anu kaala dina sababaraha taun dina e-commerce. 

Upami anjeun hoyong ngamimitian online, ieu mangrupikeun eBook bisnis anu disarankeun.

kacindekan

Kami parantos daptar buku bisnis 20 pangsaéna pikeun pamula sareng pangusaha anu hoyong ngadamel usaha anu suksés. Buku-buku ieu janten motivasi sareng énergi positip anu diperyogikeun pikeun ngawangun usaha naon waé.

Upami anjeun badé ngadamel bisnis anu langgeng sareng suksés, anjeun kedah maca buku bisnis anu pangsaéna pikeun ideu sareng wawasan.

saran

rujukan

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Anjeun Dupi ogé kawas